heh ben ne aldırayım şimdi :)

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
evet derdim bu :KK70: tek derdin bu olsun diyin ..
allah baska dert vermesin :KK70:
kızlar ben sonnda 27 temmuzda nişanlandım. bu aksam da düğün tarihimi konusmaya gelecekler. (Erken olmasının sebebi benm aile memlekete gidecek ve kışa kadar gelmiyorlr)
az önce nişanlmla konusurken sana şimdiden yavas yavas çeyiz için kozmetik vs esyalarını alalım dedi. ben toplu alırız desemde en azından bak aklında oluşmuş olur dedi.
şimdi benm dusuncem şu ben kullanmadıgım hiçbir şeyi aldırmak istemıyorum. öyle makyaj çantası falan hazır satılandan almak istemıyorum.
bu yuzden sizin kullandıgınız memnun kaldıgınız ürünler kremler çantalar vs. var ise paylaşır mısınız?

Gidiyorsun bilindik g ile baslayan mağazaya kullandığın ürünleri aliyorsun..
Bide kapalı çarşı tarzi yerden minik makyaj sandığı bitti gitti
ben makyaj sandıgı almak istemıyorum. onlar kullanışlı olmuyor.. kenarda duruyor öyle..

Ben makyaj malzemesi olayini soyle yapmistim mac de makyajimi yaptirdim ve orda yaptirdigin makyaj parasi kadar urun alabiliyordun. Hem kına makyajimi aradan cikardim en ihtiyacim olan urunleri aldim.
yaa mantıklıymış aslında buradan aldırabilirm gelin kozmetık kullanacagım seyleri..

ben makyaj sandıgı almak istemıyorum. onlar kullanışlı olmuyor.. kenarda duruyor öyle..
Ben makyaj sandığı aldim onda acilmamislar duruyor. Organizerde kullandıklarim var.
Kenarda durup durmaması sana bağlı bir işe yarabilir. Misal benim yarıyor 😄 canta daha sacma bence karman corman en iyi organizer+sandik

Eyliner, far, ruj 2 tane aldim kalem, cimbiz, mk süngeri, mk fırçaları, highliter, allik, rimel, oje 2 aldım. Hatırladığım bunlar. Sandik falan işte birde he fondöten
Mac e gidersen düğün günü secmen gerekcek ve en cok 3 ürünle falan dönersin eve diye düşünüyorum

vallahi hiiiç teklif edilmedi teklif etmek de düşünülmedi kanatimce :KK14: çok şükür çalışıyorum kazanıyorum ama hala unutamıyorum ayıp ettiler yahu:bicak:bu arada kullandığın ürünlerden şaşma bence.
hmm sorması lazımdı evet. ama hoş sormasaydıda illa alışveriş için gidilirdi ben sokardım onu magazaya

Ben makyaj sandığı aldim onda acilmamislar duruyor. Organizerde kullandıklarim var.
Kenarda durup durmaması sana bağlı bir işe yarabilir. Misal benim yarıyor 😄 canta daha sacma bence karman corman en iyi organizer+sandik
şu organizer dediğin seyahat çantası mı ? bak o olabilir bi seyahat çantası + makyaj çantası aldırırım :)

şu organizer dediğin seyahat çantası mı ? bak o olabilir bi seyahat çantası + makyaj çantası aldırırım :)
Hayır değil. Googlla görürsün. Bolmeleri olan bir kutu. E zaten seyahat cantasi makyaj cantasi aynı sey ki orta boy alirsan hem makyaj cantasi olarak hem seyahatte makyaj cantasi olarak kullanirsin. Valiz seklinde alirsanda yer kaplar ya seyahatte

Hayır değil. Googlla görürsün. Bolmeleri olan bir kutu. E zaten seyahat cantasi makyaj cantasi aynı sey ki orta boy alirsan hem makyaj cantasi olarak hem seyahatte makyaj cantasi olarak kullanirsin. Valiz seklinde alirsanda yer kaplar ya seyahatte
evet baktımda söyledim zaten makyaj seyahat çantası olarak çıkıyor organizer çanta da

X