canım ramazan dolayısıyla değişiklikten vicut direniyr
Yetercim ondan değil , çünkü ben her gün tartılıyorum da
Biliyorum doğru olmadığını ama her sabah kalktığım da mutlaka o tartıya çıkmam gerek gibi hissediyorum
E insan her gün zayıflamaz tabi
Dün akşam iftardan önce 1 saat kadar yürüdüm, iftara gittiğimiz için dolaylı yoldan spor oldu.
Akşam bir kase patatesli bezelye
bir kepçe çorba
bir kaç dilim karpuz
yarım dilim de irmik tatlısı yedim ama şerbetsiz
Bu sabah tartıldım tabi ki ve 67.9 çok şükür
Allah' ıma şükürler olsun sabah aynaya baktığımda da kendimi daha incelmiş görmek gerçekten çok güzel.
Lahana çorbasını içmeyi bıraktım biraz ama yine yapıcam eğer onu sürekli yapsam daha çok zayıflamış olurdum diye düşünüyorum
canım BEN SAHUR YİYEMEM HİÇ BİR ZAMAN İFTARDA YEDİĞİMLE TUTARIM ORUCUMU HAYATIMDA İLK KEZ GEÇEN YIL RMAZANDA 3 KİLO VERDİN NORMALDE VEREMEM HİÇ ONUDA GEÇEN YIL 1 BARDAK SU İLE İFTAR AÇIP İKİNCİ GÜN ONUNLA TUTUĞUMU BİLİRİM O ŞARTLARDA BİE 3 KİLO GİTMESİ ŞAŞRITTI BENİ AMA GEÇEN AY BİRAZCIK (normal yemek yeme oranından)AZ YEMEK YİYE BİLDİM BİR BAKTIM 3 KİLO GİTMİŞ ŞAŞRIM VE HALA 55 OLARAK DEVAM EDİYORUM
senin maşallahın var zaten tızım
Taş bebek seni
Canım evet dediğinde haklısın ama o kadar doğru dürüst yememene rağmen hamur işleri mi tükettin de o yüzden mi kilo veremedin? Ben neredeyse ekmek ve hamur işi yemez oldum elhamdülillah. Inşallah kış gelince de ekmekten bu uzaklaşmam devam eder yoksam boşuna eziyet çekmiş olurum. Dün akşam eltime gitmiştim beni görür görmez kilolarını vermişsin dedi, çok hoşuma gitti dışardan birinin bunu söylemesi
eskiden genç kızken annemler her gün sıkma börek çörek mutlaka yapılırdı ateşte olacak sac da olacak ama evlendikten sonra biz yapmaz olduk şartlar uygun değil çünki eeeeeeeeeeeeeeeeeee tabiki güzel bir şey sen bu kadar çabalıyorsun birilerinin seni güzel görmesi hoş olmuş
Akşama misafirim var net başında oyalandığım yeter
Menümü yazıp da gideyim bari:
Mercimek çorbası
Etli taze fasulye
Pirinç pilavı
Dolma- Pazı sarması ( pazı sarması mükemmel oluyor kesinlikle tavsiye ederim)
Yoğurt
Tatlı olarak da köstebek pasta
Tabi diyette olduğum için bunların hepsinden gıdım gıdım ya bazılarından hiç almadan tüketicem
tatlı ve pilava uzaktan bak
akşam menün güzel ama sakın pilav ve tatlıya dokunma canım kilo vermek istiyorsan nefsine hakim olmalısın her gittiğin yerde tatlılarıda yeme canım ufak ufak derken kocaman oluyorlar cıs onlar cıssss
Kilo Vermek Niye Bu kadar zor(
maşallah çok güzel veriyosun kilolarını darısı bana ya.. bende kışın 68 falandım hiç dikkat etmedim suan 73 olmuşuumberaber verelimm :93::93::93::93:
Tamam efenim sizi mi kıracam, zaten dün eltim de pilav yapmıştı yemedim, tatlının da ayıp olmasın diye kenarından aldım. Ya geçenlerde de bir arkadaşa gittim, kendisi de zayıflmak için spor salonuna bile gitmeye başlamıştı. Kremalı pasta ve börek yapmıştı, pastanın biraz ucundan aldım börekten de bir parça baktım bana darılıyor , bana bunu yapamazsın diyeAllah' ım ben ne çekiyorum kilo vermek için milletin hatırına diyet yapmaktan vazgeçecem yani, her gittiğim yerde götürürsem her bulduğumu ayvayı yerim iyice ya
diyette isen ve diyet yapanbirisi sana geliyorsa tam buğday unu kepekli buğday vs vs ile yapılabilir hazırlıklar
Yetercim ondan değil , çünkü ben her gün tartılıyorum da
Biliyorum doğru olmadığını ama her sabah kalktığım da mutlaka o tartıya çıkmam gerek gibi hissediyorum
E insan her gün zayıflamaz tabi
Dün akşam iftardan önce 1 saat kadar yürüdüm, iftara gittiğimiz için dolaylı yoldan spor oldu.
Akşam bir kase patatesli bezelye
bir kepçe çorba
bir kaç dilim karpuz
yarım dilim de irmik tatlısı yedim ama şerbetsiz
Bu sabah tartıldım tabi ki ve 67.9 çok şükür
Allah' ıma şükürler olsun sabah aynaya baktığımda da kendimi daha incelmiş görmek gerçekten çok güzel.
Lahana çorbasını içmeyi bıraktım biraz ama yine yapıcam eğer onu sürekli yapsam daha çok zayıflamış olurdum diye düşünüyorum
canım BEN SAHUR YİYEMEM HİÇ BİR ZAMAN İFTARDA YEDİĞİMLE TUTARIM ORUCUMU HAYATIMDA İLK KEZ GEÇEN YIL RMAZANDA 3 KİLO VERDİN NORMALDE VEREMEM HİÇ ONUDA GEÇEN YIL 1 BARDAK SU İLE İFTAR AÇIP İKİNCİ GÜN ONUNLA TUTUĞUMU BİLİRİM O ŞARTLARDA BİE 3 KİLO GİTMESİ ŞAŞRITTI BENİ AMA GEÇEN AY BİRAZCIK (normal yemek yeme oranından)AZ YEMEK YİYE BİLDİM BİR BAKTIM 3 KİLO GİTMİŞ ŞAŞRIM VE HALA 55 OLARAK DEVAM EDİYORUM
Senin maşallahın var zaten tızım
Taş bebek seni
Canım evet dediğinde haklısın ama o kadar doğru dürüst yememene rağmen hamur işleri mi tükettin de o yüzden mi kilo veremedin? Ben neredeyse ekmek ve hamur işi yemez oldum elhamdülillah. İnşallah kış gelince de ekmekten bu uzaklaşmam devam eder yoksam boşuna eziyet çekmiş olurum. Dün akşam eltime gitmiştim beni görür görmez kilolarını vermişsin dedi, çok hoşuma gitti dışardan birinin bunu söylemesi
Akşama misafirim var net başında oyalandığım yeter
Menümü yazıp da gideyim bari:
Mercimek çorbası
Etli taze fasulye
Pirinç pilavı
Dolma- Pazı sarması ( pazı sarması mükemmel oluyor kesinlikle tavsiye ederim)
Yoğurt
Tatlı olarak da köstebek pasta
Tabi diyette olduğum için bunların hepsinden gıdım gıdım ya bazılarından hiç almadan tüketicem
Tamam efenim sizi mi kıracam, zaten dün eltim de pilav yapmıştı yemedim, tatlının da ayıp olmasın diye kenarından aldım. Ya geçenlerde de bir arkadaşa gittim, kendisi de zayıflmak için spor salonuna bile gitmeye başlamıştı. Kremalı pasta ve börek yapmıştı, pastanın biraz ucundan aldım börekten de bir parça baktım bana darılıyor , bana bunu yapamazsın diyeAllah' ım ben ne çekiyorum kilo vermek için milletin hatırına diyet yapmaktan vazgeçecem yani, her gittiğim yerde götürürsem her bulduğumu ayvayı yerim iyice ya
he he heyyy benim gibi alışkanlık oldu demekki sendede sabah akşam tartılmak
lahana çorbası sanırım diyet çorbisi oluyo demiii canımmmm
maşşallahh maşşalahhh yetercimmm nasıl tutuyosun canım böyle oruç sen
biz dünyaları yiyoruz yine açız yine aç
evet dışardan farkedilmesi insana 100 kat mutluluk ve heves veriyor canımmmaynı hız ve tempoda yola devam
hmmm eline koluna sağlık canım sadece pazı hoşuma gitmedi onuda pek sevmem o yüzden bırak pazıyı lahanadan sar sen
bizde istiyoruz köstebek pastaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
'' bana bunu yapamazsın '' ne demek beeee
destek olması lasım köstek değillll nası arkadas buuuu
he he heyyy benim gibi alışkanlık oldu demekki sendede sabah akşam tartılmak
lahana çorbası sanırım diyet çorbisi oluyo demiii canımmmm
maşşallahh maşşalahhh yetercimmm nasıl tutuyosun canım böyle oruç sen
biz dünyaları yiyoruz yine açız yine aç
evet dışardan farkedilmesi insana 100 kat mutluluk ve heves veriyor canımmmaynı hız ve tempoda yola devam
hmmm eline koluna sağlık canım sadece pazı hoşuma gitmedi onuda pek sevmem o yüzden bırak pazıyı lahanadan sar sen
bizde istiyoruz köstebek pastaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
'' bana bunu yapamazsın '' ne demek beeee
destek olması lasım köstek değillll nası arkadas buuuu
Kendime yapıyorum benimle birlikte yemek isteyene dehaliyle vermiş olurum da ben bir yere gidince sıkıntı oluyor, çayın yanına da şeker yerine kuru üzüm keşfettim ya evde iyi de diyorum gezmede napıcam diyorum, çantamda kuru üzümle mi dolanayım nedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?