Iyi geceler Arkadaslar,
kafama taktigimdan ve üzüntümden uyuyamiyorumda artik.
Temmuzda dügünüm var benim. Suanda 155 boyundayim 59 kiloyum.
Vucut ölcülerime gelirsek, gögüs alti 90cm, bel 86 cm ve basen/kalca 96 cm. Kollarim cok kalin 30 cm.
Ve en büyük sorunum sirtim, belimin kalinligindan üst sirt kismim, sütyenin oldugu hiza asiri yagli. Dar kiyafet giyemiyorum heryerimden yaglar fiskiriyor. Cok kötü bir görüntü olusturuyor.
Herkes kilolu degilsin diyor, ama bu kadar kilolu vucudum ve siki olmayan vucudumdanda rahatsizim. Simdi birde müstakbel görümcem takti bana, benim vucudum tas gibi, kusura bakma ama dügününde ben senden daha güzel olucam dedi. Öyle bir üzüldüm ki. Ben spora basladim zayifladim diyet yapiyorum diyip duruyordu. Simdide bu lafi soktu bana.:2: Aglamak istiyorum gercekten. Bu laf nasil söylenir ya. Buna inat bende zayiflamak ve en önemlisi sikilasip adam akilli bir gelinlik giyinmek istiyorum, kollarimi sirtimi, saklamama gerek kalmayacak bir gelinlik. Cok sinirlendim ve gururum incindi gercekten. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum artik, cünkü onuda biktirmak istemiyorum artik. Bunu kendi basima yapabilirim diye düsünüyorum.
Ama suanda beynim durmus gibiyim. Ne olur bana bir beslenme ve spor plani hazirlamamda yardimci olun. Lütfen cok ihtiyacim var gercekten
Artik motivasyon eksikligimden hicbirsey yapamamakdan nefret ediyorum, böylede baskalari gelir laf sokar iste. kendime cok kizginim cok
Arkadaslar belli basli sorunlu bölgelerim kollar, migde/göbek, bel/sirt, ic bacaklar. Omuzlarim düsük ve kemiklerim gözükmüyor. O lafi ona yutturmak istiyorum, cok incindim, görsün kim güzel olacak ama nolur yardim edin. Nasil yapayim hergün iki saat spor mu yapsam? Bu kadar kisa sürede nasil vucudumu inceltip sikilastiracagim?? Akil verin nolur.