hem emzirip hem nasıl kilo verebilirm:(

KIZLARIMCANLARIM

Nirvana
Pro Üye
27 Şubat 2008
9.940
12.714
823
arkadaşlar ben yeni doğum yaptım.. kırkımız yeni çıktı.. gebelikde 17 kilo almıştımdoğumda 7 kilom gitmişti.. ama bugün tartıldım 2 killoyu da geri almışım.. sebepde emzirdiğim içn sütüm olsun diye bolbol yiyip içmem sanırsam.. aslında yemek çok yemiyorum .. ama blbol sulu ve tatlı şeyler tüketiyorum.. bunlrada bana kilo olarak geri dönmüş(biliyorum şuan diyet de yapamam.. hem emzisirp sütümü artırıp hem nasıl incelebilir ben.. kilo takıntım çok(50 kilo ile hamiş kalmıştım.. 67 ile doğuma giitm.. 60 a düşmütüm.. şan gene 62 olmuşum((lütfen bildiğiniz varsa bununla ilgili paylaşırsanız çok sevinirm((aranızda emzirpde kilo verenler neler yapıyor anlatırsanız çok memnun olurum..

ben emzirirken kilo alanlardan, hatta şişenlerdenim. kilo almayanlar yemiyolar kardeş. o bizim yediğimiz şekerli şeyleri yemiyolar.

ben yediğim halde hızla kilo kaybedenlerdenim arkadaşım
tam 20 kilo aldım gebelikte
9 kilosu doğumda gitti kalan 11 kiloda bi kaç ay içinde uçtu :)
keşke bikaçı kalsaydı
uykusuzluk yüznden kaybettim
bebişim 40 gün boyunca hep göğsümde uyudu oyüzden çok bitkin düştüm

ama sana tavsiye kilo vermek istiyosan
bol bol dere otu ye çok iy süt yapıcı bi besin ve kilo verdiriyo
yeşillik tüket çokça
maydonoz,göbek,marul,roka,dereotu

bunlar fazlaca ve besleyici süt yapıyo...ayrıca hızla kilo veririsin

lafa turp sıkmak istemem ama maydonoz anne sütünü azaltıyormuş. ibrahim saraçoğlu söyledi. nane, maydonoz ve haşlanmış mısır..

ben simdiden bunu dusunmeye basladim valla,ama yapicagim sey belli,bolbol fitnes,,tabi bebegim izin verdigi muddetce,,sana iyi calismalar dilerim,yerimseniben

lafa turp sıkmak istemem ama maydonoz anne sütünü azaltıyormuş. ibrahim saraçoğlu söyledi. nane, maydonoz ve haşlanmış mısır..

delikafaduldenyok yok sıkmasdın
bende yazarken bunu düşünüyodum bişi vardı sütü azaltıyodu ama neydi diyodum
sanırım yazdıklarımın arasında değil diye düşünüyodum :tomato:
ama mısır bende sütümü arttırıyo nasıl oluyo ? :)

ibrahim saraçoğlu dediyse doğru dimiştir
çünki dere otunu bende ondan duymuştum

ayrıca doğum sonrası basur olma ihtimali yüksek oluyo
dere otu birebir kızlar aman
dikkat edin basur olmayın doğumdan zor inanın

ben emzirirken kilo alanlardan, hatta şişenlerdenim. kilo almayanlar yemiyolar kardeş. o bizim yediğimiz şekerli şeyleri yemiyolar.

aslına bakarsan bende öyle düşünmeye başladım artık..yoksa alınıyor ya(offofffffff((

bende maydonoz ve mısırı sütü azaltıyor diye duymuştum.. ama dereotunu yiyiorum ama sade yiyemiyorum.. yoğurda doğruyruy yiyorum ben..maruluda duydum.. olmaassa artık salata türü yiyim ben.. teşk.

ben simdiden bunu dusunmeye basladim valla,ama yapicagim sey belli,bolbol fitnes,,tabi bebegim izin verdigi muddetce,,sana iyi calismalar dilerim,yerimseniben
sade sporla olucak bişi değil canım..boğazına yiyince olmuyor.. ben gündüzleri 1saatte yürüdüğüm halde almışım maleseff((

ben 22 kilo aldım..45 günlük anneyim..doğum sonrası ilk on günde 13 kilo verdim sanırım kilodan çok ödemim vardı..herneyse şu anda 7 kilo fazlam var ve bir gr bile vermiyorum..ama almıyorum da..ben o şekerli şeylerden helvalardan yemeyenlerdenim..çünkü onlar anne sütünü arttırmıyor arkadaşlar..arkasına içtiğiniz sular arttırıyor..bol bol sıvı tüketip egzersizle olur bu iş bence..:) haaa birde ben göğüs altından ayak bileğine kadar bi korse aldım..hem göbeğim için hem sıkılaşmak için selülite bile iyi geliyormuş..1 ay giyicem bakalım sonuçlarını yazarım merak edene..:)))

maşh canım iyi vermişsin ama dediğin gibi ödemin çokmuş demek.. aslında doğru diyorsun helvaymış tatlıymış kilodan başka bişeye yaramıyor malesef(bol sıvı en iyisi.. bundna böyle bende dikkat edicem artık.. korse giymedim.. ama bol yürüyüş yapıcam bebekten vakit buldukça.. inşş verrimm(

62 kilo olmanı sorun edip benim psikolojimi bozdun arkadaşımm
canım öyle deme.. benimpsikolji alt seviylerde zaten.. benim boyum yokki. 164 cm mim..yani boyda kaldırmıyor.. öyle bile olsa senelrdir 50 kiloda en fazla 53 kiloda lan birisi için malese fsorun.. çünki hiçbişeyim olmuyor. kendime güvenim yok.. kendimi hiç sevmiyorum(çok üzgünüm:

sen çok iyi anlıyorum canım...ben bugüne kadar 55'i geçmedim (boy 1.73)..doğuma 58 ile başladım..38 bedenden 42'ye çıktım..o psikolojiyi biliyorum..13 kilo vermeme rağmen hala eskilerim olmuyo..aynaya bakınca dudaklarım büzülüyo...bi de şu pörsüklük durumu var..en sinir olduğum da ayakkabılarım da olmuyo..ayağım da büyük hala..o yüzden seni çok iyi anllıyorum..ama kucağımdaki minik el ve ayaklara,o güzekl gözlere bakınca hepsini unutuyorum...elbet düzeliriz merak etme..sen bebişinle mutlu ol yeter..çocuğu olamayanları düşününce kilo milo halt etmiş..:)))))

al işte benden biri daha...:))))
o kadar kilo takıntılı biriyimki seni çok iii anlıyorum..
bende 18 kilo aldım hemde dikkat ettim millet gibi götürmedim..40 ım çıktığında 8 kilosu gitmişti..ben doğumdan itibaren dereotu yedim ve dereotundan nefret ederim aslında..bir tutam alıp çiğneyip üstüne su içip öyle yutabiliyordum......neyse...bol bol komposto içtim ama şekersiz..
hamur işi tatlı asla yok..ekmeği kestim.pilav makarna yemedim...
rezene içtim bol bol...gece yatarken süt içtim..
vee şuanda 17 kiloyu vermiş durumdayım opuyorumnanaktan öyle vücudumda sarkmadı.çabuk toparlandı...eski kıyafetlerimin hepsi oluyordelikafadulden1 kiloyuda bugün yarın veririm..4 ayım dolmadı daha..inşallah sende verirsin..ve sadece anne sütü verdim mama hiç yok.her ay 1 kilo aldı çok şükür..öyle tatlıymış şuymuş buymuş sütü arttırıyor diye yeme..yersen veremezsin hatta alırsın...
sabırlı olacaksın hayatım

canım 1,5 sene önce doğum yaptım 22 kilo alıp doğuma girdim. Kilolarını kafana takma derim ben zayıfladıktan sonra herkes zayıflar diye düşünüyorum :teytey: , yoğurt çorbası - kayısı kompostosu - incir ve sütlü tatlılar sütünün artmasını sağlar.. Ben eski halime dönmüştüm ama çevremdekiler ve eşim birazcık kilonun bana yakıştığını söylediler bende azıcık takviye yaptım . Şimdi ki halimden de memnunum. Göbeğin varsa eğer sezeryanlı değilsen 2 hafta içinde düzenli mekik çekmeni öneririm faydasını gördüm.

elbet düzelcez canım.. ben ilk kızımdada 17 kiloyla doğuma gititm. ama ardan 12 yıl geçti.. ve onda normal doğum yapmıştım.. 1. senenin sonunda 20 kilo vermiştim.. ama bu kez sezeryan oldum.. sanki kilolar yapışıyor gibime geliyor.. hiç bişeyim olmuyor. en kısa zamanda bir önsem eski halime.. tek avantajım çatlak olmadı çok şükür..onun dışında kocaman bir göbek.. (şişme olmadı bende.. ayakabbılarım oluyorda . yüzüklerim sıkıyor.. eller de kilo almış.. kendimi davul gibi hissediyorum ben((inş hepimzide en kısa zamnda döneriz eski halimizee..
haklısın canım.. annemler ye ye diyor. içiç . en iyisi kompostoyu az şekerli yamak.. tatlı yememek.. bol sebze ağırlıklı beslnemke .. çok teşk..ne gzüel siz vermişisniz..darısı başıma..amin..

canım malesef sezeryanlıyım.. yürüyüş yapmaya başladım biraz.. mekik çekebilirmiyim bilmiyorum. ama dr uma sorup yaparım.. eskidende çekerdim zati.teşk..

mısırın sütü olduğu için insanlar yanılgıya düşüp sütüm artsın diye bol bol mısır yiyorlar ama anne sütünü azaltıyor dedi. ama sana yarıyorsa demek ki psikolojik :) sütü artıran en önemli şey ne imiş biliyor musunuz. çekirdekli beyaz üzüm. şu yuvarlak olanlar...

ben aslında mısır sütlü olduğu için ,süt üretsin diye düşünerek yememiştim.
yedikten sonra fark ettim bayaca sütüm arttı
ama psikolojikte olabilirr gerçekten
çünki tv de bi dktr "emziren annenin aklına emzirmeyi getirmesi bile süt üretimini başlatır" dediğini duymuştum
beyne uyarı gidiyomuş oradan göğüse süt
ne ilginç
boşa demiyolar emziren anne üzülmesin siterse girmesin sütü kesilir diye
beyinle alakalı

he bide şunu duymuştum
yine dktrun birine sordular hangi besinler süt yapar diye
oda aynen şu cvbı verdi
"en fazla süt hangi hayvanda var ? inek te
inek ne yiyo? bol bol yeşillik...
yani emziren anneler bol bol yeşillik tüketsin "dedikaydirigubbakcemile3

bulgurda kaliteli ve bol süt yapıyo kızlar

hala emziriyor musun peki? süt var mı hala? ben oğlumu iki yaşına kadar emzirmeyi hayal ediyorum. işalla sütüm yeter hep.

hala emziriyor musun peki? süt var mı hala? ben oğlumu iki yaşına kadar emzirmeyi hayal ediyorum. işalla sütüm yeter hep.

oğlum 16. ayını bitiriyo
aslında ben bıraktırmayı düşündüm ama annem bırak 2 yaşına kadar emsin dedi
bu seferde aklı eriyo artık. memenin tadının alıdı. yemek yemiyo çok az yiyo, memeye güveniyo
çok seviyo
benim sütüm 2 aydır azaldı.şimdi çok çok az
ama oğluşum oyalanıyo ,emince çok mutlu oluyo ,süt olmasada.
bende kıyamıyorum bıraktırmaya:kedi:
bakalım nezaman bırakırsa

Benim perş. 2 ayım doluyor. 15 kilo aldım hamilelikte doğumdan 6 kiloyla çıktım ikl haftasonunda 11 kilom gitmişti ertesi hafta 1 kilo daha verdim(ödem çoktu bende de) fakat o tarihten beri 1 gr. veremiyorum. Diyetisyene gitmek istiyorum ama zaten sütüm az diyet yapıp strese girersem sütüm kesilir diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…