Hele şükür kilolar gitmeye başladı :)

hem de ne kdr güç hiçbişey sağlıklı değil bizde o yüzden sağlıklı değiliz demekki :25::25:

hep misafir gelsin o zmn sana dermişim :27::27::27::27:
nası boşverim bölee gidersem ohoooo benim halim :56::56::56::56:
facede görmüyomusun künefeciklerimi :56::56::56::56::56::56::56::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Maalesef canım o yüzden bu çocuk sahibi olamama vakaları da arttı ya:31::31::31:

Ayyyy misafiri çok severim ama bazen o kadar mecalsiz oluyorum ki kendime bile bi yemek yapasım gelmiyor.Allah sağlık sıhhat versin bizlere de inşallah, gelen gidenimizi de eksik etmesin.:40::40::40:

Yani çok da boş verme canım,yalancıktan dedim öleee:52::52::52::52::52:
He ya ben bir zamanlar tığ gibiyken korkmadan ne künefeler yerdim, ahhhhh ulennnn ahhhhhh:56::56::56::56:
Bah şimci rejim yaparken künefeyi aklıma sokman hiç de iyi olmadı :37::37::37:

Hem aşk birlikte yiyip şişmanlamak olmamalı kız :))

Son düzenleme:

Maalesef canım o yüzden bu çocuk sahibi olamama vakaları da arttı ya:31::31::31:

Ayyyy misafiri çok severim ama bazen o kadar mecalsiz oluyorum ki kendime bile bi yemek yapasım gelmiyor.Allah sağlık sıhhat versin bizlere de inşallah, gelen gidenimizi de eksik etmesin.:40::40::40:

Yani çok da boş verme canım,yalancıktan dedim öleee:52::52::52::52::52:
He ya ben bir zamanlar tığ gibiyken korkmadan ne künefeler yerdim, ahhhhh ulennnn ahhhhhh:56::56::56::56:
Bah şimci rejim yaparken künefeyi aklıma sokman hiç de iyi olmadı :37::37::37:

Hem aşk birlikte yiyip şişmanlamak olmamalı kız :))

bende aynen ölee düşünüyorum canımmm eskilerde infertilite mi varmış bu kdr yoooo nadirmiş
şimdi elini attığın malesef öleee bay bayan hiçççç farketmio valla tüp bebek merkezleri normal bölümler gibi kalabalık
hemde yaş oranları hep düşük düşük bzim merkezde çok vardı benle yaşıt olan :25::25::25::25:

bende severim misafiri ama davetsiz olmicak :27::27::27: yaaa ben modumda olim gerisi önemli değil
ama modumda değilsem benimde hiç elim kolum kalkmıyo cinsim ben birazcık :27::27::27::27::27:
diyet künefe yokmudur kiii :26::26::26::26::26::26: özüyyy dileyyiizzz hatres teyzeeee :emir_bebek:

eşimle yemeğe seviyoruz biz ondan paylaştım onu ben :16:

bende aynen ölee düşünüyorum canımmm eskilerde infertilite mi varmış bu kdr yoooo nadirmiş
şimdi elini attığın malesef öleee bay bayan hiçççç farketmio valla tüp bebek merkezleri normal bölümler gibi kalabalık
hemde yaş oranları hep düşük düşük bzim merkezde çok vardı benle yaşıt olan :25::25::25::25:

bende severim misafiri ama davetsiz olmicak :27::27::27: yaaa ben modumda olim gerisi önemli değil
ama modumda değilsem benimde hiç elim kolum kalkmıyo cinsim ben birazcık :27::27::27::27::27:
diyet künefe yokmudur kiii :26::26::26::26::26::26: özüyyy dileyyiizzz hatres teyzeeee :emir_bebek:

eşimle yemeğe seviyoruz biz ondan paylaştım onu ben :16:

Tüp merkezleri normal hastane bölümlerini geçmese bu gidişle bari:50::50:
Canım misafir olayında aynen de öyle modunda olmak önemli, davetsiz misafir ancak akraba ya da yakın birileri olursa idare edilebilir, yoksa zor gerçekten.
Ye canım künefeyi bolca benim yerime de :56::56::56:
Ya hakkaten şu künefe muhabbeti beni zorluyor, rejimi bozamam ulennnnnn:27::27::27:

Tüp merkezleri normal hastane bölümlerini geçmese bu gidişle bari:50::50:
Canım misafir olayında aynen de öyle modunda olmak önemli, davetsiz misafir ancak akraba ya da yakın birileri olursa idare edilebilir, yoksa zor gerçekten.
Ye canım künefeyi bolca benim yerime de :56::56::56:
Ya hakkaten şu künefe muhabbeti beni zorluyor, rejimi bozamam ulennnnnn:27::27::27:

valla geçer hatresim bana çok kalabalık geldi OMÜ nün tüpüş merkeziii

ben eşimle atıştığım zaman hiçbişe umrumda olmuyo :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
anammmm onlarda çekilmiyo be hatresim yaaaa
benimde canım çekti o kdr künefeden bahsedince yaaaaa gelirse yerim canım merak etme

valla geçer hatresim bana çok kalabalık geldi OMÜ nün tüpüş merkeziii

ben eşimle atıştığım zaman hiçbişe umrumda olmuyo :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
anammmm onlarda çekilmiyo be hatresim yaaaa
benimde canım çekti o kdr künefeden bahsedince yaaaaa gelirse yerim canım merak etme

Rabbim akıbetlerimizi hayreylesin:40::40::40:

Ben de eşimle yiyip yiyip durdum sonra donbili oldum:1::1::1:
Artık rejim dedim ve çok şükür gitti kiloların bir kısmı:8::8::8::8::8:

Rabbim akıbetlerimizi hayreylesin:40::40::40:

Ben de eşimle yiyip yiyip durdum sonra donbili oldum:1::1::1:
Artık rejim dedim ve çok şükür gitti kiloların bir kısmı:8::8::8::8::8:

aminnn cümlemizin inşşallahh hayreylesinnn
bende oldum vallaaa çocuksuz çocuksuz bu yaşta 57 olduk :27:
inşşallahh istediğin kiloyada ulaşacaksın canımmmm

hatresim yeni topiğin hayırlı olsun kilolarınıda vermişsin ne güzel inşallah istediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın

iftarda sadece çorba ve su içmeyle nasıl dayanıyosun tızım yaaaa ben dayanamam gibi geliyor

bende yine yeni yeniden diyete başlayacam ama bu sıralar hiç kendimi hazır hissetmiyorum ramazandan sonra inşallah bu aralar kendimi çok halsiz hissediyorum iftardan sonra bi üşüme titreme oluyo bazen midem yanıyo anlayacağın kendimi iyi hissetmiyorum bugünede misafirim var daha şimdiden midem yanıyor

hatresim yeni topiğin hayırlı olsun kilolarınıda vermişsin ne güzel inşallah istediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın

iftarda sadece çorba ve su içmeyle nasıl dayanıyosun tızım yaaaa ben dayanamam gibi geliyor

bende yine yeni yeniden diyete başlayacam ama bu sıralar hiç kendimi hazır hissetmiyorum ramazandan sonra inşallah bu aralar kendimi çok halsiz hissediyorum iftardan sonra bi üşüme titreme oluyo bazen midem yanıyo anlayacağın kendimi iyi hissetmiyorum bugünede misafirim var daha şimdiden midem yanıyor

Sağol canım, evet hamdolsun kilolar artık erimeye başladı.:8::8::8::8::8:
Her tartıya çıkmanın sonucunu eşime söyleyince " hatun, formülünü bana da söyle " diyor, ben de " yemeyeceksin, o kadar basit " diyorum gülüyor:1::1::1::1:

Ama tabi hiç de öyle basit olmadı, eskiden kendimi 69 un altında bile görsem çok mutlu olurum diye düşünürdüm, şimdi 67 oldum çok şükür ama kendimi o kadar zorladığım zamanlar oldu ki , netice itibariyle zayıflamam çok doğal geliyor.İlk başlarda canım istediği halde yiyip içememek çok zor geliyordu ama bazen diyeti bozarak bazen devam ederek ha gayret diyerek çok şükür bi baktım başarıyorum :8::8::8::8::8:
Belli bir süre sonra zaten iştah kesiliyor canım, o zaman gerisi geliyor.

İnanır mısın bazen o çorba bile çok geliyor sadece canım su istiyor. Sahurda bir kaç tane hurma ile bir kaç bardak çayla oruç tuttuğum oldu. Ama dün akşam iftarda biraz fazla kaçırdım çok acıkmıştım, bir de günün yorgunluğu vardı üzerimde içli köfte yapmıştım ya:40::40:

Canım hadi sen de başla, birlikte verdiğimiz kiloları paylaşıp da doping yapalım kendimize. Burası hakikaten işe yarıyor çünkü ben her pes ettikçe bu diyet topiğinde yazılanları okudukça tekrar tekrar azimlendim. Sen de başlamak istiyorsan ramazanın bitmesini bekleme, kendini çok sıkmadan çok fazla kalorili şeyleri tüketmekten kaçınman bile inan çok işe yarar.Ben yediğim de kalorilerini düşünürek de yiyince bi bakıyorum bırakmışım yemeyi.

Hadi Saram, hadi zayıflamak isteyen herkes gelsin:122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Son düzenleme:

sağol canım, evet hamdolsun kilolar artık erimeye başladı.:8::8::8::8::8:
Her tartıya çıkmanın sonucunu eşime söyleyince " hatun, formülünü bana da söyle " diyor, ben de " yemeyeceksin, o kadar basit " diyorum gülüyor:1::1::1::1:

Ama tabi hiç de öyle basit olmadı, eskiden kendimi 69 un altında bile görsem çok mutlu olurum diye düşünürdüm, şimdi 67 oldum çok şükür ama kendimi o kadar zorladığım zamanlar oldu ki , netice itibariyle zayıflamam çok doğal geliyor.ilk başlarda canım istediği halde yiyip içememek çok zor geliyordu ama bazen diyeti bozarak bazen devam ederek ha gayret diyerek çok şükür bi baktım başarıyorum :8::8::8::8::8:

Inanır mısın bazen o çorba bile çok geliyor sadece canım su istiyor. Sahurda bir kaç tane hurma ile bir kaç bardak çayla oruç tuttuğum oldu. Ama dün akşam iftarda biraz fazla kaçırdım çok acıkmıştım, bir de günün yorgunluğu vardı üzerimde içli köfte yapmıştım ya:40::40:
Canım hadi sen de başla, birlikte verdiğimiz kiloları paylaşıp da doping yapalım kendimize. Burası hakikaten işe yarıyor çünkü ben her pes ettikçe bu diyet topiğinde yazılanları okudukça tekrar tekrar azimlendim.sen de başlama istiyorsan ramazanın bitmesini bekleme, kendini çok sıkmadan çok fazla kalorili şeyleri tüketmekten kaçınman bile inan çok işe yarar.ben yediğim de kalorilerini düşünürek de yiyince bi bakıyorum bırakmışım yemeyi.

Hadi saram:122::122::122::122::122::122::122::122::122:

kızlar başarısınız yeterki istekili istikrarlı olun

Tebrik ediyorummmm, yürekten alkışlıyorum :16:

Ben de hayatımdan şekeri tamamen çıkardım.
Akşam eeenn geç 8'den sonra tek lokma yiyecek sokmuyorum ağzıma.
Gün içerisinden de kesinlikle abur cubur yemek yok. Ekmek zaten hiç yok.
Tam bi kola, latte hastası olan ben - kola yerine soda/ latte yerine de şekersiz sade kahve içmeye başladım.
Elimden geldiğince yürüyüş yapmaya çalışıyorum iş çıkışı.
Yapamadıysam da 2 yaşındaki bıcırık kardeşimle evde fırsat buldukça klip açıp birlikte dans ediyoruz. Yaklaşık 1,5 aydır durum bu.
62.8'den 57.3'e düşmüşüm bugün itibariyle.

Allah dirayetimizi arttırsın, asıl hedeflediğimiz kiloları görmemize yardım etsn inşallah :)

Tebrik ediyorummmm, yürekten alkışlıyorum :16:

Ben de hayatımdan şekeri tamamen çıkardım.
Akşam eeenn geç 8'den sonra tek lokma yiyecek sokmuyorum ağzıma.
Gün içerisinden de kesinlikle abur cubur yemek yok. Ekmek zaten hiç yok.
Tam bi kola, latte hastası olan ben - kola yerine soda/ latte yerine de şekersiz sade kahve içmeye başladım.
Elimden geldiğince yürüyüş yapmaya çalışıyorum iş çıkışı.
Yapamadıysam da 2 yaşındaki bıcırık kardeşimle evde fırsat buldukça klip açıp birlikte dans ediyoruz. Yaklaşık 1,5 aydır durum bu.
62.8'den 57.3'e düşmüşüm bugün itibariyle.

Allah dirayetimizi arttırsın, asıl hedeflediğimiz kiloları görmemize yardım etsn inşallah :)

Teşekkür ederim canım:16::16::16::16::16:
Sen işi daha bir sıkı tutuyorsun maşallah:nazar::nazar:
Abur cubur normalde çok yemeyen bir insanım zaten. Ama ekmek , hamur işlerine bayılırdım ekmeği nerdeyse hiç tüketmez oldum , pasta börek de öyle.
Koladan vazgeçtiğin için ben de seni özellikle tebrik ediyorum :46::46::46::46::46::46::46:
Hem sağlıksız, hem de kadınların kısırlaştırılması için içerisinde çeşitli maddeler bulunuyormuş kolanın. Doğruluğu ne derecedir bilemem ama şüpheli şeylerden uzak durmak da kesinlikle fayda var.
Çayı benim gibi kuru üzümle tüketebilirsin hem çok faydalı hem çaydan vazgeçmemiş oluyoruz.
Aşağı yukarı aynı kilo vermişiz.
Benim de 4 yaşında bir kızım var onun temposuna ayak uydursam hiç diyete bile ihtiyacım kalmayacak diyorum ama yetişemiyorum onun hızına:1::1::1:
Amin canım , Allah böyle devam ettirmemizi nasip etsin, haydi durmak yok yola devam:10::10::10::10::10::10:
Yaptıklarımız paylaşmaya devam:40::40::40:

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım:16::16::16::16::16:
Sen işi daha bir sıkı tutuyorsun maşallah:nazar::nazar:
Abur cubur normalde çok yemeyen bir insanım zaten. Ama ekmek , hamur işlerine bayılırdım ekmeği nerdeyse hiç tüketmez oldum , pasta börek de öyle.
Koladan vazgeçtiğin için ben de seni özellikle tebrik ediyorum :46::46::46::46::46::46::46:
Hem sağlıksız, hem de kadınların kısırlaştırılması için içerisinde çeşitli maddeler bulunuyormuş kolanın. Doğruluğu ne derecedir bilemem ama şüpheli şeylerden uzak durmak da kesinlikle fayda var.
Çayı benim gibi kuru üzümle tüketebilirsin hem çok faydalı hem çaydan vazgeçmemiş oluyoruz.
Aşağı yukarı aynı kilo vermişiz.
Benim de 4 yaşında bir kızım var onun temposuna ayak uydursam hiç diyete bile ihtiyacım kalmayacak diyorum ama yetişemiyorum onun hızına:1::1::1:
Amin canım , Allah böyle devam ettirmemizi nasip etsin, haydi durmak yok yola devam:10::10::10::10::10::10:
Yaptıklarımız paylaşmaya devam:40::40::40:

Şuanda şok oldum çünkü kolanın kadınsal durumları tehlikeye soktuğunu bilmiyodum. Hiiii o zaman iyiki bırakmışım.
Ayrıca da sen hamur işlerine bayılıyomuşsun, ben de şerbetli tatlılara. Allahımmm sabah akşam öğün niyetine tüketiyodum bi aralar.
Şekerpare, kemalpaşa, halka tatlı, kabak tatlısı. Yazarken hala ağzım sulanıyo ama artık onların tüketimini de ayda en fazla 2'ye düşürdüm.
Bu arada senin heleki bi de kızın varmış. Valla ben doğum yapmış hatunlardaki bu kilo verme olayına ayrıca bi hayran kalıyorum. Çünkü ben daha hamilelik,doğum falan yaşamamışken bu haldeyim. Bi de fizyolojik anlamda böyle bi değişim yaşasam ne hale gelirim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.

Canımcım seni takip etmeye devam edicem :) Çayın yanında kuru üzüm olayını tavsiyen doğrultusunda bende mutlaka denicem.
Öpüyorum çok :16::16:

Sağol canım, evet hamdolsun kilolar artık erimeye başladı.:8::8::8::8::8:

Ama tabi hiç de öyle basit olmadı, eskiden kendimi 69 un altında bile görsem çok mutlu olurum diye düşünürdüm, şimdi 67 oldum çok şükür ama kendimi o kadar zorladığım zamanlar oldu ki , netice itibariyle zayıflamam çok doğal geliyor.İlk başlarda canım istediği halde yiyip içememek çok zor geliyordu ama bazen diyeti bozarak bazen devam ederek ha gayret diyerek çok şükür bi baktım başarıyorum :8::8::8::8::8:

İnanır mısın bazen o çorba bile çok geliyor sadece canım su istiyor. Sahurda bir kaç tane hurma ile bir kaç bardak çayla oruç tuttuğum oldu. Ama dün akşam iftarda biraz fazla kaçırdım çok acıkmıştım, bir de günün yorgunluğu vardı üzerimde içli köfte yapmıştım ya:40::40:

Canım hadi sen de başla, birlikte verdiğimiz kiloları paylaşıp da doping yapalım kendimize. Burası hakikaten işe yarıyor çünkü ben her pes ettikçe bu diyet topiğinde yazılanları okudukça tekrar tekrar azimlendim. Sen de başlamak istiyorsan ramazanın bitmesini bekleme, kendini çok sıkmadan çok fazla kalorili şeyleri tüketmekten kaçınman bile inan çok işe yarar.Ben yediğim de kalorilerini düşünürek de yiyince bi bakıyorum bırakmışım yemeyi.

Hadi Saram, hadi zayıflamak isteyen herkes gelsin:122::122::122::122::122::122::122::122::122:

midem ağrıyor tızım yaaaaaaaa

Şuanda şok oldum çünkü kolanın kadınsal durumları tehlikeye soktuğunu bilmiyodum. Hiiii o zaman iyiki bırakmışım.
Ayrıca da sen hamur işlerine bayılıyomuşsun, ben de şerbetli tatlılara. Allahımmm sabah akşam öğün niyetine tüketiyodum bi aralar.
Şekerpare, kemalpaşa, halka tatlı, kabak tatlısı. Yazarken hala ağzım sulanıyo ama artık onların tüketimini de ayda en fazla 2'ye düşürdüm.
Bu arada senin heleki bi de kızın varmış. Valla ben doğum yapmış hatunlardaki bu kilo verme olayına ayrıca bi hayran kalıyorum. Çünkü ben daha hamilelik,doğum falan yaşamamışken bu haldeyim. Bi de fizyolojik anlamda böyle bi değişim yaşasam ne hale gelirim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.

Canımcım seni takip etmeye devam edicem :) Çayın yanında kuru üzüm olayını tavsiyen doğrultusunda bende mutlaka denicem.
Öpüyorum çok :16::16:
Canım kolanın bir zamanlar özellikle Amerika da zenci kadınların kısırlaştırılması için özellikle kullanıldığını okumuştum geçenlerde. Zaten yıllardır kolanın içerisinde ne olduğu hep şüpheli, hep meçhul. Bi kez daha bıraktığın için ayrıca tebrik:46::46::46::46:
Sadece hamur işlerine bayılmıyordum ya, şerbetli tatlı dedin bak deştin yaramı şimdi:1::1::1::1:
Her gördüğüm de mutlaka halka tatlı alırdım şimdi gördüğüm yerde görmezden geliyorum:1::1::1:
Canım boyun kaçtı senin, belki boyuna göre çok da fazla değildir kilon.
Evet hamilelik kadının yapısal olarak kalıcı değişimine neden oluyor:50::50:Şimdi ben şu an 67 ye düştüm çok şükür, oysaki hamile kalmadan önce 68 kilo olmama rağmen o zaman çok rahat olan kıyafetlerim şimdi olsa bile yine biraz sıkıyor beni.:31::31::31:
Ya kimi bayanlar kaç doğum yaparsa yapsın pek değişmiyor ama ben öyle olamadım maalesef.:1::1::1:
Bir kadını kucağında bebeğiyle gördüğümde ilk bebek galiba diye sordum, meğer dördüncüymüş :53::53::53::53:
Kadın manken gibiydi mübarek:53::53::53:

Evet canım beni takibe devam:4::4::4::4:
Hep gel buraya beklerim:40::40::40:

midem ağrıyor tızım yaaaaaaaa

Canım sen bu mide işini artık önemseyip bir doktora görün tatlım ya, ne zamandır ağrıyor diyorsun:44::44::44:
Allah şifa versin inşallah cümle hastalara:31::31::31:

Son düzenleme:

Canım kolanın bir zamanlar özellikle Amerika da zenci kadınların kısırlaştırılması için özellikle kullanıldığını okumuştum geçenlerde. Zaten yıllardır kolanın içerisinde ne olduğu hep şüpheli, hep meçhul. Bi kez daha bıraktığın için ayrıca tebrik:46::46::46::46:
Sadece hamur işlerine bayılmıyordum ya, şerbetli tatlı dedin bak deştin yaramı şimdi:1::1::1::1:
Her gördüğüm de mutlaka halka tatlı alırdım şimdi gördüğüm yerde görmezden geliyorum:1::1::1:
Canım boyun kaçtı senin, belki boyuna göre çok da fazla değildir kilon.
Evet hamilelik kadının yapısal olarak kalıcı değişimine neden oluyor:50::50:Şimdi ben şu an 67 ye düştüm çok şükür, oysaki hamile kalmadan önce 68 kilo olmama rağmen o zaman çok rahat olan kıyafetlerim şimdi olsa bile yine biraz sıkıyor beni.:31::31::31:
Ya kimi bayanlar kaç doğum yaparsa yapsın pek değişmiyor ama ben öyle olamadım maalesef.:1::1::1:
Bir kadını kucağında bebeğiyle gördüğümde ilk bebek galiba diye sordum, meğer dördüncüymüş :53::53::53::53:
Kadın manken gibiydi mübarek:53::53::53:

Evet canım beni takibe devam:4::4::4::4:
Hep gel buraya beklerim:40::40::40:

Ya evet hani demişsin ya hamile kalmadan önce 68dim ama şuan 67 olmama rağmen kıyafetlerim sıkıyo diye. hani tmm seninkisi hamilelikten ötürü vücudunun değişmesi, illaki kaçınılmaz bi durum o, hatta harikasın çokta başarılı şekilde yol katediyosun maşallah :) Söliyeceğim şu ki, ben de 5 yıl öncesi en son şuanki kiloma düşmüştüm. Hatta o zaman 64'ten 57'ye inmiştim ama 36 beden pantolonlar bile cuk oturuyodu. Basenlerim kaybolmuştu. Şimdi bu işte bi acayiplik var. Yine 57'yim ama 38 bedenim. Ve sadece simit bölgemden verdim karın çevrem inceldi azıcık, çok belli -bölgesel gitti yağlar.
O 5 yıl öncekinde de sölemeye utanıyorum ama, hani biber hapı furyası vardı ya zamanında -onu içerek o kiloya düşmüştüm. Acaba onun mu etkisi var diyorum.Çünkü yağdan değil vücudun suyundan kaybetmiş olabilirim diye söylemişlerdi verdiğim kiloları kısa zamanda geri alınca:14: Şimdiyse sadece kendi gırtlağımdan kısarak ve harekete ağırlık vererek daha sağlıklı zayıflıyorum.

Bu arada boyum 1.60 kuzum.

Ve ooooo doğurup doğurup hala taş gibi kalabilen hatunları da hayranlıkla izliyoruz, hıhhh:41: (azcıkta gıcık oluyom ama ne yalan sölim:9::9:)

hatersimmmmmmmmmmmmmmm SENİ MOTİVE ETMEYE GELDİM RAMAZAN DOLAYISYLA BENNN 53 OLDUMMMM HADİ SENDE BANA KAVUŞŞŞŞ

Son düzenleme:
Ya evet hani demişsin ya hamile kalmadan önce 68dim ama şuan 67 olmama rağmen kıyafetlerim sıkıyo diye. hani tmm seninkisi hamilelikten ötürü vücudunun değişmesi, illaki kaçınılmaz bi durum o, hatta harikasın çokta başarılı şekilde yol katediyosun maşallah :) Söliyeceğim şu ki, ben de 5 yıl öncesi en son şuanki kiloma düşmüştüm. Hatta o zaman 64'ten 57'ye inmiştim ama 36 beden pantolonlar bile cuk oturuyodu. Basenlerim kaybolmuştu. Şimdi bu işte bi acayiplik var. Yine 57'yim ama 38 bedenim. Ve sadece simit bölgemden verdim karın çevrem inceldi azıcık, çok belli -bölgesel gitti yağlar.
O 5 yıl öncekinde de sölemeye utanıyorum ama, hani biber hapı furyası vardı ya zamanında -onu içerek o kiloya düşmüştüm. Acaba onun mu etkisi var diyorum.Çünkü yağdan değil vücudun suyundan kaybetmiş olabilirim diye söylemişlerdi verdiğim kiloları kısa zamanda geri alınca:14: Şimdiyse sadece kendi gırtlağımdan kısarak ve harekete ağırlık vererek daha sağlıklı zayıflıyorum.

Bu arada boyum 1.60 kuzum.

Ve ooooo doğurup doğurup hala taş gibi kalabilen hatunları da hayranlıkla izliyoruz, hıhhh:41: (azcıkta gıcık oluyom ama ne yalan sölim:9::9:)

Canım ne olursa olsun en sağlıklı zayıflama elbetteki doğal olan, yem içmeyi dengede tutup spor yaparak zayıflamadır. Diğer şekilde verilen kilolar hangi hızla verildiysa öyle de geri geliyor maalesef.

Evet eski kilolarımıza dönmemize rağmen eski kıyafetlerimizin olmayışında bir gariplik var bence de:27::27::27::27:
:1::1::1:
Ama hadi ben doğum yaptım senin neden öyle ki acaba:44::44::44:
Boyuna göre kilon sanırım çok belli olmuyordur kilon.
Valla öyle hatunları ben kıskanmıyorum desem yalan:1::1::1:

hatersimmmmmmmmmmmmmmm SENİ MOTİVE ETMEYE GELDİM RAMAZAN DOLAYISYLA BENNN 53 OLDUMMMM HADİ SENDE BANA KAVUŞŞŞŞ

Maşallah kızım sana ya, evet beni motive etmeye devam et canım, çünkü ihtiyacım var.Bu aralar sağlık problemlerim canımı sıkıyor diyete odaklanamıyorum:50::50::50:

canım ne olursa olsun en sağlıklı zayıflama elbetteki doğal olan, yem içmeyi dengede tutup spor yaparak zayıflamadır. Diğer şekilde verilen kilolar hangi hızla verildiysa öyle de geri geliyor maalesef.

Evet eski kilolarımıza dönmemize rağmen eski kıyafetlerimizin olmayışında bir gariplik var bence de:27::27::27::27:
:1::1::1:
Ama hadi ben doğum yaptım senin neden öyle ki acaba:44::44::44:
Boyuna göre kilon sanırım çok belli olmuyordur kilon.
Valla öyle hatunları ben kıskanmıyorum desem yalan:1::1::1:

Maşallah kızım sana ya, evet beni motive etmeye devam et canım, çünkü ihtiyacım var.bu aralar sağlık problemlerim canımı sıkıyor diyete odaklanamıyorum:50::50::50:
canım her şey yolundamı bir şeymi oldu:26::26::26::26::26:

Dün akşam iftarda ilk önce yarım litre su içtim, sonra şeftali yedim, sonra da biraz pilav,kuru fasulye ve salata yedim. Aslında çok fazla değil ama önceki günlerime nazaran dün kendime göre biraz fazla kaçırdım:17::17::17::17:

İftardan önce spor olsun diye yarım saatlik yürüyüş yaptım ve bu beni çok yordu sanırım fazla kaçırma sebebim de bu.

Sahurdan önce bir şeftali daha yedim:17::17::17:

Sahurda yine bir şeftali , domates ve salatalık yedim, yarım litre su içtim.

Şeftali su oranı yüksek bir meyve olduğu için diyet uzmanlarının sahurda tüketilmesi gerektiğini söyledikleri meyvelerden biri. Ama ben dün şeftaliyi biraz fazla kaçırdım kabul ediyorum bunu:17::17::17::17:

Hani diyet aralarında kendimize ödül verdiğimiz günler olur ya dünü de öyle bir gün olarak kabul edip yine diyetime devam ediyorum. Bu arada ekmek neredeyse hiç tüketmiyorum.Halbuki çoğu diyet listesinde ekmek var ama çok şükür bunu devam ettirebildim şimdiye kadar daha devam ederim inşallah. Eşim ramazan pidesi almasa yediğim bir iki lokmayı da yemeyeceğim aslında:1::1:

Back