Eşimin yardim edip etmediğini soracaksınız. Ucundan kiyisindan ediyor da yetmiyor işte erkeğin yardımından ne olur .evde milyon tane iş oluyor temizlik camasir yemek sorunsalı . O biseyin ucundan tutsa da zaten sana 10 tane şey yine kalmış oluyor. Erkeğin yardımı yetersiz oluyor zaten. Ben çok yoruldum bu kisir döngü den mental olarak çöktüm .Hem evliliği evi yürüt hem işi yürüt yapamiyorumben ikisini ne yapmaliyim
kesinlikle katılmıyorum yazdiginiza
bir iki görevi tamamen ona verin en azindan 2 kalem çıksın hayatinizdan
mesela her gün yemek sizden olsun, yemekten sonrasi onun olsun sofrayi toplamak- bulasiktan kalanlar falan ondan olsun. en azindan isten gelip yemek yedikten sonra akliniz yapmadiginiz iste kalmaz - rahat edersiniz. - aksam bulaştığı kalemi sizden cikar
evi supurmek ve silmek icin de robot supurge alin- siz isteyken calissin. - silme supurme kalemi sizden cikar
kurutma makinasi alin - böylece as kurula isinden kurtulursunuz ve sicagi sicagina duzleyince cogu kıyafette ütüye gerek kalmıyor - camasir isi sizi rahatlatır.
onun dışında evin her türlü alışverişini- disaridan alinacaklari marketi pazari komple eşe yığin.
onun disinda sizi yoran baska kalemleri verin kurtulun.yapmiyor mu? siz de sizinkileri yapmayın.
boyle hayat mi olur?
o errrrrkkek adam oldugu icin, sirf pipipsi oldugu icin hicbir is yapmasin. gelsin eve yatsin tv izlesin, kirk yilda bi supurge yapti diye taktir beklesin. asla kadin isi (!) yapmasin - cok geleneksel olsun.
ama karisi errrkek gibi ise gitsin para kazansin eve gelsin. bir de kadin isini yapsin. is kendi yararina gelince koca gelenekleri yiksin "eşitiz canim" desin kadinin parasiyla gecimini kolaylayup modern olsun
neden?
size mantikli geliyor mu? nasil en basindan kabul ettiniz ki bu igrenc sistemi