- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
-
- Konu Sahibi Papatya1610
Allah razi olsun canım benim inşallah aralikta yendim yazacağım burayaİnşallah canım 1.000 tane daha ya Şafi çekerim bu gün güzel haberlerle geleceksin buna inanıyorum❤
Duamdasın canımAllah razi olsun canım benim inşallah aralikta yendim yazacağım burayapazartesi günü kemoterapi de umarım kolay geçer cok zorluk yaşatmaz inşallah
13 aldımBende senin için dua edecegim güzel kardeşim. Benimde parotis bezimde tümör alındı gecen yıl üzerine radyoterapi gördüm süreç yorucu evet ama Allah herseye kadir gönlünü ferah tut geçip gidecek bu günler. 313 fatiha okuyalım arkadaşlarla senin için Allah kolaylaştırsin
50 ALDIMDuamdasın canım
13 aldım
Kalan 300 fatiha
M MaviMabellee
A arkadasimes
aysenurt3991
Asiltutku
agustos72
Aselhannn
Ayzelin
Meybuz
A Asya89
Birdemetumut
Blue_Peri
BereliPenguen
burcusami
ohbb
B Beybipattis
B Buluts34
Barbara
B Bademmm388
bluepinkk
mavispreyboya
Catlak-kurabiye
Ceren0134
daisyko
E Ebruazra
Gelincik78
L Livagul
H M
Hemsirecik
humanbeings
@Harlofia
F Flower__
H HaklisinHocam
K kadinsalmeseleler
Krew
K karamelli001
kavs-i kuzah
kevsersoylu
M Morlale8
Life light
Leyl-i-fer
Mintimint
Morrmeneksee
MoonfacedMom
Myhomes
debriyajgazfren
mutlulukbenihicbirakma
Magnifiaque
Mucizemm222
melankolimm
namaste21
Nayro
i p e k
O oziko_53
P Pemberenkli66
R rana20
Rubella86
Ruzgarruya
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
theia07
5 528mucizemmm
Tavuk_suyu_
Taze fasulye
Umut_2019
ummhnisa
Yorgunkus
Yazarhanim
Y yakut1
Yenidelhi
Z zinciriye
Zeynep 0666
zey_nep
20tane aldım kalan18030 aldım kalan 200
Allah razi olsun çok teşekkür ederim her şey için gerçekten rabbim dualarımızı kabul etsin insallahBende senin için dua edecegim güzel kardeşim. Benimde parotis bezimde tümör alındı gecen yıl üzerine radyoterapi gördüm süreç yorucu evet ama Allah herseye kadir gönlünü ferah tut geçip gidecek bu günler. 313 fatiha okuyalım arkadaşlarla senin için Allah kolaylaştırsin
Hiç bi fikrim yok canımCanım ben lohusayım okunur diyor ama yinede emin olmak istiyorum. Fatiha'yı lohusa iken okuyabilirmiyim?
50aldim kalan 10030 aldım kalan 150
50 aldıaldım kalan 050 aldım
Kalan 50
Allah razi olsun sizlerden rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa gerçekleştirsin inşallah. Cok sagolunPapatya1610 Rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallah Bol bol dua edin ve asla inancınızı kaybetmeyin Rabbim öyle büyük ki ol der olur Müjdeli haberlerinizi alana kadar her namazımda dua edicem size inşallah Kolaylıkla atlatın inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim umarım babanız da en kısa zamanda sağlığına kavuşurRabbim sana şifa versin sağlığına ve bebeğine kavuşmayı nasip etsin
Benm babamda 6 aydr bu hastalıkla mücadele ediyor ne olduğunu anlayamadan bı anda elden ayaktan düştü lenforma kanseri uzun zamandır varmış ama babam çalışan sürekli hareketli bı insan olduğu için anlayamamislar covid geçirdi ondan sonra böyle oldu işte covid hastaligini tedikledi sanırım onun tedavisi çok geç başlandı doktorlarının söylemine göre erken farkedildiginde tedavisi daha kolaymış umarm sende erken farketmissindir inşallah en kısa zamanda atlatırsın
Ya çok üzüldüm özür dilerim ben giriş te yazdığın bölümü okudum ona göre yorum yaptım seni uzduysem hakkni helal et. İnşallah sağlığına kavusursunda tekrar herşey istediğin gibi olurİnşallah çok teşekkür ederim umarım babanız da en kısa zamanda sağlığına kavuşurbebegim ne yazık ki alındı pazartesi günü kemoterapi baslayacak benim de. Rabbim hayirlisi neyse onu versin inşallah. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp savaşacağım