aslına özel biraz ama :smiley-cool: inanamayacağın kadar etkili oldu esracım,
olumlu etkisi olmaması tuhaf olurdu, çok emek ve incelik isteyen bir hediye
kendim yaptım diye söylemiyorum ama senden başka kimsenin ona veremeyeceği birşey, özel yani :)
Gülçincim sen beğenmedin mi benim kutumu canım topiğin sahibi olarak yorum yapmadın dasırnaşık şey
tatlım benim beğenmez miyim, bayıldım
benimkinin değişik versiyonu va hatta senin kutun benimkinden daha hoş,
bi ara bende çekmişkim fotolarını ama şu an bulabilir miyim onu düşünüyorum,
akşam eve bakayım bulursam eklerim bende :)
kalpli jelibon ve çikolatalar oldukça hoş, benim aklıma gelmedi
Olumsuz etki yapmasının mümkünü yoktur herhalde canım. Erkekler kadınlara göre daha ince fikirli değiller ya ondan sordum. Bana böyle bir hediye gelmiş olsa sanırım ömrüm boyunca unutamam.Ama çalışmalarıma başladım bende buna benzer orjinal fikirler çıkarmaya çalışıyorum..
Mesela düşündüğüm bir kaç şeyi yazayım öhö öhö :roflol: ;
Nikahımıza az kaldı ya isimlerimizin baş harfi olan kol düğmesi
Notuda ; Bizim birleştiğimiz günde bunlrıda birleştirmen için
Yemek kitabı ( Birazda espri dimi )
Notu ; Aşkına evlendiğinizde güzel yemekler yapman için :roflol::roflol:
Kızlar gülçincim hazırlanan kutudan bahsetmiş bende bir sene kutu hazırlamıştım fotolarını ekliyim dedim...
bu kutunun kendisi carfurdan almıştım...
bunlarda içine koyduklarım: bu kurbişleri kendim yaptım...
bu bardağı kütahya üniversitesinde okuyan bir arkadaşıma sipariş etmiştim o yaptırıp yollamıştı sağolsun..bende içine kalp jelibonlar doldurup öyle paketledim..
bu çikolatalar isviçre çikolatasıymış sagradan aldım... gene kalp...
ve en zoru olan slayt gösterisi... onunla yaklaşık 15 gün uğraştım içime sinsin diye. keşke video eklemeyi bilseydim kesinlikle izlemenizi isterdim kızlar. sonra bir cd kutusu aldım birde ikimizin en sevdiğim fotosunu bastırtıp film kapağı gibi yaptım. işte cd kutusu bu
ve tabi olmazsa olmaz mumlar
buda toplu halde bir görünüş ayrıca kırmızı kağıda birde mektup yazmıştım...
umarım yardımcı olur arkadaşlar. işte daha sonra marmarise yollaması için kız kardeşime verdim. ancak onlar aşkımla zaten planı kurmuşlar meğer aşkım izin alıp gelecekmiş sevgililer gününe kardeşimde o yüzden postamayıp iş yerinde saklamış. aşkım gelip süpriz yapınca kardeşimde al kendi ver hedyeni diye çıkardı:)))))))))))))
o kalp kutunun aynısını 2 ay önce ben de aldım sewgililer gunu için bekletıırum hala..bende carefurdan aldım..cok guzel bi kutu..keşke bana da KOL DUGMESI alacagına:çok üzgünüm: böle bı kutuyu boş yolllasaydı=)içine ördugum suveterı koydum parfum sıktım..mektup kart cd eklicem..hepsi hazır gun sayıyorum göndermek için..
o kalp kutunun aynısını 2 ay önce ben de aldım sewgililer gunu için bekletıırum hala..bende carefurdan aldım..cok guzel bi kutu..keşke bana da KOL DUGMESI alacagına:çok üzgünüm: böle bı kutuyu boş yolllasaydı=)içine ördugum suveterı koydum parfum sıktım..mektup kart cd eklicem..hepsi hazır gun sayıyorum göndermek için..
ne kadar hoş fikirler bunlar böyle..
KK nın en güzel yanlarından biri de bu..
keyifli paylaşımlar arkadaşlar..
ben de buradaki önerilerden birkaçını listeye aldım :)
ya ben şimdi sevgililer gününe cd dolduracam en sevdiğimiz şarkılardan oluşan...acaba cd nin iç kapağına mı not yazsaaam ya da kendi sesimle kaydedip cd nin başına mı ekleseeemmm karar veremedimCADIARZU
bence kendi sesinle kaydetip cdnin başına eklee...
ya kızlar şu resimli çikolata siparişini versemmi yoksa daha bekliyimmi? gülçin sen naptın vercekmisin çikolata siparişi
ayyrıcaaa bahsettiğim hediye kutusuna ait bikaç resim buldum dün gece evde,
birazdan ekliycem :) hazır mısınız?
bugun itibariyle kol düğmesi siparişimi vermiş bulumuyorum yarın teslim edeceklerini söylediler..yarın alırsam eger eklerim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?