Arkadaşım ben seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum. Cocugu kıskanıyorsun, sen de sev nisanlının gozune gir vs diyenlere de inanamaadım dogrusu...Cunku sen bunları denedigini ve ise yaramadıgını soylemişsin zaten...
Senin o cocugu kiskandigini dusunmedim, sadece normal olmayan davranıslara karsı dogal tepkiler veriyorsun.
Birincisi nişanlın akraba iftarına gidiyor, seni çağrımadığı gibi sana dogruduzgun de ne haber veriyor ne arıyor ne soruyor sadece burası kalabalık yazıyor....Sadece bu olaya bakarak bile nişanlının senin için doğru insan oldugundan suphe ettim.
Sen kimsenin yegenin cocugun gibi sahiplenmek zorunda değilsin bi kere...Tamam seversin arada gelir gider ama herdakka sizle olması cok yanlış zaten. Bi de anlamadıgım heryere sizle geliyormus peki sizin her planınızdan onun nasıl haberi oluyor ya...Bir de sey demissin, ctesi gunu cıkacaktık hic tık cıkmadı ben de sormadım...İyi yapmıssınız o dusunmuyorsa aklına bile gelmiyorsa gercekten siz de bosverin...Bakın bence bu sadece yegen meselesi değil, adamın hevesi ve istegi yok gibi geldi....Ne demek hicbir hediye almamış size daha...
Size tavsiyem sudur, kendinizi tamamen geri cekin. Aramayın sormayın, mesajına cvp vermeyin. Ararsa da geç dönün, sadece artık bi arkadaş gibi konuşun...Noldu derse de yegeninden asla bahsetmeden belki tekrar dusunmeliyiz deyin...Aramızda bi nişanlı ilişkisi olması gereken yok felan deyin. Ama asla ve asla yegeninden bahsetmeyin derim...Cunku bahsederseniz sizi kucucuk cocugu kıskanan biri olarak gosterip, cocugu daha bi kıymete bindirecektir....Bırakın sizsiz kalsın , risk almadan bu işi halledemezsiniz. Bırakın sadece yegeniyle kalsın bakalım sizsiz kalınca neler olacak...İpleri elinize almalısınız, sizi cepte gordugu icin size hicbir emek harcamıyor anladıgım kadarıyla, sizin icin ugrasmalı, ikna etmeye calismalı....