Hem anne sütü hem de mama beraber olur mu?

Annemler vardı onlar da gitti kimse yok yanımda gurbetteyim zorlanıyorum baya memlekte gitmeyi düşünüyorum bebeğin duzeni bozulur mu diye korkuyorum ama böyle de çok zor oluyor bırakın birşey yapmayı yemeye vaktim olmuyor sizin şuan duzeldimi emzirme problemi sanki hiç gecmicek hep böle olcakmis gibi hissediyorum

Ben de aynı şekilde başka şehirde yaşıyorum. Arayıp çağırdım birilerini, mümkünse çok iyi olur size de. Memlekete gitmek de siz bilirsiniz, şu an çocuğun çok bir düzeni yoktur zaten ama uzun yolculuk olacaksa zorlanabilirsiniz.

Çok iyi anlıyorum, hiçbir şeye vakit kalmıyor bazen gerçekten. Evet emzirme ile alakalı kavrama problemi çözüldü. Bu sorunu aşınca emzirme süresi de azaldı.
İlk başlarda 45 dk bile emse emiyor, sonradan güçlenen çene kasları ile süre kısalıyor zaten. Ve siz de alışacaksınız. Lohusalık psikolojisi de etkiliyordur.

Hiç sorma doğumdan sonra gelen o yorumlar zaten işkence gibi herkes bişi soluyor doktorlar hemsirelerden daha daha fzla biliolar onlri dinlemeyin diolar zor bacım zor Rabbim yardimcimiz olsun
Amin valla bizde bugün kontrole gittik geldik ısrarla az kilo almış diyor esimede empoze etmiş bu fikri eşimde tutturmus mama agirlikli git bebek zayiflayacak diye tüm zahmeti çeken biz akıl veren onlar..

ayni benim tatliskom hem emdi hem mama icti biraz buyuyunce sutte verdim。 24 aya kadar emdi donemsel olarak ara ara emmek istemedi ama sabirla devam ettik karnimdaki 4 aylik olana kadar。 suan hala emmek istiyo unutmuyoda。cocuguna gore degisiyor sanirim emzirsem hala devam edecek。 bu arada dr mamayi eve bile sokma kilo alimi gayet iyi demisti

İnşallah dediğiniz gibi git gide azalir bu süre o beni emdikçe bende güç kalmıyor çünkü istahta kalmıyor besleniyorum kısır bir döndü

Amin valla bizde bugün kontrole gittik geldik ısrarla az kilo almış diyor esimede empoze etmiş bu fikri eşimde tutturmus mama agirlikli git bebek zayiflayacak diye tüm zahmeti çeken biz akıl veren onlar..
Evet ve gerçekten yedi yirmi dört beraber olduğun için bebeğini en iyi sen tanıyorsun e herkesten çok araştırıyorsun ben emzirirken diğer elimle Google hep araştırıyorum ama işte akıl veren konuşan o kadar cokki eşim de mama verme çok diyordu bı kere durmadı ondaydi iki dk sonra mama ver demeye başladı

Nasildi peki canim mesela kaç saatte bir mama veriyordun. Emzirip öle mi veriyordun ilk doğduğunda tam 1 aylık olmadan ne kadar ölçü veriyordun

Kız bakamıyorlar ki eşim ilk etapta beni elestiriyordu şimdi bı ağlasin hemen kucağıma birakiyorlar biz susturamiyoruz diye ayy ben ilk ay video ve yazılara bakmaktan kör olacaktim tecrübe olmayınca ne gelirse bakıyor insan Dr. Osman Gönülal videolarını tavsiye ederim kısa ve çok bilgilendirici

Bu bilgi için saol canim bakicam videolarına emzirirken nasılsa bol.bol.telefonla haşır neşir oluyoruz

Bu bilgi için saol canim bakicam videolarına emzirirken nasılsa bol.bol.telefonla haşır neşir oluyoruz
Aynen öyle valla bizim nöbetler uzun emzirme bitse uyku sorunsalı bitmiyorrrrr

Çok zor eşim 4 çocuk diyordu şimdi ikincuyi yapar kapatırız defteri diyor
Hayat onlara güzel bizim ki çocuk düşünmüyordu şimdi oldu bı tane daha olsun beraber büyürler diyor dedim teşekkürler ben almiyim

Hayat onlara güzel bizim ki çocuk düşünmüyordu şimdi oldu bı tane daha olsun beraber büyürler diyor dedim teşekkürler ben almiyim
Senin stresin ona yansımıyor mu kız benimkinin gözü korktu walla onun da uykusu bölünüyor e ben agliyom stresliyim

Senin stresin ona yansımıyor mu kız benimkinin gözü korktu walla onun da uykusu bölünüyor e ben agliyom stresliyim
Lohusaligim ağlayarak geçti benimde psikolojimi bozdun diyordu. Şimdi bebiş biraz ele avuca gelmeye başladı ya paşam heves ediyor ama zaten süreç olarak şuan erken ama ben ilerdede istemem gibi geliyor minik kelebegim gece sabahlattigi için canım kocam başka odada uyuyor o sebeple hayat ona güzel

Kaç aylık oldu canim seninki düzeliyor mu motive et biraz çok ihtiyacım var hala niye uyutmuyor kız oh ne guzel benimkide meyilli başka odada yatmaya sanki dil ucuyla solesem gidecek gibi ama alistirmiyorum o da çeksin

Kaç aylık oldu canim seninki düzeliyor mu motive et biraz çok ihtiyacım var hala niye uyutmuyor kız oh ne guzel benimkide meyilli başka odada yatmaya sanki dil ucuyla solesem gidecek gibi ama alistirmiyorum o da çeksin
3 aylık oldu çok şükür. İlk haftalara göre tabi ki daha iyi oluyorlar ama bebek neticede belli bı saati düzeni yok şuan tamamen ben ona göre şekil alıyorum bide erken doğduğu için sanki ekstra bı sorumluluğum var gibi hissediyorum.

Kızzzz erkekler öyle benimkide sabah erken kalkıp işe gidiyor iside biraz tehlikeli diye ses etmiyorum. Onun da işine geliyor uykusu da ağır zaten maşallahı var odaya gel artik sende destek ol biraz diyorum ben susturamiyorum ki diyor bahane hep

Sutunuzun arttığına emin olduğunuz an bırakın mama vermeyi. Yoksa bebekler biberondan fazla gelen süte alışıp ,memeden uzun uzun uzun emmek istemiyorlar

Kendinize niye eziyet ediuorsınjz? Yurt dısıda kimse Türk anası gibi paralamıuor kendini emzircem diye. Evet anne sütü güzrl bisey ama sizin psikolojiniz bozulduktan sonra öyle sey olmaz olsun… mama süt karısık verin. Zorlanıuorsanız da swdece mama verin.. mama veren kötü anne değildir. Sezeryanla doguran kolauına kacan anne değildir. Bir cocuga babası da bakabilir.. artık asalım mı bunları?

Ay inşallah benimki de gün gün düzelir normalde gündüz uyunuyordu iki gecedir gece de uyumuyor ben b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…