Canim valla ben cok memnun kalmıştım medeladan müthiş iyi gelmişti lansinohu bilemem ama bana kalırsa hastane tipi kıraliklar oluyor onu bı duşun cunku ev tipinden daha kuvvetli onlar kesinlikle artırır bence artirmayani görmedim cok fazla birde sut cayi iç ben aktardan almıştım ozel yapıyorlardı istersen adres ver bulamazsan ben göndereyim hediye Ankara'dan oda cok artırıyor cunku icinde Rezene havuç tohumu kimyon vs vs biselr var sut yapıcı.bebegin kac aylik bu arada?
Canim valla ben cok memnun kalmıştım medeladan müthiş iyi gelmişti lansinohu bilemem ama bana kalırsa hastane tipi kıraliklar oluyor onu bı duşun cunku ev tipinden daha kuvvetli onlar kesinlikle artırır bence artirmayani görmedim cok fazla birde sut cayi iç ben aktardan almıştım ozel yapıyorlardı istersen adres ver bulamazsan ben göndereyim hediye Ankara'dan oda cok artırıyor cunku icinde Rezene havuç tohumu kimyon vs vs biselr var sut yapıcı.bebegin kac aylik bu arada?
4bucuk aylık canım daha 6 kilo olmadı reflümüz var onun teşisi kondu bu ay baya doktor masrafı oldu doktorda cok emmiyo deyince emmiyosada sagıp ver dedi ilk ay cok yara olmuştu emmeelrim komşu dan almıştım ödünç sagdıgımda 30 cc zor çıkıyodu ama geri verdim bidahada istemek ayıp geliyo malum yani sterilize bişi vermek istemez insan belki bişi diyemez diye utanıyorum istemeye ondan süt çayı mı aktardan ikdefa duydum aktara gidebilirsem sorayım mutlaka baya bişiler yapıyorum bende ne duyduysam su ve beslenmeme dikkat eidyorum hastane tipi kiralıklar nasıl ?nerden kiralanıyoki çok insanmı kulanıyo onalrı :26::44: ay cok soru sordum ama
Kız çökmüş bilmiyorum valla ben hastanede çalıştığımdan öle orda kullanıyordum parasız tabi ama hic fiyat sormadım medikalcilere..ama sut cayi iyi bisey araştır steril konusu sıkıntı değil cunku medikalden kendin icin boru ve başlık alabiliyorsun ama duydugum kadarı ile kiralayanlar zaten veriyorlar:44:
Kız çökmüş bilmiyorum valla ben hastanede çalıştığımdan öle orda kullanıyordum parasız tabi ama hic fiyat sormadım medikalcilere..ama sut cayi iyi bisey araştır steril konusu sıkıntı değil cunku medikalden kendin icin boru ve başlık alabiliyorsun ama duydugum kadarı ile kiralayanlar zaten veriyorlar:44:
merhaba benım elektrıklı kraft marka 2 ay kullandım ıkızlerım ıcın eger almadıysan ıjtıyacın varsa 60 tl verebılım ben 120 tl aldım 11 ay önce hoşçakal