1 buçuk yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım eczacı olduğu için 12 ay askerlik yaptı onu o süre zarfında bekledim fakat bir takım problemlerimiz olduğu için kendisi acemilik döneminde beni aradığında ben telefonu açmadım msj atınca geç cevap yazdım bana ulaşabilmek için telefon sokmuş içeri ben onla ilgilenmedim filan tüm bunlara kırılmış fakat askerliğinin üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve kendisi istanbulda eczane açma hayali olmasına rağmen ben konyada üniversite okuduğum için yanıma gelip burda bir hastanede eczacı olarak çalışmaya başladı evime yakın bir binada ev tuttu. Herşey iyi artık falan derken birgün bana çok sinirlendi ve laptopumu yere attı ve kırdı daha sonra da özür diledi fakat ben bunu gördükten sonra kendisine seninle bir gelecek düşünmüyorum dedim ve o da bir kaç düşündükten sonra bana gelip sen sürekli bu ilişkiyi bitirmek istedin ama ben hep buna mani oldum şimdi kendime söz verdim bu iş bitti dedi ve ağlayarak uzaklaştı. daha sonra aradan 2 hafta geçti ve bana görüşmek istediğini söyledi dün buluştuk fakat ben öyle kötü hissettim ki kendimi görür görmez hakaret etmeye başladım çocukta hiç konuşamadı daha sonra eve döndüm ve pişman oldum hakaretlerim için özür dilemek istedim fakat beni pek umursamadı. bugün geldi tekrardan birkaç parça eşyası vardı bende onları verdim buarada konuşma fırsatı bulduk elimi tuttu ve hakkını helal et dedi daha sonra sarıldı bana sımsıkı ve nasıl olduğunu anlayamadan bi anda sevişmeye başladık. fakat daha sonra çok pişman oldu beni öptüğü için bende ilişkimiz düzeldi sanıyordum onun pişmanlığını görünce sefilleştim ve gitme neden böyle yapıyorsun dedim o da bana biz anlaşamıyoruz senle olan gelecek beni korkutuyor sen beni askere gittiğimden beri kırıp incitiyorsun birgün gece kafanı yastığa koyunca pişman oldun mu artık onu kırmıycam dedin mi dedi bende herkes ikinci bir şansı hakeder dedim o da ben sana kaç şans verdim biliyor musun olmuyor olmuyor dedi sevemiyorum artık eskisi gibi seni dedi bende neden yaşadık bu sevişmeyi o halde dedim benim için önemlisin o yüzden dedi bende hatırı yok mu bunun bunca emeğin dedim hayır yok dedi az önceki öpüşmemizin sarılmamızında mı hatırı yok yapma dedim hayır yok dedi bende çok sinirlendim ve tokat attım ona daha sonra gitmesini bir daha kesinlikle aramamasını asla geri dönmemesini söyledim ve o da gitti... ben şuan çok üzgünüm hiç kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim onu çok seviyorum... ve bir de şöyle bir durumumuz var ailelerimiz birbirlerinden pek hoşlanmıyorlar acaba bu mu sebep dişye sordum ya da başka biri mi var dedim hayır kesinlikle öyle bişey yok anlaşamıyoruz artık şimdi böyleysek evlenince nasıl oluruz biz yapamayız dedi. mutlu musun dedim sana vereceğim cevap sana ümit verecek bu yzden cevap vermiycem dedi ve sonuç olarak bitti ben şuan çok üzgünüm ne yapmam gerektiğini bilmiyorum