fotoları ekledim kızlar, resimlerden bakarken aklıma geldi
her kutunun üzerine paketledikten sonra ayrıca küçük not kağıtlarına şiirler de yazmıştım :dance:
Bi de doğum günü diye içine küçük kek ve mum koymuştum,
ve mektuba şöyle yazmıştım ;
"Bu mektubu okumayı bitirince kekini aç, üzerin mumu koy ve yak,
bir dilek tut ve üfle, doğmu günün kutlu olsun bi tanem, dilediğin olmak dileğiyle...Seni seviyorum" :1hug:
Canım çok cüzelll olmuş tam düşündüğüm gibi. Ben kutuyu biraz daha küçük düşünüyorum ve sanırım kırmızı tülle kaplayacağım kutuyu:asigim:
GLCNNN süper gerçekten kutu da süper, notlar da süperrr inşallah ömürboyu süren süperr bi ilişkiniz olur:Saruboceq:
Kızlar kol düğmesi fikri çok hoşuma gitti ve bugun bir gümüşçüye sordum yaparız 70 ytl dedi çok geldi dedim 50 olur mu 55 olur dedi.Sizce 55 nasıl fiyat olarak yaptıranlar ne kadara yaptırdınız.Bir de benim baktığım örnekte kalıp olmadan direk harf vardı ama gümüş kalıp üstünede harf yapabiliyorlarmış.
Sizce hangisi güzel olur?
Şu cd olayı çok hoşuma gitti Cd kapağını nerede nasıl hazırlatıyorsunuz.Burcuözge senin hazırladığın kapak çok güzel nerde yaptırdın acaba ?Slayt gösterisi düşünüyorum müzikli inş güzel olur..
canım onubr yerde yaptırmadım şöyle yani. bizim öyle bir fotomuz vardı. ben power pointte altına yaz ekledim renkli işte... sonra aldım onu fotocuya götürüm 50 kuruşa normal fotograf boyu bastırdım. bir tanede cd kutusu aldım 1 ytl ye. oldu bitti... bu kadar.....a.s.
plaketi nasıl ve nereye yaptırdın canım
benim plaketim buydu:asigim:
Bu geçen sene aşkıma yaptığım hediye. kutunun yapımı dahil tüm süslemesi bana ait...
içinde ise bir adet boxer vardı:))) espirili bir hediye olsun istedim. o dönem internette bu tarz boxerlar yapan bir site vardı. aşkımında tayini marmarise çıkınca tek paçasına şöyle yazdırdım...
rus kızlar avcunu yalasın serhat beni seviyooo...:)))))) vede bir adette çikolata vardı içinde...
canım bu kutuyu nasıl yaptın?Ayrıntılı anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?