Kıslarrr benim daha bitmedi hazırlığım ama hazırladıklarımın resimlerini koyayım hemen :1rolleyes:
Canım 66 liraya aldım 12 taksite kadar yapıyorlar. Ben çok beğendim canım internetten aldım hiçbir sorun çıkmadı.
kadife kırmızı kutu da aldım kızlar 25 liraya aldım kırtasiyenin birinden.. çok güzel üstünde de kadifeden gene siyah beyaz desenler var.. ilerde yatak odasında takı kutusu olarak kullanırım hem de.. puzzle parçalarını bunun içine koyup vercem inşallah..
Esracım kutu da çok şık olmuş kurdelaları da:) ama içnideki turuncu kuru yaprakları sevmedim ben
çok uyumsuz göründü gözüme, gül yaprakları olsaydı kırmızı kırmızı :)
ben burdan gördüğüm bir fikirle [Burcuözge sağolsun], elimdeki mevcut cikolata kutusunu
kırmızı parlak kağıtla kapladımx çok da güzel oldu valla :)
Canım 66 liraya aldım 12 taksite kadar yapıyorlar. Ben çok beğendim canım internetten aldım hiçbir sorun çıkmadı.
Şeker kutusunu nerden bulduğumu söyleyeceğim ama gülmeyin heklava: Cumartesi günü sandığımı karıştırıyordum ki birden kuzenimin geçen sene bana yılbaşında aldığı kırmızı iç çamaşırını gördüm. İşte bu kutuda o çamaşırın kutusu :roflol:
Şeker kutusunu nerden bulduğumu söyleyeceğim ama gülmeyin heklava: Cumartesi günü sandığımı karıştırıyordum ki birden kuzenimin geçen sene bana yılbaşında aldığı kırmızı iç çamaşırını gördüm. İşte bu kutuda o çamaşırın kutusu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?