Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiftlisini arkadaş 65e veriyo ben 50 tlye bulmaya çalışıyorumsizinkininde alıcısı olur hayırlı satışlar
![]()
Gercekten mi:) bence Medela ise ciftliyi kaçırmayın o fiyata derim bennnn![]()
medela değilde Lansinoh marka çok güzel aklım onda tabi bulmam alzım sütümde yok sağıcak nabcama karar veremiyorum iyice mamaya dönücez böle giderse![]()
Canim valla ben cok memnun kalmıştım medeladan müthiş iyi gelmişti lansinohu bilemem ama bana kalırsa hastane tipi kıraliklar oluyor onu bı duşun cunku ev tipinden daha kuvvetli onlar kesinlikle artırır bence artirmayani görmedim cok fazla birde sut cayi iç ben aktardan almıştım ozel yapıyorlardı istersen adres ver bulamazsan ben göndereyim hediye Ankara'dan oda cok artırıyor cunku icinde Rezene havuç tohumu kimyon vs vs biselr var sut yapıcı.bebegin kac aylik bu arada?
Canim valla ben cok memnun kalmıştım medeladan müthiş iyi gelmişti lansinohu bilemem ama bana kalırsa hastane tipi kıraliklar oluyor onu bı duşun cunku ev tipinden daha kuvvetli onlar kesinlikle artırır bence artirmayani görmedim cok fazla birde sut cayi iç ben aktardan almıştım ozel yapıyorlardı istersen adres ver bulamazsan ben göndereyim hediye Ankara'dan oda cok artırıyor cunku icinde Rezene havuç tohumu kimyon vs vs biselr var sut yapıcı.bebegin kac aylik bu arada?
ilk defa inceledim dediklerini anam onalrın aylıgı o akdar parapuff
Kız çökmüş bilmiyorum valla ben hastanede çalıştığımdan öle orda kullanıyordum parasız tabi ama hic fiyat sormadım medikalcilere..ama sut cayi iyi bisey araştır steril konusu sıkıntı değil cunku medikalden kendin icin boru ve başlık alabiliyorsun ama duydugum kadarı ile kiralayanlar zaten veriyorlar:44:
merhaba benım elektrıklı kraft marka 2 ay kullandım ıkızlerım ıcın eger almadıysan ıjtıyacın varsa 60 tl verebılım ben 120 tl aldım 11 ay önce hoşçakalmedela değilde Lansinoh marka çok güzel aklım onda tabi bulmam alzım sütümde yok sağıcak nabcama karar veremiyorum iyice mamaya dönücez böle giderse![]()