- 14 Mayıs 2018
- 180
- 359
- 26
- Konu Sahibi merdumgiriz humanist
Bu aralar kafayı piercinglerle bozmuş durumdayım. 8 ay önce tragus deldirdim hiçbir acısı sancısı olmadı. Sadece geçen ay metal (!) olduğu söylenen bir piercingi alıp taktıktan sonra bump oluştu, onu da geçirdim. İki hafta önce conch deldirdim, ilk günler dışında onun da ağrısı olmadı. Bazen eşimin eli değince fena acıyor sonrasında geçiyor.
Merak ettiğim, yaptırmayı istediğim ise helix. Helix deliren var mı aranızda? İyileşme süreci nasıl? Tragus, conch deldirmekten çekinmeyen ben, konu helix olunca kararsız kalıyorum. Yapısı itibariyle çok sert, sanki hep ağrısı kalacak gibi hissediyorum. Bir yanım da deldir gitsin diyor, çok hoşuma gidiyor helix.
Helix deldirenler acı değeri hakkında bilgi verebilir mi? Ve delim şekli hakkında da.
Merak ettiğim, yaptırmayı istediğim ise helix. Helix deliren var mı aranızda? İyileşme süreci nasıl? Tragus, conch deldirmekten çekinmeyen ben, konu helix olunca kararsız kalıyorum. Yapısı itibariyle çok sert, sanki hep ağrısı kalacak gibi hissediyorum. Bir yanım da deldir gitsin diyor, çok hoşuma gidiyor helix.
Helix deldirenler acı değeri hakkında bilgi verebilir mi? Ve delim şekli hakkında da.