- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
- Konu Sahibi Papatya1610
Cok tesekkur ederim Allah razı olsunn1000 tane aldım Rabbim şifa versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim Allah razı olsunn1000 tane aldım Rabbim şifa versin.
Bildirim gitti canımsweetgirlcandy sen de etiket yapar mısın canım?
Çok geçmiş olsun sağ salim evladinizi kucağınıza alıp büyütmek nasip olsun sağlıkla .Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Cok tesekkur ederim ilgi ve alakanız için allah hepinizden razı olsun, allahim dualarımızı kabul etsin insallahPapatya1610 konunuzu dua bölümüne taşıdım, Allah şifa versin, sizi bebeğinize eşinize ailenize bağışlasın inşaallah.
Dilerseniz bu topiğin linkini vererek @Kazen beye mesaj atın üyelere bildirim gönderilmesini talep edin, daha çok üye görür ve duaya katılır diye düşünüyorum.
Kazen Allah razı olsun.geliyorlar ...
Aa çok sevindim.Bildirim gitti canım
Allah razi olsun çok teşekkür ederimAllah şifa versin canım 1.000 tane de ben okurum inşallah
Cok tesekkur ederim Allah razı olsunAllah sifani versin bebeyini saglikla kucagina alirsin insallahh 100tanede ben aldim yarin okurum orucluyken insallah
Şifa olsun İnşallahCok tesekkur ederim Allah razı olsunn
Rica ederim, arkadaşlarımızın desteği ve Allah'ın izniyle bugünleri atlatacaksınız inşaallah.Cok tesekkur ederim ilgi ve alakanız için allah hepinizden razı olsun, allahim dualarımızı kabul etsin insallah
Cok tesekkur ediyorum ilgi ve alakanız için. Allah razi olsunRabbim şifa versin, gerekli bildirimi listeye aldım en kısa sürede yollayacağım.
Canım 100 defa okudum rabbim şifasını göndersin inşallahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883