Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben avon little black dress kullanıyorum ilk ve tek parfümüm. artık o kokuyu duyanlar direkt beni hatırlıyormus aşırı özdeşleşti benimle kokusu. kalıcılığından da memnunum
marni en cok sevilde rastlıyorum ben..rose olması ılgımı çekti... oyle ağır gül suyu kokularını sevmem ben ama the one dakı gıbı esintili olucak hafif kadife gül gibi o zaman süper zaten guccı envy me de de var kiiii :))
Klasiğe göre tamamen çiçek misk kremsi genç kız kokusu valla ben çok seviyorum tendre olanı da :) ama eşim ısrarla klasik olanın daha iç açıcı bi koku olduğunu söylüyor bak kokusuna mutlaka
Klasiğe göre tamamen çiçek misk kremsi genç kız kokusu valla ben çok seviyorum tendre olanı da :) ama eşim ısrarla klasik olanın daha iç açıcı bi koku olduğunu söylüyor bak kokusuna mutlaka