Biz aynı apartman da oturduğumuz Komşum var.eşim internet şifrelerini istemişti.epey oldu.yeni akıllı tlf almıştı.cnm sklyo diye benim içiniistemişti.sadece evde bir tek ben kullanırım Wi-Fi.
Hala da kullanırım yanı.aklımı kurcalayan bir şey var.bu haram mıdır? Belki de kullanmıyoruz biliyorlardır...sizce?
Biz aynı apartman da oturduğumuz Komşum var.eşim internet şifrelerini istemişti.epey oldu.yeni akıllı tlf almıştı.cnm sklyo diye benim içiniistemişti.sadece evde bir tek ben kullanırım Wi-Fi.
Hala da kullanırım yanı.aklımı kurcalayan bir şey var.bu haram mıdır? Belki de kullanmıyoruz biliyorlardır...sizce?
Komşunuzun rızasıyla almışsınız şifreyi. Rahatsız olmuş olsaydı, kullanıp kullanmadığınızı laf arasında kibarca sorardı. Bence yanlış sitelere girmediginiz müddetçe haram değildir ama içiniz rahat etmediyse tekrar konuşun komşunuzla :)
Siz 1 günlük ve is icin istemissiniz şifreyi o gün kullanmaniz gerekti sadece belki de komsunuz verdiği şifreyi unuttu eğer kullanıyorsanız parasini odeyin ki aynısı basimiza geldi 1 günlük verilen şifreyi günlerce kullandılar fark ettikten sonra şifreyi degistirdi kardeşim çünkü bizim hizimiz düşmüştü ve şifre verdigimizi unutmustuk şifreyi değiştirdi diye fırça çekmeye çalıştı birde karşı taraf