cok mu zayif? Acaba? Bilmiyorumda böyle kürek kemiklerimin gözükmesini isterim. Ama asiri zayiflamakta hos olmaz tabii. Yada ben zayiflamaktan ziyade sikilasmayimi amaclasam? o zamanda incelirim mi? Ama yaglarim cok?
bak yavrum..
güzel bir gelinlik giyeceksin, yağlar fışkırmıyacak, bıngıl bıngıl da sallanmayacak..
İSTİYORMUSUN?? ozaman yakınma olayını durdur!!
karbonhydratı ve şekeri hayatından cıkart..hiç zorlanmıcaksın..ilk adımlarını sağlıklı şeylerle karnını doyurmaya çalış..
sebze yemegiise sebze yemeği, etse et balıksa balık, salataysa salata..ha makarna mı var, sen bir iki elma ye yanına biraz ceviz ile veya bir bardak süt ile veya bir kase yoğurt ile..(sağlıklı, karbonhidrat değeri düşük olan gıdalar veya proteinlere yönel)
sağlıklı yağ tüket..margarinden, mısır özü ve aycicekten uzak dur..
kahvaltını müthiş güzel yap(ekmek hariç , bol yumurta ye, yeşillik domates salatalık..bir dilim peynir mesela, yanına 5-10 zeytin, bir bardak süt)sat8,9 gibi..öğlen yemeğini normal porsyon olarak tüket (fakat yine karbonhidratsız ve elbet şekersiz), akşam yemeğini ailenle bir, küçük pasta tabağında yersin (küçük bir tabakta yanı)..
canın ekmekmi istedi? böyle bana bana bişeyin içinde yada makarnamı istedi? ceviz ve fındık ye (5 tane kadar), yanına bir elma bir de soda, hem zinde olursun hemde erirsin..
özellikle sırt ve üst kol bölgesi için dizlerin yere değecek şekilde şınav çek..önce 2, yarın 3, yarındansonra 5..
yan mekik çek(sırt üstü yat, dizleri kırık şekilde tavana bakaçak, kollarını uzat, bir sağa kadlır gövdeni bir sola..kollarınla ve sırtınla ilgili bol bol açma germe yap..interntede bunlara istinaden kısa videolarda bulabilirsin..
unutma: şekere, ekmeğe, hamura, pirince, makarnaya hayır !!
tabii bunları yapmadan evvel sağlığın ile ilgili bir problem olmaması gerekiyor..
ben böyle 6 ayda 17 kilo verdim ama diyetisyene bir ton para bayıldım..başarılar dilerim..ki başarakcınn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sana inanıyorum.güzel gelin..