Hem 10 kilo verilecek, hemde vucut sikilascak...Nasil ve ne kadar sürede olacak?

cok mu zayif? Acaba? Bilmiyorumda böyle kürek kemiklerimin gözükmesini isterim. Ama asiri zayiflamakta hos olmaz tabii. Yada ben zayiflamaktan ziyade sikilasmayimi amaclasam? o zamanda incelirim mi? Ama yaglarim cok?:KK20:

turkuazcım ayıra temmuza kadar illaki kilo veririsin zamanın yeterince var bence hırs yaparsın

cok mu zayif? Acaba? Bilmiyorumda böyle kürek kemiklerimin gözükmesini isterim. Ama asiri zayiflamakta hos olmaz tabii. Yada ben zayiflamaktan ziyade sikilasmayimi amaclasam? o zamanda incelirim mi? Ama yaglarim cok?:KK20:

yağların çoksa zayıflada abartma bıraz zayıfla bırazda sıkılaşırsın tamamdır bırden cok kilo verme.

Iyi geceler Arkadaslar,

kafama taktigimdan ve üzüntümden uyuyamiyorumda artik.
Temmuzda dügünüm var benim. Suanda 155 boyundayim 59 kiloyum.
Vucut ölcülerime gelirsek, gögüs alti 90cm, bel 86 cm ve basen/kalca 96 cm. Kollarim cok kalin 30 cm.
Ve en büyük sorunum sirtim, belimin kalinligindan üst sirt kismim, sütyenin oldugu hiza asiri yagli. Dar kiyafet giyemiyorum heryerimden yaglar fiskiriyor. Cok kötü bir görüntü olusturuyor.

Herkes kilolu degilsin diyor, ama bu kadar kilolu vucudum ve siki olmayan vucudumdanda rahatsizim. Simdi birde müstakbel görümcem takti bana, benim vucudum tas gibi, kusura bakma ama dügününde ben senden daha güzel olucam dedi. Öyle bir üzüldüm ki. Ben spora basladim zayifladim diyet yapiyorum diyip duruyordu. Simdide bu lafi soktu bana.:2: Aglamak istiyorum gercekten. Bu laf nasil söylenir ya. Buna inat bende zayiflamak ve en önemlisi sikilasip adam akilli bir gelinlik giyinmek istiyorum, kollarimi sirtimi, saklamama gerek kalmayacak bir gelinlik. Cok sinirlendim ve gururum incindi gercekten. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum artik, cünkü onuda biktirmak istemiyorum artik. Bunu kendi basima yapabilirim diye düsünüyorum.

Ama suanda beynim durmus gibiyim. Ne olur bana bir beslenme ve spor plani hazirlamamda yardimci olun. Lütfen cok ihtiyacim var gercekten:KK5: Artik motivasyon eksikligimden hicbirsey yapamamakdan nefret ediyorum, böylede baskalari gelir laf sokar iste. kendime cok kizginim cok:KK14:

Arkadaslar belli basli sorunlu bölgelerim kollar, migde/göbek, bel/sirt, ic bacaklar. Omuzlarim düsük ve kemiklerim gözükmüyor. O lafi ona yutturmak istiyorum, cok incindim, görsün kim güzel olacak ama nolur yardim edin. Nasil yapayim hergün iki saat spor mu yapsam? Bu kadar kisa sürede nasil vucudumu inceltip sikilastiracagim?? Akil verin nolur.

gerçi biraz geç kalmışım bu topiği görmek için ama :))) ben 8 haftada 2-3günde bir 1 saat hızlı tempo koşu bandında yürüyüş ve ebru şallı ile pltes yaparak 65den 55kiloya düştüm , ama plates yaptığım için daha ince gözüküyorum tabi karbonhidrat çok az alıyorum yani yaşam tarzı değişikliği de yaptım. umarım hedefine ulaşmışsındır, vazgeçme biraz kilo versen daha da hırsa gelirsin inan...

Merhaba canim, hic canini skma sonucda kendine sunu söyle simdi böyleyim ama Ewet kendimi seviyorum ve kendimi iyi hissetmek icin de kilo atcam. Benimde dügünüm var agustosda ve Dört hafta önce 68 kg dim. Suan 64 kg indim. Ve iki aya bir 6 kg daha atmak istiyorum ve skilasmak istiorum. Ben her iki gün spor yapiorum. Youtube da cok iyi videolar var evde kolayca yapabilirsin. Beyaz unu ve seker cikolatayi birak. Baktin canin cok istior ozmn bir parca bitter cikolata at agzina. Ve her iki hafta sonra bir günün senin günün olsun. Caninin istedigi ne varsa o güne sakla :) ama sakin radikal diyet yapma, onlar kisa zaman icin iyi sonrasinda attigin kilonun iki mislisini aliyorsun. Sabah kahvaltini güzelce yap. Kepek ekmek tok tutacakdir seni. Öglen de beyaz tavuk gögsü ve yaninda salata yiyebilirsin mesela tatli olarakda istedigin meyve. Aksamlari ekmek yememeye bak canim. Bir kase corba ve salata yada yogurt yiyebilirsin. Ve her gün tartiya cikma, kilo atmadigini gördügünde moralin bozulabilir ve kendini yemege verebilirsin. En iyisi her hafta tartil canim :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Iyi geceler Arkadaslar,

kafama taktigimdan ve üzüntümden uyuyamiyorumda artik.
Temmuzda dügünüm var benim. Suanda 155 boyundayim 59 kiloyum.
Vucut ölcülerime gelirsek, gögüs alti 90cm, bel 86 cm ve basen/kalca 96 cm. Kollarim cok kalin 30 cm.
Ve en büyük sorunum sirtim, belimin kalinligindan üst sirt kismim, sütyenin oldugu hiza asiri yagli. Dar kiyafet giyemiyorum heryerimden yaglar fiskiriyor. Cok kötü bir görüntü olusturuyor.

Herkes kilolu degilsin diyor, ama bu kadar kilolu vucudum ve siki olmayan vucudumdanda rahatsizim. Simdi birde müstakbel görümcem takti bana, benim vucudum tas gibi, kusura bakma ama dügününde ben senden daha güzel olucam dedi. Öyle bir üzüldüm ki. Ben spora basladim zayifladim diyet yapiyorum diyip duruyordu. Simdide bu lafi soktu bana.:2: Aglamak istiyorum gercekten. Bu laf nasil söylenir ya. Buna inat bende zayiflamak ve en önemlisi sikilasip adam akilli bir gelinlik giyinmek istiyorum, kollarimi sirtimi, saklamama gerek kalmayacak bir gelinlik. Cok sinirlendim ve gururum incindi gercekten. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum artik, cünkü onuda biktirmak istemiyorum artik. Bunu kendi basima yapabilirim diye düsünüyorum.

Ama suanda beynim durmus gibiyim. Ne olur bana bir beslenme ve spor plani hazirlamamda yardimci olun. Lütfen cok ihtiyacim var gercekten:KK5: Artik motivasyon eksikligimden hicbirsey yapamamakdan nefret ediyorum, böylede baskalari gelir laf sokar iste. kendime cok kizginim cok:KK14:

Arkadaslar belli basli sorunlu bölgelerim kollar, migde/göbek, bel/sirt, ic bacaklar. Omuzlarim düsük ve kemiklerim gözükmüyor. O lafi ona yutturmak istiyorum, cok incindim, görsün kim güzel olacak ama nolur yardim edin. Nasil yapayim hergün iki saat spor mu yapsam? Bu kadar kisa sürede nasil vucudumu inceltip sikilastiracagim?? Akil verin nolur.

Ben de seninle aynı kilodayım canım ama boyum 1.60.sıkılık hakkaten önemli çünkü sıkı olunca kilon çok olsa da o kadar görünmüyosun ben de bi 8 kilo daha vericem 1000 kalori diyeti yapıyorum sen de deneyenilirsin 5 günde 1 kilo verdim ben.extradan internette spor videoları var onlara başla kendim yapamıyorum dersen emin ol bacakların hemen sıkılaşacak özel bi spor programı istersen özelden yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X