şahane azcıcık daha düşerse çok mutlu olacağızzzzBencede canım mutlaka düşer fiyatı şimdiden 239 tlye düşmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şahane azcıcık daha düşerse çok mutlu olacağızzzzBencede canım mutlaka düşer fiyatı şimdiden 239 tlye düşmüş
Aynen kuzummşahane azcıcık daha düşerse çok mutlu olacağızzzz
doldurma parfümlerde orjinale çok yakın ancak çok sağlıklı değil fiyatları ise değişiyor nette ayrı kozmetik firmalarında ayrı oluyorKızlar ben hep doldurma kullanıyorum Burberry'nin orjinali ile doldurması arasında nasıl bi fark var? Burberry klasikten bahsediyorum orjinaline ne kadar bir de :)
Canım orjinaliyle açık parfümü birbirinden çok farklı belkide tenden tene değişir.. Ama açık parfümü bende ekşi bi kokuya dönüşürken orjinali çok tatlı vanilyamsı bir kokuya dönüşüyor..Ben de merak ediyorum bu durumu. açık orijinalin birebiri deniliyor genelde Nur4y canım senin bu konuda bir bilgin var mı?
Burberry classic aldım dün canım bugün kullandım fakat kokusu çok gelmiyor bana üzgünm birazCanım orjinaliyle açık parfümü birbirinden çok farklı belkide tenden tene değişir.. Ama açık parfümü bende ekşi bi kokuya dönüşürken orjinali çok tatlı vanilyamsı bir kokuya dönüşüyor..
Burberry classic kullandığımda banada kokusu gelmiyordu hatta kalıcı değil dedim ama yanıma yaklaşan çok güzel koktuğumu söylüyodu.. Burberry classic kullananın burnuna gelmeyen ama yanına yaklaşanın anında alabildiği bi kokudur.. hiç bozma moralini bitanemBurberry classic aldım dün canım bugün kullandım fakat kokusu çok gelmiyor bana üzgünm biraz
Teşekkür ederm kuzum. Belki de haklısın. Durdukça oturur benim kafamı kurcalayan bir de check cozmeticten ve fresten barkodunu sorgulattm ama hata veriyor birşey çıkmadı. orijinal marka bir parfüm sonuçta sıradan parfümlere nazaran daha da kalıcı hissedilir olması gerekir. biraz daha zaman geçsin bakalım..Burberry classic kullandığımda banada kokusu gelmiyordu hatta kalıcı değil dedim ama yanıma yaklaşan çok güzel koktuğumu söylüyodu.. Burberry classic kullananın burnuna gelmeyen ama yanına yaklaşanın anında alabildiği bi kokudur.. hiç bozma moralini bitanem
Başka parfümeriye de gittin mi masumum sevil yada sephoraya sorgulat birde allah allah watsonsla gratis gibi yerlerde böyle sorun çıkıcağını sanmıyorum yani mutlaka orjinaldir sahte ürün satmaz bu mağazalar..Teşekkür ederm kuzum. Belki de haklısın. Durdukça oturur benim kafamı kurcalayan bir de check cozmeticten ve fresten barkodunu sorgulattm ama hata veriyor birşey çıkmadı. orijinal marka bir parfüm sonuçta sıradan parfümlere nazaran daha da kalıcı hissedilir olması gerekir. biraz daha zaman geçsin bakalım..
Allah allah bak benimde canım sıkıldı şimdi.. çokta şaşkınım.. dün sephora ya gittim danıştım bile oraya gratis de watsonsda neden uygun oluyor bu parfümler diye.. kulanım tarihi geçmeye yakın olanları uygun satıyorlardır dedi.. Orjinaldir ama satılmayan elde fazla bekleyen parfümdür mutlaka dedi.. nekadar doğrudur bilemem.. Ama internet sitelerinde sahte olabiliyor dedi.. Bizde indirim yapıyoruz ama ürünlerimiz aylık yenileniyor.. taze ürünler satıyoruz dedi.. Sephora birçok parfümeriye göre en pahalısı ya.. ama her parfümün testeri sephorada oldğundan oraya gidiyorum denemek için.. başka yerlerde olmuyor testarlar.. Sevilde mesela chanel testeri yok en basiti.. Yani masumum orijinal olduğundan şüphem yok ama o kızında dediği gibi acaba fazla bekleyen bir parfümmü ki.. Oluyomu ki öyle bir şey watsonsla gratise çok güvenirim ben yaaKuzucum bende öyle olduğunu düşünerek güvendiğim için aldım hatta mizudan alıcaktm vazgeçtim gideyim aynı anda alırım kargo beklemem diye düşünerek. Daha 2 gün oldu başka bir kozmetikçiye sorma fırsatım olmadı yakınımda olmadığı için.. Fakat cidden günlerce kalıcı olduğunu bildiğimiz koku hiç mi kalmaz kıyafette bile. Biraz araştırınca benzer birçok şikayet olduğunu da farkettim
Allah allah bak benimde canım sıkıldı şimdi.. çokta şaşkınım.. dün sephora ya gittim danıştım bile oraya gratis de watsonsda neden uygun oluyor bu parfümler diye.. kulanım tarihi geçmeye yakın olanları uygun satıyorlardır dedi.. Orjinaldir ama satılmayan elde fazla bekleyen parfümdür mutlaka dedi.. nekadar doğrudur bilemem.. Ama internet sitelerinde sahte olabiliyor dedi.. Bizde indirim yapıyoruz ama ürünlerimiz aylık yenileniyor.. taze ürünler satıyoruz dedi.. Sephora birçok parfümeriye göre en pahalısı ya.. ama her parfümün testeri sephorada oldğundan oraya gidiyorum denemek için.. başka yerlerde olmuyor testarlar.. Sevilde mesela chanel testeri yok en basiti.. Yani masumum orijinal olduğundan şüphem yok ama o kızında dediği gibi acaba fazla bekleyen bir parfümmü ki.. Oluyomu ki öyle bir şey watsonsla gratise çok güvenirim ben yaa
Sordum masumum danıştım nedir nedeğildir diye.. bu şekilde bişeyler öğrenip birbirimize yardımcı oluyoruz nerden nasıl alışveriş yapabiliceğimizi anlıyoruz dimi afferim kuzum en doğrusunu yapıyosun bende boşvermem hiç gerektiğinde sonuna kadar giderim.. hakkını arıycaksın tabiside en doğal hakkın seninOluyomuş malesef tatlım Sephoraya da mı sordun ay çok tatlısın sen gerçekten ilgin için ve bu samimiyetn için çok teşekkür ederim Bende böyle bir durumla karşılaşacağımı tahmin etmemiştm ama inanki sadece watsons a özel bir durum da değil bu yani firmayı karalamış gibi de olmak istemem. İnsan ilgi sahibi olunca bilgi sahibi de oluyomuş ya araştırınca benzer şikayetlerin başka büyük birçok mağaza için de olduğunu gördüm. Zaten benim ilk düşüncem ilk kuşkum bayatlaması yönünde oldu orijinal değil de demedim. Checkcosmetic de barkod sorgulamasında da bir şey çıkmadı. Sanırım bu durum birazda şans işi. Ama boşverme huyum yoktur benim herzaman hakkımı ararım bu nedenle gerekli şikayetimi bildirdim cevap bekliyorum bakalım ne olacak..
inşallah bir sonuçta çıkar.. Peki yeni kokular deneyebildin mi beğendiklerin oldu muSordum masumum danıştım nedir nedeğildir diye.. bu şekilde bişeyler öğrenip birbirimize yardımcı oluyoruz nerden nasıl alışveriş yapabiliceğimizi anlıyoruz dimi afferim kuzum en doğrusunu yapıyosun bende boşvermem hiç gerektiğinde sonuna kadar giderim.. hakkını arıycaksın tabiside en doğal hakkın senin
Denedim şu aralar içlerinden en beğendiğim kenzo amour oldu baya eski bir parfüm ama ben yeni denedim daha önceleri niye bakmamışım bunun kokusuna dedim :) sonrasında armani si çok güzel bir koku okadar kalıcıkii hemen farkdedilir bir kokusu var sen gelmeden kokun geliyor yani o derece :) birde armani mania çok güzel yaa ben bu kokunun ilk başta bargelloda açığını denedim ve hiç beğenmedim plastik gibi bi kokuya dönüştü tenimde ama orjinali okadar enfes ki :) eşim hernekadar basit bi koku dediysede ben çok beğenmiştim mania yı ama orjinalı daha güzel açık olanı ilaç gibi gaip bi kokuydu benzetememişler orjinale :)) bunlar biyana da ben burberry den vazgeçemiyorum masumum.. bisürü parfüm kokluyorum eve geliyorum the beatimi bi sıkıyorum.. sonra diyorum ki kendime ne işin var başka parfümlere ne diye bakıyosun miss gibi parfümün var işte the beat benimle özdeşleşen tek parfüm canım yaa bırakabileceğimi sanmıyorum :))inşallah bir sonuçta çıkar.. Peki yeni kokular deneyebildin mi beğendiklerin oldu mu
Ne güzel gerçekten sana özeniyorum bu konuda ben de işte bu benim kokum bayılıyorum diyebilmek isterim gerçekten ama birgün o da olacak inşallah :) armani si yi net olarak deneyemedm hiç çünkü hep tester ı bitik oluyodu denk gelirse kesinlikle bakarım. Kenzo evet fena değil ama bana hitap edemedi yani bana biraz ağır geldi çok sevemedim kuzucum bir de noa var hiç bu kokuyu biliyomusun ??Denedim şu aralar içlerinden en beğendiğim kenzo amour oldu baya eski bir parfüm ama ben yeni denedim daha önceleri niye bakmamışım bunun kokusuna dedim :) sonrasında armani si çok güzel bir koku okadar kalıcıkii hemen farkdedilir bir kokusu var sen gelmeden kokun geliyor yani o derece :) birde armani mania çok güzel yaa ben bu kokunun ilk başta bargelloda açığını denedim ve hiç beğenmedim plastik gibi bi kokuya dönüştü tenimde ama orjinali okadar enfes ki :) eşim hernekadar basit bi koku dediysede ben çok beğenmiştim mania yı ama orjinalı daha güzel açık olanı ilaç gibi gaip bi kokuydu benzetememişler orjinale :)) bunlar biyana da ben burberry den vazgeçemiyorum masumum.. bisürü parfüm kokluyorum eve geliyorum the beatimi bi sıkıyorum.. sonra diyorum ki kendime ne işin var başka parfümlere ne diye bakıyosun miss gibi parfümün var işte the beat benimle özdeşleşen tek parfüm canım yaa bırakabileceğimi sanmıyorum :))
Armani si ve mania bak derim canım kesinlikle kenzo evet ağır bir koku fazla kullanılırsa bayar gibi.. :) noa evet bilmem mii lise yıllarımda az kullanmadım :) kremsi hafif bir koku ama şöyle bir şey var ki bu parfüm gibi değil de nası desem sanki çamaşırını yıkamışsın ogün temiz temiz giymişsin gibi bi his uyandırıyor yani temizlik hissi veren bir koku çiçek pudra gibi.. Birde bu parfümü nezaman sıksam beni öksürüğe boğuyodu.. içinde kişniş kakule gibi baharatlar varmış acaba dedim ondan mı öksürttü beni bilemedim.. Acayip yakıyodu boğazımı yoksa güzel bi koku temiz temiz miss gibi ilk başta değilde sonraki hali güzel :) ben noa gibi temiz kokmak istediğimde tommy girl'ü tercih ediyorum.. bu çok daha güzel bana göre pudramsı kremsi gayet hoş bir koku :)Ne güzel gerçekten sana özeniyorum bu konuda ben de işte bu benim kokum bayılıyorum diyebilmek isterim gerçekten ama birgün o da olacak inşallah :) armani si yi net olarak deneyemedm hiç çünkü hep tester ı bitik oluyodu denk gelirse kesinlikle bakarım. Kenzo evet fena değil ama bana hitap edemedi yani bana biraz ağır geldi çok sevemedim kuzucum bir de noa var hiç bu kokuyu biliyomusun ??