- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
-
- Konu Sahibi Papatya1610
Cok teşekkürler bilmiyordum bu durumuAslında editörler konuyu oraya tasıyabilir tekrar konu acmaniza gerek yok ... ben etiketleyeyim @Mune Hanımı
Rica ederimCok teşekkürler bilmiyordum bu durumu
Ben basladim okumaya arkadaslar
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun allahim kabul etsin dualarimiziAllah dualarınızı kabul etsin insallah... ben 100 tane okurum insallah sifa olur
100 tane de ben okuyayım. Rabbim şifa versin canımArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Cok tesekkur ederim Allah kabul etsin dualarımızı allah razı olsun hepinizdenRabbin mucizeleri çok size de nasip etsin inşallah ben 500 alayım bir iki güne tamamlarım inşallah.
Cok tesekkur ederim Allah razı olsunOkuycagim canim elimden geldigince Rabbim en kisa surede hic yasamamis gibi sifani versin cok uzuldum cok dua edecegim
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun1000 alıyorum. Rabbim şifa versin inşallah sağlıcakla gelsin bebeğiniz size de şifa olsun
100 daha alıyorum.100 tane alıyorum.Rabbim şifa versin
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun100 tane alıyorum.Rabbim şifa versin