- 17 Temmuz 2013
- 2.437
- 2.973
-
- Konu Sahibi Papatya1610
Tabii ki bitecek. Siz yeter ki sağlam durmaya çalışın.Psikologa gidiyorum ama oyle bir sey ki doktorlar bile zaten yasadigim seyin cok zor oldugunu söylüyorbazen basa cikamiyorum gercekten ama an geliyor diyorum ki gececek bitmek zorunda sonucta
Insallah allahim o gunleri gosterir cok tesekkur ederim Allah razi olsunOnlar sizi bekliyor annesiTedaviniz bitsin guzel gunler gelecek..
Her nasip vaktine esirdir, Rabbim size guc versin burdan saglikla bebeginiz oldugu haberlerinizi alalim
Aminnn insallaahhhhh cok istiyorum gercekten o gunlere gitmeyirabbim görmemişe döndürsün seni canım ,
bugunler geldi ve geçecek inşallahhh ,
meselaaa 1 ağustos 2022 de çıkacagın tatili düşün ve o tarihe güzel planlar kur ,
ama tatile giderken banada haber ver tamam mı
Aminnn insallaahhhhh cok istiyorum gercekten o gunlere gitmeyitabiki haber veririm burda her seyi haber vericem insallah hamileyim dedigim gunleri dogurdum bi kizim/oglum oldu saglikli bir sekilde demeyi nasip eder rabbim
Allah Şafi isminin hürmetine rahmeti ile tedavinize şifa sağlık sıhhat nasip etsin inşallah iyi olucaksın güzel haberlerini yazıcaksın benzer durumdaki arkadaslarımıza umut olucaksınız sevgiler sağlıkla kalınMerhaba kizlar, hepiniz bana cok dua ettiniz Allah hepinizden razi olsun. 2 kür bitti daha 4 kür var ve ben cok zorlaniyorum. Her gun agliyorum hic umudum kalmadi. Kendi kendime vesvese veriyorum resmen. Hele ki bebegimi aldiklarinda ben daha da çöktüm. 11inde pet cekilecek verilen 2 kür ise yaramis mi yaramamis mi diye. Benim icin dua eder misiniz Allah rizasi icin
Çok çok geçmiş olsun. Dualarımda senide eksik etmeyeceğim. Rabbimden çok çok şifa diliyorum ve dayanma gücü versin. inşallah tedavini olursun ve Allahın izniyle iyileşip yine bebek sahibi olursunBen yine buraya bilgilendirme mesajimi yazayim. 2.kemoterapimi de aldım ve 1.kür bitmis oldu. Önümde 10 doz daha var ve gercekten cok zor geciyor. Ozellikle bebek aklima geldiginde dayanamiyorum her gun agliyorum rabbim insallah bana bu tedaviyi bitirme ve by hastalığı yenme gucunu verirdualariniz icin her birinizden Allah razi olsun
Allah razi olsun cok tesekkur ederim gercektenRabbim sifa versin, en kısa sürede sagĺıgına kavustursun hayırlısıyla. Istedigin bi dua varsa yine okuruz
Aminnn insallahhAllah Şafi isminin hürmetine rahmeti ile tedavinize şifa sağlık sıhhat nasip etsin inşallah iyi olucaksın güzel haberlerini yazıcaksın benzer durumdaki arkadaslarımıza umut olucaksınız sevgiler sağlıkla kalın
Aminnn insallah Allah razi olsun cok tesekkur ediyorum gercekten dualarinizi eksik etmeyin nolurÇok çok geçmiş olsun. Dualarımda senide eksik etmeyeceğim. Rabbimden çok çok şifa diliyorum ve dayanma gücü versin. inşallah tedavini olursun ve Allahın izniyle iyileşip yine bebek sahibi olursun
Aminnn insallah rabbim bana da sifa verir diger hastalarla beraberMevlam bu sıkıntılı zamanları hemen atlatıp sağlığınıza kavuşmayı nasip etsin İnşallahSabret kardeşim Rabbim yardımcınız olsun, Şafi ismi hurmetiylen Şifa nasip etsin size
Rabbim yar ve yardımcınız olsun tüm hastalarla birlikte inşallah bu günleri hiç görmemişe döneceksiniz Rabbim inşirah ferahlığı versin yeniden bebek sahibinde olacaksınız Allahın izniyleMerhaba kizlar, hepiniz bana cok dua ettiniz Allah hepinizden razi olsun. 2 kür bitti daha 4 kür var ve ben cok zorlaniyorum. Her gun agliyorum hic umudum kalmadi. Kendi kendime vesvese veriyorum resmen. Hele ki bebegimi aldiklarinda ben daha da çöktüm. 11inde pet cekilecek verilen 2 kür ise yaramis mi yaramamis mi diye. Benim icin dua eder misiniz Allah rizasi icin
Aminnn Allah razi olsun gercekten cok tesekkur ederimRabbim yar ve yardımcınız olsun tüm hastalarla birlikte inşallah bu günleri hiç görmemişe döneceksiniz Rabbim inşirah ferahlığı versin yeniden bebek sahibinde olacaksınız Allahın izniyle
Rabbim mucizeler yaratsın o ol der ve olur inancınızı bian bile olsun yitirmeyin neler neler olur hemde
Ben size her namazımda dua edeceğim Allah yardımcınız olsun bian önce kurtulup şükür secdeleri yapın inşallah
Aminnn Allah razi olsun gercekten cok tesekkur ederimcarsamba gunu pet cekilicem cuma gunu de 5.kemoterapimi alacagim korkuyorum simdiden yan etkilerden cok bulanti kusma ve uyutmayan agrilar oluyor Allah guc kuvvet versin insallah bana, dayanma sabri versin yarabbim
Aminn Allah razi olsun, Gulsah Tunc ismim. Cok tesekkur ederim tekrardan Allah ne muradiniz varsa versin insallahRabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallah çarşamba günü nasip olursa senin için özel dua ediceminşallah hayırlı sonuçlar alırsın görmemişe dönersin
İsmin neydi isminle dua edeyim