canıııım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aslında tahmin etmiştim, benimde vardı ama sormak istememiştim. ayy çok yakışmış güzel olmuş ama şekerlerle :):) çaldım fikrini haberin olsun.
Çal canım çal ayı ediyorsun :)) Aslında kutuyu içindekiyle hediye edecektimde vazgeçtim :roflol:
o zman bomba olurdu ..
aman canım dur şimdilik şekerlerle idare etsinler :roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar sizce nasıl ? alıyımmı bunu yaa çok hoşuma gitti ama kararsızım 44 ytl :S
muratöslem, nerde bunlar bana linkini atabilir misin?
teşekkürler..
AYY çok güzel, ama pembe yerime siyah zemin üzerine olsaydı daha hoş olmaz mıydı?
bi de erkek ardasın giyer mi o var,
bu arada özelden adres rica ediym :) çok sevdim evde giymelik alırım belki
Burcuözge'nin vardı nikahında giydiği böyle çift tshirti bayılmıştım :)
kulakları çınlasın hihoyyyt
Düşünceleriniz ve fikirleriniz için çokkk teşekkür ederim canlarım. Resimleri yayınladığımdada söylemiştim zaten henüz kutum içn çalışmalarım bitmedi cumartesiye kadar daha bir kaç şekle girer o kutu. Kırmızı gül yaprakları konusunda çokk haklısınız evde o turuncu şeylerden vardı onarla denedim canlarım.Burcucum kutuyu kaplama konusunda haklısın hemen çalışmalara başlayacağım. Bu arada şekerlerin kutusunu değiştirdim . İşte yeni şekli;
AYY çok güzel, ama pembe yerime siyah zemin üzerine olsaydı daha hoş olmaz mıydı?
bi de erkek ardasın giyer mi o var,
bu arada özelden adres rica ediym :) çok sevdim evde giymelik alırım belki
Burcuözge'nin vardı nikahında giydiği böyle çift tshirti bayılmıştım :)
kulakları çınlasın hihoyyyt
Ben evimiz için ikimizin fotoğrafının baskılı olduğu çok hoş bir duvar saati yaptırdım.
Sevgiller günü, doğum günü, çıkmaya başladığımız yıl dönümü derken bir sürü hediye geldi, gitti bu defa da evimiz için hoş bir ayrıntı olur diye böyle bişey düşündüm. Umarım nişanlımın da hoşuna gider...
Kızlar sevgililer günü kutuma birşey daha ekliyorum..:1rolleyes:
Yazacağım nota karar veremedim bir el atarmısınız canlarım...
kızlar ne güsel ciciler yapmışsınız öle sevidiceklerinize
ahhh ahhh benimkini pek bi şanssız gördüm şimdi:roflol:
ben hiç bişey almadım sevgilime ilk defa!
bu sene de böle geçsin dedim amaa keşke alsamıydım diyorum şimdi-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?