Hem normal hem sezaryan ile doğum yapanlar hangisi daha rahat

Bu soyledıgınız numara sıkayet edıldıgını bılmıyordum buraya sıkayet edıyım barı.Gercekten anlamıyorum neden boyle davranıyolar o yorumumda soyledıgım bır hastanede de arkadasım dogum yapmıstı ona da hemsıre bagırıyo dıye onu yaparkende boyle bagırıyomuydun demıs bıde o kadar okuyup calısıyolar bu mesleklerı yapabılmek ıcın anlamak zor valla.

Ne biçim bir konuşma şekli dir bu ya valla ne diyeyim Rabbim merhamet versin bu gibi insanlara okumak yetmiyor canım yaptığı işi sevmek gerekli

Aynen oyle sırf para kazansınlar duzgun ıslerı olsun dıye okumuslar ama hıc haketmıyorlar malesef mesleklerını.Allah sıze yardmcı olsun cok kolay gecsın dogumunuz ınsallh.

Çok istedim normal doğum hata öylede gidiyordu suni sancı bile verildi malesef sezeryan oldukısmet en sağlıksı normal ama tabii annenin sağlığıda önemli Allah yardımcın olsun

Sezeryanında sonrası çok zor ya yardım almadan lavaboya bile gidemiyosun
Ben sezaryen oldum ilk geceden ayaklandim 3. Gün misafirlerimi ugurlamaya filan kapıya çıkıyordum. Arkadaşım normal doğum yaptı sayısız dikiş yüzünden aylarca tuvalete gitmeye korktu üstelik görsel olarak dikiş atılan yerler çok korkunç oldu bin pişman oldu normal doğuma. Sezeryanin ilk 8 saati sancı oluyor uyuşma bittikten sonra. Ama sabahında yürüyerek hastaneden çıktım bence iyi yada kötü doğum kişiye göre değişir

işte kişiye göre değişiyor, sezeryandan sonra hiç yatmadım
ertesi gün evimi sildim süpürdüm
bunun net cevabı yok yaşadıklarınla değişiyor
Aynen ben de ertesi günü tamamen iyiydim. Ben çevremde şunu görüyorum genelde zayıf kadınlar sezaryen olunca çabuk toparlanıyor kilolu hanımlar çevremde daha geç toparlıyor. Tesadüf mü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…