Hem 10 kilo verilecek, hemde vucut sikilascak...Nasil ve ne kadar sürede olacak?

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
Iyi geceler Arkadaslar,

kafama taktigimdan ve üzüntümden uyuyamiyorumda artik.
Temmuzda dügünüm var benim. Suanda 155 boyundayim 59 kiloyum.
Vucut ölcülerime gelirsek, gögüs alti 90cm, bel 86 cm ve basen/kalca 96 cm. Kollarim cok kalin 30 cm.
Ve en büyük sorunum sirtim, belimin kalinligindan üst sirt kismim, sütyenin oldugu hiza asiri yagli. Dar kiyafet giyemiyorum heryerimden yaglar fiskiriyor. Cok kötü bir görüntü olusturuyor.

Herkes kilolu degilsin diyor, ama bu kadar kilolu vucudum ve siki olmayan vucudumdanda rahatsizim. Simdi birde müstakbel görümcem takti bana, benim vucudum tas gibi, kusura bakma ama dügününde ben senden daha güzel olucam dedi. Öyle bir üzüldüm ki. Ben spora basladim zayifladim diyet yapiyorum diyip duruyordu. Simdide bu lafi soktu bana.:2: Aglamak istiyorum gercekten. Bu laf nasil söylenir ya. Buna inat bende zayiflamak ve en önemlisi sikilasip adam akilli bir gelinlik giyinmek istiyorum, kollarimi sirtimi, saklamama gerek kalmayacak bir gelinlik. Cok sinirlendim ve gururum incindi gercekten. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum artik, cünkü onuda biktirmak istemiyorum artik. Bunu kendi basima yapabilirim diye düsünüyorum.

Ama suanda beynim durmus gibiyim. Ne olur bana bir beslenme ve spor plani hazirlamamda yardimci olun. Lütfen cok ihtiyacim var gercekten Artik motivasyon eksikligimden hicbirsey yapamamakdan nefret ediyorum, böylede baskalari gelir laf sokar iste. kendime cok kizginim cok

Arkadaslar belli basli sorunlu bölgelerim kollar, migde/göbek, bel/sirt, ic bacaklar. Omuzlarim düsük ve kemiklerim gözükmüyor. O lafi ona yutturmak istiyorum, cok incindim, görsün kim güzel olacak ama nolur yardim edin. Nasil yapayim hergün iki saat spor mu yapsam? Bu kadar kisa sürede nasil vucudumu inceltip sikilastiracagim?? Akil verin nolur.

tek sorun tembellik canım dıyet yaparsn zayıflarsın sporlada sıkılaşırsın hatta sporla zayıflamasan bıle sıkılaştığın zaman daha ınce görünme ımkanın var bende dıyet yapıyorum bır ıkkı kılo verıyorum sonra dayanamayıp yıyorum arkadaşlarla gezince yıne o kıloyu gerı alıyorum hersey beyınde bıtıyo az yıcen yemeyı unutcan başka turlusu olmuyo.

Plan hazirlamam gerek desteginize ihtiyacim var, cok kötü oldum gercekten

Özellikle omuzlarimin ve kollarimin bu kirmizili gibi olmasini istiyorum

Bunlar gibi degisim yasayabilirmiyim 3-5 ayda???

Son düzenleme:
Plan hazirlamam gerek desteginize ihtiyacim var, cok kötü oldum gercekten

gerçekten zayıflamayı istiyorsan canım bu senin elinde ne olursa olsun hiç bırakmıyacaksın zaten başlayınca ilk 3 5 kilo 1 ayda gider öncelikle sana tavsiyelerim sabah erken kalk nerde oturuyorsun bilmiyorum ama yürüyüşe çık 1 saat 1,5 saat sabah olmadımı akşam üzeri çıkarsın havalar güzel spor olarak bu geldi aklıma kahvaltını erken yap en geç 9 olsun ara öğünleri kesinlikle atlama akşam yemeğini 6 da ye sakın geç yeme abur cuburu hamur işini hayatından çıkar bol bol su iç 3 litre diyebileceklerim bunlar sabır azim istek herşeyden önemlisi

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 5 tane zeytin 1 tk reçel bal yada pekmez 1 yumurta domates salatalık yeşillik
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane meyve
öğle
2 dilim tb ekmeği 8 yk sebze yemeği 2 yk yoğurt salata veya 2 tavuk baget 1 bardak ayran yada avuç içi kadar köfte 1 dilim ekmek yerine 1 kase çorbada olabilir
ara
1 çay bardağı leblebi yada 3 tane diyet bisküvi 1 tane meyve
akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek yada 5 yk sebze yemeği yada tavuk
ara
2yk yoğurt 1 galete 1 tane meyve bu listeyi değiştirerekte uygulayabilirsin

Benim vucut görüntüm suanda böyle, sirtim biraz daha yagli tabiii Moralim cok ama cok bozuk

Eki Görüntüle 975677 Eki Görüntüle 975678

tatlım benim en yakın arkadaşımla senin vücüt tipin aynı... onun kolları bacağından kalındı birde sırtta tam sütyeni bağladığı yer boğum boğum du ...
başkada pek kilo problemi yok zaten...

diyet spor ne yaparsın bilemem ... genel olarak da incel sıkılaş tabii.. ama o kolların tek bir çözümü var. ...
sıkılaştırıcı özelliği olan bir yağ sürüp streçle sarıyorsun ... bir ay sonra gözlerine inanamıyorsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
kasımda 80 kiloydum şimdi 70 im eğer hazırsan ki hırs yapmışssın eminim daha çok motive olucaksın. hayatından abur cuburu beyaz unu ve şekeri atmanı tavsiye ederim. çalıştığım için ve evime yakın olduğu iş yürüyüş yapma imkanı bulamıyordum. evde ip atlamaya başladım ilk başlarda 10 tane bile atlıyamıyordum hemen yoruluyordum. aman uğraşamam diyip 10 tane mekik çekiyor yeter diyordum. abimin sen kilo veremezsin diye benimle inatlaşmalarından hırs yaptım. ve ipi tekrar elime aldım o günlerde 10 tane ip atlayamayan ben zamanla arttırarrak şimdi en az 600 tane ip atlıyorum zaman zaman. tabi ki hiç durmadan değil setler halinde 100er tane her set arasında 1 su içip yada soluklanıp devam ediyorum. çok faydası oluyor mekik çekmeyide ihmal etme canım başarılar umarım verirsin en kısa zamanda

tabi kol kısımdaki kas grubunu şişirmeden çalıştırırısan daha iyi sonuç alırsın...

yani kolunu kendi ağırlığıyla çalıştır. ağırlık kullanırsan bir o kadar daha şişersin

bunu hic bilmiyorum yeni ögrenmis oldum. Dahada sismesini degil incelmesini ve sikilasmasini istiyorum. Deneyecegim strec olayini.

tavsiyen icin tsk ederim.Yürüyüs hem yaglarimi yakmaya ise yarar, sikilasmada saglar mi peki? Yada 10 kilo fazlalik pilatese falan baslasam yan etkisi olmaz dimi?

tavsiyen icin tsk ederim.Yürüyüs hem yaglarimi yakmaya ise yarar, sikilasmada saglar mi peki? Yada 10 kilo fazlalik pilatese falan baslasam yan etkisi olmaz dimi?

pilates artı yürüyüş daha çok etki eder hem yağ yakar hem sıkılaşırsın hemen bugün başla derim

merhaba arkadaşlar bende 4 gündür kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum...sabahları elma sirkesi we bikaç damla limon damlatıp ılık suyla içiyorum öğleye kadar pek acıkmıyorum acıkırsam elma yiyorum...eskıden beri kahwaltı yapma alışkanlığım yok ! öğle yemeğimi güzel yiyorum ama ekmek tüketmiyorum yada kepek ekmek yiyorum çok az ! öğleden sonrada kayısı elma incir gibi şeyler tüketiyorum az az...akşam yemeğini geç yiyoruz maalesef 7 gibi filan porsiyonumu küçülttüm az yiyrum tam doymuyorum çok az kepek ekmek yiyorum toplamda 1 dilim ancak yiyorumdr tüm gün. akşamları eşim çay içerken ben limonlu ılık su içiyorum yatarkende elma sirkesi limon we bal karışımı yapıp içiyorum ...2-2 buçuk litrede su içiyorum bugün 4. günüm...75 kiloyum umarım zayflarım doğumdan sonra yapıştı kilolar !!! sizce bu diyet programı işe yarar mı : (((

ayrıca akşamları 30 ila 50 arası mekik çekiyorum basen eritici bikaç hareket yapıyorum yarım saat bende durum budur :))

kız bunlar cok zayıf kadın dedıgınde et olcak azcık :) bu kadar zayıflama tatlım bırden zarar.bana bı mağazada calısan kadın ıstedıgını ye her yemekten önce yemeden önce 2 kayısı ye ustune ılık su ıc yarım saat sonra yemek ye ıstesende zamanla yıyemıceksın fazla doymuş hıssetceksın dedı bence bı dene o bır ayda 11 kılo vermıs 4 ayda 20 kılo vermıs.zamanla daha az kılo verılıyommus.

cok mu zayif? Acaba? Bilmiyorumda böyle kürek kemiklerimin gözükmesini isterim. Ama asiri zayiflamakta hos olmaz tabii. Yada ben zayiflamaktan ziyade sikilasmayimi amaclasam? o zamanda incelirim mi? Ama yaglarim cok?

cok mu zayif? Acaba? Bilmiyorumda böyle kürek kemiklerimin gözükmesini isterim. Ama asiri zayiflamakta hos olmaz tabii. Yada ben zayiflamaktan ziyade sikilasmayimi amaclasam? o zamanda incelirim mi? Ama yaglarim cok?

bak yavrum..

güzel bir gelinlik giyeceksin, yağlar fışkırmıyacak, bıngıl bıngıl da sallanmayacak..

İSTİYORMUSUN?? ozaman yakınma olayını durdur!!

karbonhydratı ve şekeri hayatından cıkart..hiç zorlanmıcaksın..ilk adımlarını sağlıklı şeylerle karnını doyurmaya çalış..

sebze yemegiise sebze yemeği, etse et balıksa balık, salataysa salata..ha makarna mı var, sen bir iki elma ye yanına biraz ceviz ile veya bir bardak süt ile veya bir kase yoğurt ile..(sağlıklı, karbonhidrat değeri düşük olan gıdalar veya proteinlere yönel)

sağlıklı yağ tüket..margarinden, mısır özü ve aycicekten uzak dur..

kahvaltını müthiş güzel yap(ekmek hariç , bol yumurta ye, yeşillik domates salatalık..bir dilim peynir mesela, yanına 5-10 zeytin, bir bardak süt)sat8,9 gibi..öğlen yemeğini normal porsyon olarak tüket (fakat yine karbonhidratsız ve elbet şekersiz), akşam yemeğini ailenle bir, küçük pasta tabağında yersin (küçük bir tabakta yanı)..

canın ekmekmi istedi? böyle bana bana bişeyin içinde yada makarnamı istedi? ceviz ve fındık ye (5 tane kadar), yanına bir elma bir de soda, hem zinde olursun hemde erirsin..

özellikle sırt ve üst kol bölgesi için dizlerin yere değecek şekilde şınav çek..önce 2, yarın 3, yarındansonra 5..

yan mekik çek(sırt üstü yat, dizleri kırık şekilde tavana bakaçak, kollarını uzat, bir sağa kadlır gövdeni bir sola..kollarınla ve sırtınla ilgili bol bol açma germe yap..interntede bunlara istinaden kısa videolarda bulabilirsin..

unutma: şekere, ekmeğe, hamura, pirince, makarnaya hayır !!

tabii bunları yapmadan evvel sağlığın ile ilgili bir problem olmaması gerekiyor..

ben böyle 6 ayda 17 kilo verdim ama diyetisyene bir ton para bayıldım..başarılar dilerim..ki başarakcınn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sana inanıyorum.güzel gelin..

yazdiklariniz icin o kadar cok tsk ederim ki. Deneyecegim, evet yakinmakla olmuyor düzelmiyor hicbirsey, önemli olan harekete gecmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…