- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.929
-
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
Yorumlarını okursunuz internetten. Arkadaslarım apartta kaldı hic oyle bi sıkıntı yasamadılar. Biz alacatıya her gidisimizde butik otelde kalıyoruz ama su an fiyatları nedir bilmiyorumÇok teşekkür ederim. Sonunda yorum yapan biri cıktı:) seferihisar çok sakin diyorlar. Airbnb ye bir bakayım ben. Bir de kız kıza olacağımız için apart konusunda da tedirginiz. Acaba düzgün bir yer bulabilir miyiz diye. Apart otellerde fuhuş olabilir mi yada guvenli olur mu ? Açıkçası bizim endiselerimiz bunlar.
Özür dilerim :)Ay öyle olmuş pardon ayarlayamadim diye yazsanız bile kafi .
İşte kolaylıkla her yerden ulaşabileceğiniz arama motorlarında var bu bilgiler.
Arastirsaniz direk karşınıza ayrıntili çıkacak zaten bunu söylüyoruz.
2021 dede yapmayın artık şunu .
Herkes aşırı bilmiş,kaba saldırgan toksik.Noluoruz ben anlamadım.Mune gerkeli görürse zaten taşır konuyu.Kiz napti şimdi neden saldiriosunuz kıza.
Sizene.Sizden izin mi alması gerekiyordu konu acarkenSitede bir suru bolum var. Sizce neden?
Ani bir karar verdik açıkçası. 3 bin lira 3 gün için ayırırım taş çatlasın 4 olur.izmir'de ev tutup her gün araçla alaçatı, çeşme vs araba ile mi gitmeyi düşünüyorsunuz ?
eğlenceli tatil anlayışınız ne ? kimisi oturup tavla oynamak ister kimisi beach club da takılmak, kimisi koy koy gezmek.
ayrıca bütçeniz ne kadar ?mesela bana göre 10bin az bütçedir, size göre 3bin.
güzel bir tatil isteyip parayı uçağa gömmek ve ucuz kalacak yer istemek bence tezat. güzel tatil bence memnun edecek, temiz yerde kalmaktır. ucuz yerlerde temizlik ve memnuniyeti zor bulursunuz. apart tutarsanız da temizliği siz yapmak zorunda kalırsınız.
Uzun yola araba ile çıkmak biraz sıkıntı. O kadar uzun yol tecrübesi yok arkadaşımın.yaaa en kısa zamanda böyle tatlı telaşlara bulanmak istiyorum ama önümüzdeki iki yıl falan daha olmaz heraldeeebirkaç arkadaşım kamp yapmaya gidecek bu hafta. en uygun konaklama o olur muhtemelen. Hatta arabanız varsa arabayla gidin daha bile keyifli olur :)
İzmir diğer yerlere göre nispeten daha pahalı.Ben Air bnb yıl tavsiye ederim.Bi de odamax a bakın derim.Arac kiralamak mantıklı çünkü diyelim otel sifnede alacatiya iniceksiniz araç şart.Tecrubeyle sabitUzun yola araba ile çıkmak biraz sıkıntı. O kadar uzun yol tecrübesi yok arkadaşımın.
Inanın 3 senedir izinsiz çalışıyorum ve her ay ekstra 40 45 saat mesai yapıyorum. Çok bunaldim. O yüzden çok ihtiyacım var.
Sizene.Sizden izin mi alması gerekiyordu konu acarken
Çok teşekkür ederim.Bütçeniz kaç
Yani ağır sanayide mühendisseniz 3 gün tatil yapacaksanız filtreleyin ultra her şey dahil artı transfer olan yerleri
Beğenin gidin
Apartta kal araç kirala günün yarısını oraya mu gitsek buraya mı gitsek, ne yesek diye düşünerek geçir bence olmaz
Bulun denize sıfır büyük otel, orada kalın
Şahsen üç kişilik oda da beş kişilik oda da aparattan iyidir diye düşünürüm
Apartta çok daha zor olur yaşam
İyi tatiller
Ya ben saldırganca gozuktuysem özür dilerim bunu söylemeye çalışıyorum.bu arada saldırgan amaçlı değil samimiyetle söylüyorum, bence bu gibi mevzular için burası çok daha kafa karıştırıcı olur. inernette iyi puanlı yorumcuların yani belli tatil sitelerinde sürekli yorum yapmış kişilerin yazdıklarından daha çok faydalanırsınız.
ben eskiden yemek yiyeceğim yerler için zomato'da yazılanlara bakardım mesela. aynısı şimdi tatil siteleri için geçerli. daha gerçekçi olacaktır. çünkü burada planladığınız bütçeye göre yerlerde kalmış kişileri denk getiremezsiniz. zor olur. ama tatil sitesinde filtreleme yapınca benzer kriterleri olan kişilerin yorum ve puanları net olarak görürsünüz.
Saldırgan olduğumuz içinHerkes aşırı bilmiş,kaba saldırgan toksik.Noluoruz ben anlamadım.Mune gerekli görürse zaten taşır konuyu.Kiz napti şimdi neden saldiriosunuz kıza.