- 16 Ekim 2024
- 86
- 20
- Konu Sahibi Daisyhatun
Merhaba arkadaşlar ben yıllardır burayı takip ediyorum fakat yeni üye oldum çünkü çoğu sorumun cevabını yıllardır sizden öğrendim. Yaklaşık 9 yıldır evliyim 8 yaşında bir kızım ve 8 aylık bir kızım daha var hemşireyim. Şuan doğum iznindeyim. Eşim yıllardır bir iş peşinde olur fakat sabit bir işte tutunamadı askerdi sınırdışına çıktı ayrılıklarımız oldu istifa etti yine başka şehirlere gitti hatta yurtdışına gitti ama olmadı. En son bebeğim 2 aylıkken gitti ve döndüğünde onda bir gariplik hissettim ilgisiz soğuk bir hal aldı yatakları bebeği bahane ederek ayırdı telefonu elinden düşürmez onsuz bir yere gitmez oldu her akşam dışarı çıkıp telefonla konuşup dönüyor sürekli whatsaopta çevrimiçi telefonu elinden alınınca deliye dönüyor. Anladım ki hayatında biri var. Sorun şu ki benim eşim çok kavgacı tersi döndüğünde herşeyi yapabilir. Korkuyorum. Ona bildiklerimi söylemek istiyorum gözümün önünde yalanlarını gördükçe mahvoluyorum. Daha önce bir kavgamızda ilk kızımı alıp gitmişti yani ben onu yakalayacağım ama biliyorum ki şirretlikle korkutmayla o üste çıkacak. Geldiği şehre dönmek istiyor çünkü karşıdaki kadın gel diye baskı yapıyor zaten aynı evde yaşıyorlarmış. Ben ondan ayrılmak istiyorum ama bana bize zarar vermesinden korkuyorum ne yapmalıyım nolur yardım edin yıllarca maddi manevi birçok sıkıntıyı çektim çoğu şeye sustum ama buna dayanamıyorum akıllı olmak istiyorum hemen bildiklerimi söylemek istemiyorum çünkü net kanıt olmalı elimde telefonu sakladığı için elime geçiremiyorum. Gitmek istiyor aldatmayı öğrenmeden önce gitmesine izin vermemiştim. Acaba gitsin gittikten sonra mı söylesem herşeyi. Hem suçlu hem güçlü. Bana akıl verin lütfen sakin ve akıllı davranmak istiyorum.Bana bir yol gösterin. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Biliyorum uzun oldu ama hakkınızı helal edin