• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem mutasyonlu hem deltali korona

Ecrnnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
349
101
53
34
Herkese merhaba başlıktaki gibi mutasyonlu deltayim bugün 9.gunum inanılmaz ve dayanılmaz bir baş ağrım var zonklama şeklinde ve burnumdan beynimden çıtırdama sesi geliyor bütün hava yollarım kapanmış gibi sanki
Benimle birlikte atlatan arkadaşlarım var onlar iyiye giderken ben neden böyleyim diye kendimi yiyorum var mi bana Bi önerisi olan akıl ve yol gösterecek ama kokutmadan
Anksiyete ve panik atakta var

Herkese merhaba başlıktaki gibi mutasyonlu deltayim bugün 9.gunum inanılmaz ve dayanılmaz bir baş ağrım var zonklama şeklinde ve burnumdan beynimden çıtırdama sesi geliyor bütün hava yollarım kapanmış gibi sanki
Benimle birlikte atlatan arkadaşlarım var onlar iyiye giderken ben neden böyleyim diye kendimi yiyorum var mi bana Bi önerisi olan akıl ve yol gösterecek ama kokutmadan
Anksiyete ve panik atakta var
Aslında hacamat çok iyi gelirdi ama işte bulaş riski sıkıntı..d ve c vitamini alıyor musunuz?

Canım benimde başım o şekilde ağrıyor çoğu zaman ben sıcak suya vikis koyuyorum biraz buharında kafamı tutuyorum bitincede başımı sıcak tutmak için bere giyiyorum baya rahatlatıyor.

Back