ayy çok merak ediyorum kutuyu açıp da kendi davetiyesini görünce ne hissedecek?:sm_confused:
bence şok olacak bi süre olee eline alıp bakacak
sonra tatlı bir gülümsemeyle öpücek.
sonra hep yastığının altına onu koyup her gece uyumadan öpecek
sonra geleceği ve sana kavuşacağı günü düşünecek :asigim:
vallahi bende merak ediyorun... çünkü çok ince düşünceli bir armağan hayatım hele şu durumda daha motive edilecek bir hediye düşünülemezdi diyorum başkada bir şey demiyorum kaydirigubbakcemile5
tatlımm benim, sevincimi ve heyecanımı benimle paylaşmanız öyle güzel ki:1rolleyes:
ya hem öneri hem soru ben saate fotoğraf baskısı gördüm çok hoş duruo yani evlenince evinize evlenmeden nişanlınızın sevgilininz odasına çok güzel durur ama nerde yaptırılırkiii???
canım ben kol düğmelerinin işçiliğini çok beğendim harf karakteri çok hoş ve harfler kalın birinde görmüştüm çok inceydi. netten aldıysan sitesinin adresini özelden atarmısın canım? bayapıda uyguna yaptırmışsın... iyi günlerde takar inşallah...
verirken ortamı hazırla arka fonda fa barış mançodan kol düğmeleri şarkısı çalsın süper olurr :roflol:
Aşkım kargosunu almış,
sesi titriyodu resmen, aldığım en güzel hediye diyor, tek kelimeyle HARİKA diyor,
daha bi dolu şey söylemiş ama söylemem
:)))) süper oldu bakkkk hadi gözün aydın..Aşkının ağzından çıkan güzel sözler hiç eksik olmasın inş. :))) ay ben senden de mutlu oldum heeee :))))
Aşkım kargosunu almış,
sesi titriyodu resmen, aldığım en güzel hediye diyor, tek kelimeyle HARİKA diyor,
Aşkım kargosunu almış,
GLCNNN canım en az senin kadar mutlu oldum inan:1hug:
en kötü gününüz böyle olsun inşallah bi ömüüüür mutluluklara.s.
işte şu duyduğun güzel sözler herşeye beden diymi canm :asigim:
allah daha güzel günleri birlikte yaşamanızı nasip etsin... Şeniz
canıııııım benim çook sewindim :):)):
ayy ne güzeeel yaa ...
Allah hiiiiç ayırmasın gülçinim. :Saruboceq:
Bunlarda aşkıma Sevgililer Günü hediyelerimden biri. Nikahımızda takması için..
şimdi bakın bakalım tekrardan ekliyorummm :)
ImageShack - Image Hosting :: grnt004ik9.jpg
Aşkım kargosunu almış,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?