• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama helpp saçımı koyu kızıl yapmak istiorum sizce yakışır mı?

cicekcicek

Annecik
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
7.252
1
156
40
İstanbul
kızlar gözlerim renkli saçım koyu kestane fotoğraftaki gibi ama kızıla boyatmak istiyorum sizce yakışır mı yoksa doğal haliyle mi kalsın ne dersiniz karar veremiyorum? :uhm:

Eklentiler

• $DSC00776.jpg
    $DSC00776.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 158
kizil-ferhunde-deniz-cakir.jpg

canım bu rengı dusunebılırsın lınk acılıosa..bu arada resımdekı sensın sanırım tü tüü tüü masallaha cok tatlısın:nazar:a.s.

bu ıste canım umarım resım yukleyebılmısımdr

Eklentiler

• $kizil-ferhunde-deniz-cakir.jpg
    $kizil-ferhunde-deniz-cakir.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 683
resimdeki saçların kızıla benziyor ve çok güzelsincanım kızılda çok çok yakışır sana

kızıl yapacaksan ferhundenin kızılı çok yakışır
ama kızıl yapmadan bir düşün çok güzel ama zor bir boya ne yaparsan yap akıyor Akncada hiç güzel durmuyor saç rengini değiştirmek istesen kurtulmak çok ama çok zor oluyor

kızıl çok zor bi renk..hele de yaz aylarında..ama çok istiyorsan zaten seni burda yazan hiçbişi durduramiicaktır..şunu da sööliyim çok yakışır, çok güzel olur, güzele herşey yakışır..

eğer boyatırsan resmini burada görmeyi bekliyoruz canım ferhundenin resmini koymuşlar ben yakışacağını düşünüyorum opuyorumnanaktan

ya bu kızıl denen illet güneşi denizi filan gördü mü hemen akıveriyo..ama sık sık boyar o kötü görüntü ile gezmem diyosan boya bence..ya da istersen kızıldan önce yaz mevsiminde idaraten içinde hafif kızıllıklar olan çikolata kahve filan gibi renklerle başla..soora kızıl kahvelerle filan devam eder, kış gelince de kızıla dönersin..tabi sen bilirsin canım..fotonu bekliyoruz

Back