-
- Konu Sahibi Papatya1610
ALLAH im şifa versin Şafii ismiyle, Gönlüne ferahlık versin, Diyeceğim şey şu ki kesinlikle her ne olursa olsun umudunu kaybetme, RABBİM derdi verdiyse dermanını önce hazırlamıştır, imtihan dunyasindayiz yenik dusme sakın, umudunu yitirme inanıyorum ki buraya çok güzel şeyler yazacağın günler yakınMerhaba kizlar, hepiniz bana cok dua ettiniz Allah hepinizden razi olsun. 2 kür bitti daha 4 kür var ve ben cok zorlaniyorum. Her gun agliyorum hic umudum kalmadi. Kendi kendime vesvese veriyorum resmen. Hele ki bebegimi aldiklarinda ben daha da çöktüm. 11inde pet cekilecek verilen 2 kür ise yaramis mi yaramamis mi diye. Benim icin dua eder misiniz Allah rizasi icin
Rabbim ya Şafi ismiyle sifa versin ins, acilarini, ağrılarını dindirsinMerhaba kizlar, hepiniz bana cok dua ettiniz Allah hepinizden razi olsun. 2 kür bitti daha 4 kür var ve ben cok zorlaniyorum. Her gun agliyorum hic umudum kalmadi. Kendi kendime vesvese veriyorum resmen. Hele ki bebegimi aldiklarinda ben daha da çöktüm. 11inde pet cekilecek verilen 2 kür ise yaramis mi yaramamis mi diye. Benim icin dua eder misiniz Allah rizasi icin
Rabbim şifanızı versinMerhaba kizlar, hepiniz bana cok dua ettiniz Allah hepinizden razi olsun. 2 kür bitti daha 4 kür var ve ben cok zorlaniyorum. Her gun agliyorum hic umudum kalmadi. Kendi kendime vesvese veriyorum resmen. Hele ki bebegimi aldiklarinda ben daha da çöktüm. 11inde pet cekilecek verilen 2 kür ise yaramis mi yaramamis mi diye. Benim icin dua eder misiniz Allah rizasi icin
Insallah dediginiz gibi olurTahmin edebiliyorum inanın Allah yardımcınız olsun.... Ancak ilerde gerçekten bunlar kötü bir anı olarak kalacak inaninnn buna lütfen
Aminnn insallah Allahim guzel seyler yazdığım gunleri gormeyi nasip ederALLAH im şifa versin Şafii ismiyle, Gönlüne ferahlık versin, Diyeceğim şey şu ki kesinlikle her ne olursa olsun umudunu kaybetme, RABBİM derdi verdiyse dermanını önce hazırlamıştır, imtihan dunyasindayiz yenik dusme sakın, umudunu yitirme inanıyorum ki buraya çok güzel şeyler yazacağın günler yakın
Aminnn cok tesekkur ederim Allah razi olsunnRabbim ya Şafi ismiyle sifa versin ins, acilarini, ağrılarını dindirsin
Aminnn Allah razi olsun cok tesekkur ederimRabbim şifanızı versin
Bu ayette büyük sırlar var ozellikle namazlardan sonra bolca okuyun, Rabbim sifa versin, yez vakitte kurtulun İnşâAllâhArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Allah razi olsun cok tesekkur ediyorum insallah biter gider rabbim sifami verir. Allah tum hastalara sifa versin, beni de icinde gorsun insallahBu ayette büyük sırlar var ozellikle namazlardan sonra bolca okuyun, Rabbim sifa versin, yez vakitte kurtulun İnşâAllâh
Cok zor nasil gececek daha 8 kere kemoterapiye girecegim. 4 kere girdim o bile beni bitirdiDemesi kolay biliyorum ama geçecekGerçekten geçecek ve bitecek.
Aminn insallah Allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin benden nolurAllah yardımcınız olsun güç versin.
Yasadiklariniz cok zor. Bu surecleri atlatip insallah guzel gunler gelecek.Cok zor nasil gececek daha 8 kere kemoterapiye girecegim. 4 kere girdim o bile beni bitirdi
İyilestiginiz zamanı düşünün. Gezip göreceğiniz yerleri düşünün bir de ben sizin yerinizde olsam destek alırdım. Ağır bir durum o yüzden bence destek alarak ilerleyin.Cok zor nasil gececek daha 8 kere kemoterapiye girecegim. 4 kere girdim o bile beni bitirdi
Aminnn insallah cok tesekkur ediyorum Allah razi olsunAllah şifalar versin inşallah bugünler bitsin gitsin sağlıklı bir ömür diliyorum size
Evet 9 tane embriyom var onlarla ilgili hayaller kuruyorum hep zaten. Onlari birakip gitmek istemiyorum bu dunyadanYasadiklariniz cok zor. Bu surecleri atlatip insallah guzel gunler gelecek.
Cok sukur dondurulmus embriyolariniz var. Sizi bekleyen bebekleriniz var, onlar icin mucadeleye devam
Psikologa gidiyorum ama oyle bir sey ki doktorlar bile zaten yasadigim seyin cok zor oldugunu söylüyorİyilestiginiz zamanı düşünün. Gezip göreceğiniz yerleri düşünün bir de ben sizin yerinizde olsam destek alırdım. Ağır bir durum o yüzden bence destek alarak ilerleyin.
Onlar sizi bekliyor annesiEvet 9 tane embriyom var onlarla ilgili hayaller kuruyorum hep zaten. Onlari birakip gitmek istemiyorum bu dunyadan