Hem fuckbuddy'im hem de sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arakhne_

Diva yorgun~
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
32
4
1
Merhabalar. Buraya öncelikle yazma nedenim yargılanmak değil.

Bu konuyu okurken kendi değer yargilarinizdan ziyade açık fikirli bir bakış açısıyla bakmanızı isterim.

Ben kendimi bildim bileli, aşk kadını oldum.
Sevgili olduğum kişileri aldattım. Aldatılmıştım da. Bunlar olmadan evvel gerçekten sadık ve ilişki insanı olmayı denedim.
Olmadı.

Şu anda bir sevgilim var. Yeni buluştuk. Aramızda bir şey geçmedi. Memleketine gitti. Dünden beri yoğun olacağım dedikten sonra yazmıyor.

Bir 5 dakika iyi geceler bile demedi düşünün. Yeni nesilin "ghosting" dediği olay sanırım.

Ama biri var.
Başlarda sevgili gibi başladık.
O şu an hâlâ beni öyle görmek istiyor.

Ama ben açıkça ona karşı hissimin olmadığını söyledim.
Bundan sonra ne istersem yapmaya başladı.

Sevgilimle ilk buluşmaya gittiğim gün beni çok sorguladı. Ondan uzaklaşınca bir daha beni sorgulamaması gerektiği konusunda ders verdim.

Acımasız şeyler bunlar evet. Maddi durumum iyi değil.
İş arıyorum. Bulmak uzereyim.

Yanlış anlaşılmasın, parasını almiyorum özellikle.

Ne isterse kendi veriyor. Bazen almıyorum.

Sanırım parasını yeme odaklı olmadığım için benim için bir seyler yapmaya çalışıyor

Ama görsel olarak bana çok hitap etmiyor.

Birlikte aktiviteler yapıyoruz.
Cinsel hayatımız da eh işte.

Birilerine içimi dökmek istedim.

Benim gibi kaybolmuş bir ruh var mı bunu merak ediyorum.

Diğer sevgilinizden ayrılın o zaman ya da birini seçin. Bu konuda kimse sizi yargılayamaz ama yaptığınız yanlış yani olmaz. Oturup düşünün, karar verin. Ayrıca aşk kadını değilsen bi ilişkiye neden başlanır? Cinsellik, maddiyat vs bunun için. İki tarafı da ona göre değerlendirin bence bi karar verin.

Diğer sevgilinizden ayrılın o zaman ya da birini seçin. Bu konuda kimse sizi yargılayamaz ama yaptığınız yanlış yani olmaz. Oturup düşünün, karar verin. Ayrıca aşk kadını değilsen bi ilişkiye neden başlanır? Cinsellik, maddiyat vs bunun için. İki tarafı da ona göre değerlendirin bence bi karar verin.
Konuda belirttiğim gibi fuckbuddy'mden özellikle para almıyorum. Hatta benim de hesap ödediğim oldu. Bazen kendisi şunu alalım diyor kabul etmiyorum.

Yani ana amaç para değil. Hatta dün beni iş başvurusu yapacağım yere falan bıraktı.
Onun ilgisini seviyorum sanırım.

Ama sevgilim de görsel olarak bana hitap etse de, ilgisi azaldı.

Ben fuckbuddy olduğum kişi ile beraberken daha evvel yine sevgili yaptım. Ama o kişi uzak mesafe ilişkiyi istemedi bitti.

Fuckbuddy'im 2-3 aydır ben onu başımdan atsam da,

İlgilenmesem de benimle. Ciddiye dökme sevgili olma isteği var.

Ama ben o konuları açmasına izin vermiyorum.

Ben de istiyorum gerçek bir ilişki. O eski sadık olduğum ben gibi.

Ama sanki hayatıma hep bu şekil insanlar geldiği için, olmuyor.

Haklısınız ama.

Konuda belirttiğim gibi fuckbuddy'mden özellikle para almıyorum. Hatta benim de hesap ödediğim oldu. Bazen kendisi şunu alalım diyor kabul etmiyorum.

Yani ana amaç para değil. Hatta dün beni iş başvurusu yapacağım yere falan bıraktı.

Ben fuckbuddy olduğum kişi ile beraberken daha evvel yine sevgili yaptım. Ama o kişi uzak mesafe ilişkiyi istemedi bitti.

Haklısınız ama.
Bir destek alın bunun baska bir çözümü yok.

Buna aşk kadını denmez yalnız.
İlle 3 harfli bir isim koyalım dersen var sonu k da olur ama neyse...
Evet sonu k olsun ne olacak ki?

Cinselliği sevmek, neden bir kadına yakışmasın?

Kaldı ki, ama amacım o değil. O olsa cinselliğin eh işte olduğu durumu sürdürmezdim.

Ya da sevgilimle çoktan yapardım.

Eden kendine edermiş. Yargilamiyorum seni. Kendini dagitiyorsun şu an. Orda öyle biri, burada böyle biri.
Önce bu ikisini de salla, bir süre sevgili, fuckbuddy girme. İşini yoluna şok. Ki öteki ilişkin bile fuckbuddy değil. Fuckbuddy olsa cinsellik eh işte olmaz. Seninki bu adamı cinsellikle yedekte tutma olmuş. Yaşama cinsellik ilgisi devam edecek mi?
Kendini de aşk kadını sanma. Bugün ilişki sorumluluğu istemeden cinsellik yaşadığın ilişkiyi istemeyecek çok az erkek vardır.

Eden kendine edermiş. Yargilamiyorum seni. Kendini dagitiyorsun şu an. Orda öyle biri, burada böyle biri.
Önce bu ikisini de salla, bir süre sevgili, fuckbuddy girme. İşini yoluna şok. Ki öteki ilişkin bile fuckbuddy değil. Fuckbuddy olsa cinsellik eh işte olmaz. Seninki bu adamı cinsellikle yedekte tutma olmuş. Yaşama cinsellik ilgisi devam edecek mi?
Kendini de aşk kadını sanma. Bugün ilişki sorumluluğu istemeden cinsellik yaşadığın ilişkiyi istemeyecek çok az erkek vardır

Yaşamadım cinsellik. Hatta sunu diyebilirim ki bazen elimi tutmasına ya da öpmesine bile izin vermiyorum.

En son 1 haftadır yüz yüze görüşmedik bile.

Kendimi dağıtıyor olduğum doğru.
Nasıl toparlarım bilmiyorum.

Aslında aldatilana kadar aşk kadiniydim.
Hislerim yoksa bir şey yapamazdim.

Çok sadiktim.

Ama beni değiştirdiler.

Haklısınız ama.
Peki ilişkiniz nasıl bu boyuta geldi? Tanıştınız ve sonrasında sürekli görüşme kısmı nasıl oluştu yani

"Eh işte"lik adamdan fuckbuddy mi olur allasen, adı üstünde yani adamın tek fonksiyonunun o olması lazım, o da yok 😂
Erken boşalma sorunu vardı. Geciktirici ürün almasını rica ettim.

Yani ama hâlâ eh işte.
Kibar ve ilgili olduğu için bu durumu tolere ediyor.😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back