- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.194
- 31
-
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
Inanın çok bunaldığım bi dönem. Ayda 45 saat eksra mesai ile aralıksız 3 senedir çalışıyorum. Ağır sanayide mühendisim. :) yani gerçekten çok ihtiyacım var. Bu yüzden adamakıllı bi plan yapmak istiyorum. 3 senedir çalışıyorum ve yıllık iznimin 30 günü hala içeride duruyorAllah bana da tez zamanda böyle dert versin :)
:) bu da benim derdim. Illa kaynana elti konusu mu dert sayılmalı.Başlığı okuyunca içimden "yoo neden diyelim" dedim ama konuyu okudum, diyorum "bu da dert mi?" Bdv için uygun değil sanki yani yardm almak istemeniz anlaşılır ama yeri burası mı o tartışılır
YouTube yazacağınız iki arama tuşunu da biz söylemeyeyim artık.Merhaba hanımlar
Dert ama güzel bir dertle geldim. 3 senedir tatilsiz çalışmanın, deniz kokusu alamadan yaşamanın hasretiyle bayramda kız arkadaşımla tatile gitmeye karar verdik. 3 gece planlıyoruz. Uçakla gidip gelmeyi planladığımız için otele minimum ücret ayıralım dedik. Izmır düşünüyoruz çünkü 1 arkadaşımızın daha katılma ihtimali var. 3 kişilik oda istemiyoruz. Ayrı kalınca da fiyat artacak. Apart bakalım diyoruz. Ya da günlük kiralik ev olabilir.
Sorun şu ki. Izmıri bilmiyoruz. Hiç gitmedik. Nerede nasıl kalabiliriz ? Düzgün bir apart bulmak için neler yapmalıyız gibi bir sürü dert var. Kalacağımız yer neresi olmalı bilmiyoruz onu da. Alaçatı çok kalabalık ve pahalı olur diye günlük gitmeyi düşünüyoruz. Orada araba kiralamak çok pahalıya gelir mi ?
Hiç arkadaşlarımla tatile gitmedi m bu bir ilk olacak. Tatili nasıl planlamalıyız? Acemi olduğum için buradan yardım istemek aklıma geldi.
Hem uygun fiyatlı hem de eğlenceli bir tatil yapmak istiyoruz. Fikirlerinizi bekliyorum.
Bu da benim derdim lütfen taşınmasın :)
Bakın bu gerçekten dert değil. yorum okuyarak, tatil sitelerinden filtre yaparak, hatta youtubedan video izleyerek bile bulunabilcek bir şey. Kaldı ki tatil için özel başlık açabileceğiniz bir yer bile var forumda:) bu da benim derdim. Illa kaynana elti konusu mu dert sayılmalı.
Söylemeyin. Kimse sizi konuya dahil edip yorum yapın diye zorlamadı. En azından ben böyle bir beklenti içerisinde değilim.YouTube yazacağınız iki arama tuşunu da biz söylemeyeyim artık.
Google'ın ve araştırın.
Sitelerin en ucuzdan pahalıya sıralayıp yorum okuyun ...
Ayrıca forum kurallarına da bir göz gezdirseniz fena olmaz
Ben bu konudaki acemiliğimi dert etmişim ki konu açtım. Yorum yapmak zorunda değilsiniz :)Bakın bu gerçekten dert değil. yorum okuyarak, tatil sitelerinden filtre yaparak, hatta youtubedan video izleyerek bile bulunabilcek bir şey. Kaldı ki tatil için özel başlık açabileceğiniz bir yer bile var forumda
Hoşumuza gitmemesi değil de forum kurallarına aykırı olabileceği için yazdık. E siz bilirsiniz madem mune gelip konunuzu taşıyıp sizi de banlamasın daBen bu konudaki acemiliğimi dert etmişim ki konu açtım. Yorum yapmak zorunda değilsiniz :)
Elbette filtre yapıp bakıyorum. Ama Neresi daha iyi olur fikir almak için, paramı doğru ve idareli kullanmak için konu açmak istedim.
Hoşunuza gitmiyor ise dert olarak görmüyor iseniz geçin konumu.
Forumu çok iyi bilmiyorum. En cok kullandığım alan burası. Bu nedenle buraya açtım.Tatil ile ilgili bir bölüm var oraya acsaydiniz daha doğru olurdu.
Ay öyle olmuş pardon ayarlayamadim diye yazsanız bile kafi .Ben bu konudaki acemiliğimi dert etmişim ki konu açtım. Yorum yapmak zorunda değilsiniz :)
Elbette filtre yapıp bakıyorum. Ama Neresi daha iyi olur fikir almak için, paramı doğru ve idareli kullanmak için konu açmak istedim.
Hoşunuza gitmiyor ise dert olarak görmüyor iseniz geçin konumu.
Bu munenin insiyatifine kalmis bir durum. Yaparsa yapacak birseyim yok :)Hoşumuza gitmemesi değil de forum kurallarına aykırı olabileceği için yazdık. E siz bilirsiniz madem mune gelip konunuzu taşıyıp sizi de banlamasın da
Çok teşekkür ederim. Sonunda yorum yapan biri cıktı:) seferihisar çok sakin diyorlar. Airbnb ye bir bakayım ben. Bir de kız kıza olacağımız için apart konusunda da tedirginiz. Acaba düzgün bir yer bulabilir miyiz diye. Apart otellerde fuhuş olabilir mi yada guvenli olur mu ? Açıkçası bizim endiselerimiz bunlar.Alaçatı pahalı olur ama ordaki eglenceyi baska yerde bulamazsınız. Seferihisarda guzeldir. Air bnbden ev butik otel bakabilirsiniz. Araba kiralamak hakkında bi bilgim yok malesef
Air bnb den ev bakabilirsiniz.Aparttan daha konforlu ve uygun olur.Arac kiralamanin ucuz olmadığını soleyebilirim.Google a bı bakın kiralık araç için.Cogu yer kaporo da istiyo araç için.İyi tatillerMerhaba hanımlar
Dert ama güzel bir dertle geldim. 3 senedir tatilsiz çalışmanın, deniz kokusu alamadan yaşamanın hasretiyle bayramda kız arkadaşımla tatile gitmeye karar verdik. 3 gece planlıyoruz. Uçakla gidip gelmeyi planladığımız için otele minimum ücret ayıralım dedik. Izmır düşünüyoruz çünkü 1 arkadaşımızın daha katılma ihtimali var. 3 kişilik oda istemiyoruz. Ayrı kalınca da fiyat artacak. Apart bakalım diyoruz. Ya da günlük kiralik ev olabilir.
Sorun şu ki. Izmıri bilmiyoruz. Hiç gitmedik. Nerede nasıl kalabiliriz ? Düzgün bir apart bulmak için neler yapmalıyız gibi bir sürü dert var. Kalacağımız yer neresi olmalı bilmiyoruz onu da. Alaçatı çok kalabalık ve pahalı olur diye günlük gitmeyi düşünüyoruz. Orada araba kiralamak çok pahalıya gelir mi ?
Hiç arkadaşlarımla tatile gitmedi m bu bir ilk olacak. Tatili nasıl planlamalıyız? Acemi olduğum için buradan yardım istemek aklıma geldi.
Hem uygun fiyatlı hem de eğlenceli bir tatil yapmak istiyoruz. Fikirlerinizi bekliyorum.
İşte yorumlarda yazar .Çok teşekkür ederim. Sonunda yorum yapan biri cıktı:) seferihisar çok sakin diyorlar. Airbnb ye bir bakayım ben. Bir de kız kıza olacağımız için apart konusunda da tedirginiz. Acaba düzgün bir yer bulabilir miyiz diye. Apart otellerde fuhuş olabilir mi yada guvenli olur mu ? Açıkçası bizim endiselerimiz bunlar.
Merhaba hanımlar