kızlar ya çikolata ve polar düşünmüştüm ya şimdi aklıma başka bişey takıldı..bugün biz aşkımla spor ayakkabı bakmıştık..hem ona hem bana aynı model onları mı alsam ikimiza yoksa çikolata ve polar mı bana bişiy söleyin yine kararsız kaldım =)
daha önceden uyguladığım belki birilerinin yapmak isteyeceği birkaç şey var,
sevgilimin doğum günüydü, çok değişik bir hediye olsun istedim ve ona bir kutu hazırladım
kutu dediğim büyük hasırdan kapaklı sepet tarzı birşey ayakkabı kutusunun 2-3 katı büyüklüğünde düşünün..
kutunun içine tek tek ayrı ayrı paketlenmiş hediyeler aldım, ama öyle rastgele ne geçerse elime doldurmadım,
anlamlı olan birbiriyle bağlantılı şeyler,
Mesela bir çerçevenin içine kendi resmimi koydum, paketledim.(üzerine gözün benden başkasını görmesin diye yazdım)
Bi tane minicik gelinlik giymiş biblo bebek aldım paketledim ( üzerine gelinin olmak istiyorum yazılı bi not koydum)
Bi kitap aldım, içinde aşk şiirleri olan (üzerine bundan sonra hep güzel şeyler okuman için yazdım)
Bizim için anlamlı olabilecek şarkılardan bir müzik cdsi hazırladım (üzerine bundan sonra hep güzel sesler duy diye yazdım)
Aşk filmi aldım ( seninle birlikte sarılarak izlemek isterdim yazdım)
Kendi parfümümü koydum ( senden baykası koklamasın yazdım)
minicik çikolatalar serpiştirdim kutuya ( ağzın hep tatlı kalsın yazdım)
nazar boncukları serpiştirdim ( o ğüzel yüreğine nazar değmesin yazdım )
bi de kullanılmış bir silgi koydum,
aramız bozuktu o aralar birazcık,
silgiye de şöyle bir not yazdım, bu silginin birazını ben kullandım, geçmişte yaptığım hataları silmek için,
belki sende kullanmak istersin, aklındaki kötü anıları silersin diye kutuya bunu da koydum dedim
şimdilik hatırladıklarım bu kadar :)
bi dü güzel aşk mektubu yazmıştım.
umarım birilerinin işine yarar
Kız bu ne ince fikirli bir hediye , yaratıcılığına hayran kaldım :1rolleyes: valla bana böyle bir şey yapılsaydı diye düşündüm çok heyecanlandım. Bu süprizinden esinlenebilirmiyim tatlişimm. Düğün arifemizde güzel olacağını düşünüyorummm a.s.
sevgilimin doğum günüydü, çok değişik bir hediye olsun istedim ve ona bir kutu hazırladım
kutu dediğim büyük hasırdan kapaklı sepet tarzı birşey ayakkabı kutusunun 2-3 katı büyüklüğünde düşünün..
kutunun içine tek tek ayrı ayrı paketlenmiş hediyeler aldım, ama öyle rastgele ne geçerse elime doldurmadım,
Mesela bir çerçevenin içine kendi resmimi koydum, paketledim.(üzerine gözün benden başkasını görmesin diye yazdım)
Bi tane minicik gelinlik giymiş biblo bebek aldım paketledim ( üzerine gelinin olmak istiyorum yazılı bi not koydum)
Bi kitap aldım, içinde aşk şiirleri olan (üzerine bundan sonra hep güzel şeyler okuman için yazdım)
Bizim için anlamlı olabilecek şarkılardan bir müzik cdsi hazırladım (üzerine bundan sonra hep güzel sesler duy diye yazdım)
silgiye de şöyle bir not yazdım, bu silginin birazını ben kullandım, geçmişte yaptığım hataları silmek için,
belki sende kullanmak istersin, aklındaki kötü anıları silersin diye kutuya bunu da koydum dedim
Bu geçen sene aşkıma yaptığım hediye. kutunun yapımı dahil tüm süslemesi bana ait...
içinde ise bir adet boxer vardı:))) espirili bir hediye olsun istedim. o dönem internette bu tarz boxerlar yapan bir site vardı. aşkımında tayini marmarise çıkınca tek paçasına şöyle yazdırdım...
rus kızlar avcunu yalasın serhat beni seviyooo...:)))))) vede bir adette çikolata vardı içinde...
ay gerçekten harika ya çok hoş olmuşş:s yazdığın yazılar çok güsel anlamlar katmış o küçük hediyelere.bu fikri saklayıp aşkıma doğum gününde yapıcam amaa taaa aralıkta artık dha çok var..ama belkide özel bi gün olmasada bunu hazırlayıp verebilirim aşkıma çünkü çok hoşuma gitti..saol gülçinn
burcu şu an böyle oldum:1shok:
o cd üzerindeki foto ne öyle valla ben açıklamayı okumadan film aldın sandım.maşallah..
mektubu okudum naberrrrrrr:jeyyar:
harikasınnn fikrini çaldım haberin olsun cnm süperrrrrr:lepi:
rica ederim, paylaşmak güzel bi duygu,
benim için çok özel bi hediye, ve gerçekten anlamlı olduğunu düşünüyorum
işte yine burcu ve işde yine benim hayranlığım..canım süpersin yine ne diyim..bu fikrinide aynen indiregandi yaptım 14 şubatta sanırım kırmızı bi boxer uzerine uygulıycam..bu tşhrtlere baskı yapanalr sanırım yapabilirler..ama yazı konusunda kararsız kaldım:roflol:
bende yaptığım bi iki süprizi söyleyim
hani bildiğiniz film posterleri varya..50 ilk öpücük filmini bilirsiniz..biz ilk o filmi izlemiştik birlikde ve ben geçen yılbaşı hediyesi olarak 2007de yani o film afişinin yüzlerine kendi yüzlerimizi koydurttum..oynayanların isimlernde kendi isimlerimiz ve arkadaşlarımızın isimleri ile değişttrdim ve kocaman bastırmıştım.
bir diğer hediyemde kendim kitapcık yaptım..fotolarımızdan yazılarımızdan oluşan her yazının arkasından o yazıyı destelyecek bi fotomuzu koydum..
bi doğum günündede böyle yaşı sandalyesine oturmuş bi dedecik biblosu almıştım..kutuya koydum ve içinede bi not yazdım..tonton bir dede olup sandalyene oturduğunda içini huzur yüzünü gülümsemeyle doldurcak güzell yıllar geçirmeni diliyorum aşkım yazdım..küçük bişidi ama o ara param yoktu :roflol:
Tatlım birşey soracağım çok merak ettim :1rolleyes: Özel olacaksa cevap vermeye bilirsin. Bu hediyelri verdikten sonra nasıl bir tepki verdi.. Merak ettim napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?