CaNeM MAAŞALLAH DARISI BAŞIMIZA gerçekten kilo almaya biledeyer kilolu ama sigara içmeyen biri olmayı tercih ederim
sen içmiyon heralde içmeyenler içenlere dua etsin :26: artık çocuklarım beni takib ediyo kaçtane içtigimi sayıyorlar
maaşalllah darısı başımıza 3 tane çocugumvar fazla sinirliyim hemen sigaraya saldırıyorumCANEM
Yazdıkların beni motive etti dediğin gibi zoru başardım insanların tedaviyle bile zor bıraktıkları şeyi ben kendi irademle bıraktım şimdi bir boğazımı tutmayı mı başaramayacağım çok hırs yaptım bak şimdi an itibariyle ben de sağlıklı beslenmeye başladım
KİBRİYA
Canım ben de 14 yıldır içiyordum ama benim tek avantajım eşimin de sigara içmemesi o da 6 sene oldu bırakalı
Ben de mayıs sonunda bıraktım. Bildiğim için iki stres zor olur dedim. Hatta zararlı alışkanlıklar bölümünde konu da açmıştım yeni bırakanlar diye. Sağolsun arkadaşlar destek oldular, gün gün yazdık dertleştik.
ben uzman tv dedinledim birden yada azaltarak bırakıla biliyormuş enfazla 5tane içiyorum daha önce 1 paketi bitiriyordum 1 aydır paket almıyorum inşallah kendimi kandırmıyom durrrrrrrrr
Hem sigarayı bırakıp hem de aynı anda diyete girmek, iki stresi birden yaşamak zordur ama başarabilirseniz çok güzel.
zor ama başara bilirizzzz :82:
maaşalllah darısı başımıza 3 tane çocugumvar fazla sinirliyim hemen sigaraya saldırıyorum
Bende bırakıyorum. ikinci tüp bebek tedavisine başladım. Elimdeki son paketim.Bittikten sonra bir daha içmek istemiyorum. Ama kilo almaktanda korkuyorum. Ama kararlıyım bu sefer içmicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?