kız burcu ne güzel yapmışsın o kutuyu vallahi ben beceremem herhalde böyle birşeyi:))))
kesinlikle on numara :)
bende bu kutu süslemesini içine davetiyemizi koyup 14 şubatta askerdeki aşkıma göndererek kullanmak istiyorum :) izin verir misin Burcuözge'cim?
benim kardeşim plaketçiye gitmişti 40 tl demişler ve hiç güzel değilmiş. ben bunu netten bulup adamla konuştum yazılacak yaz falan. sonra a dam son halini mail attı bazı değişiklikler yaptık. adama havale gönderdim oda aynı gün kargoya verdi. istersen sende sor plaketçiye bu mukavva plaket değil bide mobilya gibi tahtadan kaydirigubbakcemile3
int sitesini hatırlıyomusun cnm...tek bitane yapıyolarmı ya.ben ilk duyduğumda ypmazlar diye düşünmüştümde:sm_confused:
ayy çok tatlııı... küçük görünüyo resim içinde şiir mektup tarzı bisi mi yazılı?
netten bulduğun adama nasıl güvendin canım yaa ben cesaret edemem ki:))
nerye yaptırdığını hatırlıyo musun peki??
kızlar çoook güzel şeyler düşünmüşsünüz. Henüz bende ne alacağıma karar weremedim.
Ama size nişanlıma ilk doğum gününde yaptığım süprizi anlatayım, belki fikir olur.
Doğum günü haftasonuna geldiği için öğleden sonra işten izin alıp onun evine gittim. Akşam için önce en sewdiği yemekleri planladım. çarba+balık+roka salata yaptım. Akşam onu balık kokarak karşıladım ama olsun :)
Daha sonra aldığım hediyeyi güzel bi kutuyu kaplayarak süsledim. Ana hediye hazır.,,
-Sonra renkli renkli balonlar aldım birtane de kırmızı kalp balon aldım. Balonları şişirdim ve içlerine minik minik teşekkür notları yazdım. 'bana değer verdiğin için' 'bu kadar tatlı olduğun için' vs. vs. en son kırmızıyı balonada 'benim olduğun için..... gibi güzel bi teşekkür yazısı yazdım. Balonlarda hazır.
-Marketten bir sürü çeşit çeşit çikolata-gofret almıştım. 30 çeşit vardı galiba. ama sadece çikolata-gofret. Bunlarıda daha önce aldığım kırmızı boncuklu bir sepete koydum. Kırmızıyla kapladım ve kurdeladım. Üstünede 'Senin kadar tatlı değiller' yazdım. Çikolatalarda tamam.
gerçekten hoş, balonlar ve içinde notlar deyince aklıma "Doktorlar" dizisinde Levent'in Ela 'ya yaptığı süpriz geldi,
izleyen varsa bilir,çok etkilenmiştim
Kızlaaarrrrrrrrr davetiyemi aldım bugün, ayyy çok hoş
insanın kendi davetiyesini görmesi bambaşkaymış meğer,
buraya koymak için sabırsızlanıyorum ama şuan elimde ne fotoğraf makinası
ne de scaner var? nasıl yapcaz bilmiyorum?şimdi geriye güzel bi kutu almak kaldı
veee işte benim davetiyeee :)
aynısını bulabildim sonunda netten,
bizimkiyle tek farkı yazıları :) yorumları bekliyorum lütfen,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?