• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Üniversite okuyup hem çalışan hanımlar

cenroot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
334
233
83
Hem üniye başladım 3 gün okul kalan 4 gün dersanede öğretmen olarak çalışıyorum dolayısıyla çok yoğunum ne ev ne okul ne dersane yetişiyor birini yapsam diğeri ikisini yapsam üçüncüsü eksik kalıyor işlerim yetişsin evim düzenli dolabı düzenli evden çıkarken gelin evi gibi bırakmak istiyorum ama nasıl bi çözümü olan varsa sevinirim

Hem üniye başladım 3 gün okul kalan 4 gün dersanede öğretmen olarak çalışıyorum dolayısıyla çok yoğunum ne ev ne okul ne dersane yetişiyor birini yapsam diğeri ikisini yapsam üçüncüsü eksik kalıyor işlerim yetişsin evim düzenli dolabı düzenli evden çıkarken gelin evi gibi bırakmak istiyorum ama nasıl bi çözümü olan varsa sevinirim
Evlisin üni okuyosun çalışıyosun bi de bebek istiyosun ne diyim Allah akıl fikir versin.. Ben sadece ev ve dersaneyi zor yürütüyorum canım çıkıyodu neyseki hamile kaldım da bıraktım

Aynı zamanda evlisin sanırım
Ünideyken bende çalışıyodum hem de tam zamanlı okula sınavdan sınava giderdim desem yeri

Okuduğum bölüm sınavdan sınava hallolacak gibi değil geçen sene evlendim deyim yerindeyse aileler ne düğün ne söz ne nişan ne de eşya borcuna dahil oldu göya görücü usulüz o yüzden çalışmak zorundayım bir de bugün kan verdim tahlil sonucu çıkacak 4 te :KK69::KK17:

Back