Hele şükür kilolar gitmeye başladı :)

tamama sahura kadar bişey yemek yok sahurdada çok yemiyoruuz

tamama sahura kadar bişey yemek yok sahurdada çok yemiyoruuz

Evet canım aynen öyle de yaptım.

İftarda bir kase mercimek çorbası
4 tane içli köfte
bir küçük dilim hafif börek
1 tane hurma 1 litre su tükettim.

Sahura kadar bir şey yemedim.
Sahurda domates , salatalık
1 dilim börek
4 bardak çay yanına da bir kaç tane kuru üzüm
Bir de geçen gün evde kızım için yaptığım cipslerden yedim.

Önceki akşam da sahurda 4 bardak çay ile 3 tane hurma yemiştim ve çok rahat geçirmiştim orucumu.

Dün akşam misafirlerim var demiştim ya gelen arkadaşım da bayağı zayıflamışsın dedi, kaç kilo sence tahmin et diye sordum, 5 kilo kesindir 6 bile olabilir dedi
Arkadaşın tam isabet tahminine mi şaşayım yoksa verdiğim kilolara mı sevineyim şaşırdım, hatta arkadaşım kürdan gibi olmuşsun bile demez mi

Görünüşte çok kilolu görünmeyen bir yapım var ama aslında görünmezdir benim kilolarım
Zayıflamaya çalıştığımı gören kimi arkadaşlarım aslında normalsin hiç gerek yok diyorlar ama ben biliyorum fazlalıklarımın kendini nasıl kamufle ettiğini

O yüzden Allah' ın izniyle durmak yola devam

twixs sen neler yedin yemedin, kaç kiloda kaç boydasın bir şey demedin canım:44::44::44::44:

sakın o arkadaşlara kanma onlar senin kendilerinden zayıf olmanı istemedikleirnden öle diyorlar şaka tabiki ama hafedini tuturana kadar istakrala yürü

ay zaten o arkadaşlar hep öyle. bide kilo yakışıyo ah bizde alabilsek diyenler var kii gıcık oluyorummm
bende iftarda ezogelin çorbası bi kepçe..
taze fasulye ve salata yedim başkada bişey yemedim
sahurda da nesfit yedim canımmm

ya ama başım ağrıyo aç kaldıgımda böyle bazeeen :26: , boyum 1.66 canım .

Hımmmm senin menülerin de gayet hafif böyle gidersek yakında çöp gibi olacaz hayırlısıyla inşallah

Canım geçen gün nette rastladım ama ne derece doğru bilmiyorum ama denemende fayda var, sahurda haşlanmış patates yemek oruç tutarken rastlanılan baş ağrısını alırmış
Benim de başıma ağırlık biner sanki , fırsat bulup yapamadım ama yapıcam. Kalorisi açısından düşünürsen rahatlıkla aşırıya kaçmamak kaydıyla yiyebilirsin. Çünkü kızarmış bir patateste 600 kalori varken haşlanmış bir patateste sadece 100 kalori varmış.

Boyun 1.66 kilonda 68 di yanlış hatırlamıyorsam:44::44::44:
Yeni mi başladın diyete ?
Akşama yine misafirim var menülerim öncekilerin benzeri ama tabi ben az yiyecem yine inşallah. gittikçe midem küçülüyor ondan sanırım eskisi gibi iştahım da yok çok şükür

sakın o arkadaşlara kanma onlar senin kendilerinden zayıf olmanı istemedikleirnden öle diyorlar şaka tabiki ama hafedini tuturana kadar istakrala yürü

Evet canım yok durmak yok yola devam tam gaz

Eşim de böyle zayıfladığımı görünce çok memnun oluyor ya
Gerçi verdiğim 5-6 kilo ama nerden gitmiş nereye gitmiş çok da fazla belli değil bence , şu 8 kilodan da Allah' ın izniyle kurtulmam lazım ki gerçekten senin gibi çıtır bi hatun olayım yeter, gerçi sen kadar olacağımı da sanmıyom ya

tamam canım bi denicem patatesi. hem tokta tutuyo zaten
kilom 72, kışın 68di dikkat etmedim aldım :26::26:
zaten zayıfladıkça insanın yiyesi varsada yemiyo inceldiğini gördükçe :93:
ay inşallah benimde kesilir iştahım yaaa 1 eylüle kadar 10 kilo versem yeterr

Hım yaklaşık benim kilolarımdaymışsın tabi önceki kilomla.Canım ben de zorlandım ama baktım ki biraz sebat ve azimle bu iş oluyor ben de yiyeceksem bile ince halimi düşününce bırakıyorum
Verirsin verirsin hem sen daha çok gençmişsin yawww, metabolizmanda haliyle daha hızlıdır ve daha tempolu bir yaşam içerisindesin anladığım kadarıyla

lahana çorbası bildiğimiz lahana çorbası değildir herhalde şöleee iç yağlı mağlııı olsada yesemmm

ben lahana yada üzüm yapragı dışında sevmem dolmayı kv dem yapar ölee herseyden ben lahanaları yerim onlar pazıları
oldum olasıyada pek sevmem belki kendi annem yapmadıgı içinde olabilir yaniiiii

hmmmm resimdekide güzelmiş ama olmuyo böle yaaaaa

canım alıştım artık birde reflü var bende yiyip yatınca çok kötü oluyorum

hersey alışıncaya kdr zaten yeterim bende bi ara cips düşkünüydüm zorla bıraktım alıştım yokluguna aramıyrm bile şimdi
sende açlığa iii alıştın dmekki maşşallahh maşşallahhh

Yok canım bu lahana çorbası iç yağlı kesinlikle nolamaz o zaman diyet sıfırlanır
Ama senin dediğini benim artvinli bir komşum yapardı ben de çok beğenerek yerdim
Valla ben pazının sarmasının hastasıyım
Ben de cipsler zararlı diye hiç almam Rana' ya , en iyisi kendim yapayım çok güzel oldu sadece tuzunu ve acısın biraz fazla kaçırmışım ama gerçekten güzel oldu.

canım ben çok yemek arayan biride değiliz zaten bazan öğün atlarım unuturum yrörmdiğmi ölece kalır

evet hatres ben hızlı kilo alır veririmm ya ama işte verirken hızlı olması güzelde alırkende bi o kadar kötü
okula gidip geliren bayağı tempolu bi yaşamım oluyo sporada gidioydum haftada 3 defa. dersin 5de başlayıp 8-9 gibi bitiyodu bu sürede hep ayakta hareketliydim ama okul kapandı ramazan geldi hep bi yatıştayım hiç sporda yapamıyorum ramazan bitince tekrar spora başlamayı düşünüyorum

teşekürederim hatersim

valla senden sonra o kdr canım çekti ki hatres trabzonlu bi arkadasım var burda çok güzel yapar ellerine sağlık
dedim junyrlar lahana çorbası istiyomuş teyzesi bize yapar mısın tabi yaparım dedi saolsunnn
kendin nasıl yaptın kız organik hatun :26: maşşallah canım hersey gelio elinden

canım ben çok yemek arayan biride değiliz zaten bazan öğün atlarım unuturum yrörmdiğmi ölece kalır

ay maşşallah canım o zmn sana
bende bu ara öğünleri arttırdım resmen çk yiyorum yaaaa can sıkıntısı sanırım

Bu arada çok şükür diyetime hala devam ediyorum. Az yedikçe artık eskisi gibi iştahım da yok çok şükür.
Kaç gündür misafirlerim vardı, bayağı bir koşuşturdum sanırım bu da kalori yakmamı sağladı. Bazen iftarda sadece çorba ve su içiyorum , sahurda da hurma ve çay, bazen de yanına hafif kahvaltılık şeyler. İp atlayacak mecali bulamıyorum kendimde , ramazan sonrası inşallah ip atlamaya tekrar devam edeceğim.

Çok şükür 67' e indim ama tabi daha çok verecek kilom var

Son düzenleme:

hmmmm maşallahh bizim hatuna
anne olunca herseyi en ince ayrıntısına kdr düşünüyo insan demekki bebişi için
eline koluna sağlık köftecikler için

az yedikçe iştah da kesiliyo bi saatten sonra işte canım gerci ben kilo almışım
misafir olunca mecbur dolanıyosun ayakta kalıyosun bi nevi senin için ii olmuş işte

Bu zamanda çocuklarımızı zararlı şeylerden korumak gerçekten güç.

Evet misafir olunca daha çok spor yapıyorum ben
Sen boş ver şimdi kiloyu miloyu

Bu zamanda çocuklarımızı zararlı şeylerden korumak gerçekten güç.

Evet misafir olunca daha çok spor yapıyorum ben
Sen boş ver şimdi kiloyu miloyu

hem de ne kdr güç hiçbişey sağlıklı değil bizde o yüzden sağlıklı değiliz demekki

hep misafir gelsin o zmn sana dermişim
nası boşverim bölee gidersem ohoooo benim halim
facede görmüyomusun künefeciklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…