o zaman o mektup olur cicim kart olmasinin ne mantigi kalir ki?ya da canım kartlara bugun sinmaya gidelim ya da bugun kahve içelim ya da benden bir şey iste tarzında şeyler değilde daha duygusal cümleler yazılabilir.
o zaman o mektup olur cicim kart olmasinin ne mantigi kalir ki?
kızlar resmimizden puzzle yaptırmaya karar verdim ben.. belki klasik bişey oldu artık bu ama bizim için değil hem ilerde evimize de asarız diye düşündüm.. nereler yapıyor bunu bilen var mı? bakırköyde uyguna yapan bi yer biliyo musunuz kızlar acil yardıııııımmm.. netten yapan siteler var fakat güvenemiyorum,bi de açıkçası çok pahalı geldi bi 500lük puzzle 67 lira diyoo yaaa...(
kızlar resmimizden puzzle yaptırmaya karar verdim ben.. belki klasik bişey oldu artık bu ama bizim için değil hem ilerde evimize de asarız diye düşündüm.. nereler yapıyor bunu bilen var mı? bakırköyde uyguna yapan bi yer biliyo musunuz kızlar acil yardıııııımmm.. netten yapan siteler var fakat güvenemiyorum,bi de açıkçası çok pahalı geldi bi 500lük puzzle 67 lira diyoo yaaa...(
hiç bi yenilik yok mu bugün :) bi hafta kaldı 14 şubata?
Bende hazırlıklar tam gaz sürüyor canlarım. Ama dün evde bulunan mevcut kutuyu kaplayamadı bu beceriksiz arkadaşınız. Kadife bir kutu aldım.
esra ya sana bişe sorucam.Canım se kol düğmelerini kaça yaptırdın ? Beğendin mi ?:uhm: ben karar veremedim bide pahalı geldi bana :sm_confused:
kadife kırmızı kutu da aldım kızlar 25 liraya aldım kırtasiyenin birinden.. çok güzel üstünde de kadifeden gene siyah beyaz desenler var.. ilerde yatak odasında takı kutusu olarak kullanırım hem de.. puzzle parçalarını bunun içine koyup vercem inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?