El Sanatları Hediyelik pırıltılı sabunlar...

vallahi çook çok güzel görünüyor. ben de yapıcam bu sabunlardan. ama benim merak ettiğim sabunun her iki tarafına da mı yapıyoruz bunlardan yoksa tek tarafına mı?CADIARZU

sabunun tek tarafına yapmanız yeterli canım
sonuçta sadece tek tarafı görünüyor

ellerinizii yıkarsanız peçeteler simler çıkar tabiyiki
bu sabunlar sadece dekoratif amaçlı,kullanmak için değilyerimseniben

Bende yapicam kizimla beraber kac gundur ariyoruz su simli yapiskanlardan bulamadik...Kizimda heveslendi beraber vakit geciririz hemde banyomuzu susleriz dedik ama.... :KK43:(((

dscn1638h.jpg

bende bunları yaptım nasıl olmuşlar?

Ben tam 12 sepet yapmışım bugüne kadar.5 tanesi Fakir çocukları okutmak için yapılan bir kermes içindi.Herkese yaptımda halen benim evimde yok.kaydirigubbakcemile3 Talin tekrar teşekkür ederim.kim görse bayılıyor.Sırrını soruyor ama ben söylemiyorum direk yapıp hediye ediyorum.hihoyyyt

dscn1638h.jpg

bende bunları yaptım nasıl olmuşlar?

canım ellerine sağlık
güzel olmuşlaryerimseniben

Ben tam 12 sepet yapmışım bugüne kadar.5 tanesi Fakir çocukları okutmak için yapılan bir kermes içindi.Herkese yaptımda halen benim evimde yok.kaydirigubbakcemile3 Talin tekrar teşekkür ederim.kim görse bayılıyor.Sırrını soruyor ama ben söylemiyorum direk yapıp hediye ediyorum.hihoyyyt

canım benim sen de sağol
ne mutlu bana
öpüyorumŞeniz

vallahii bayıldım ne kadar kolay üstelik .
çokk teşekkürler canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

talin emeğine sağlıkhihoyyytüşenmeyip resimlemişsin bizler için bi sürü hemdehihoyyytben çok beğendim,üstelik çok kolay yapımı..dediğin gibi,çayamı gidiyosunuz,alın komşunuza götürün,yarım elma gönül almaŞenizküçük detaylardan ibarettir hayat...

teşekkür ederim arkadaşlar
beğenmenize sevindim:1hug:
gerçekten hediyelik olarak harika birşey bu sepetler
üstelik el emeği olması daha anlamlı yapıyor bu hediyeyi
hem de yapması çok zevkli ve eğlenceli
kolay gelsin hepinizea.s.

vallahii bayıldım ne kadar kolay üstelik .
çokk teşekkürler canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beğenmenize çok sevindim:dance:
deneyip yaparsanız ve bizimle paylaşırsanız yaptıklarınızı çok sevinirima.s.

meraba arkadaşlar
yeni farkettim bu konuyu talin yaptıkların harika gerçekten bütün sayfalara tek tek baktım forumdaki çoğu kadına bu sanatı işlemişsin onlarda yapıyolar seni tebrik ederim harikasın.
ama siteye uzun süredir bişi eklenmemiş yorum yapılmamış böyle güzel bi topiği neden terkettiniz acaba

ellerine sağlık çok güzel olmuş parlatıcı uhuyuda göster arkadaşım bende yapacağım hemen hediye vermeyi çok severim iyiki gösterdin yeni yıl hediyesi olarak bol bol yapmam lazım tekrar teşekkürler

meraba arkadaşlar
yeni farkettim bu konuyu talin yaptıkların harika gerçekten bütün sayfalara tek tek baktım forumdaki çoğu kadına bu sanatı işlemişsin onlarda yapıyolar seni tebrik ederim harikasın.
ama siteye uzun süredir bişi eklenmemiş yorum yapılmamış böyle güzel bi topiği neden terkettiniz acaba

öncelikle teşekkür ederim canım.çok incesin:kedi:
ben hala sabun boyamaya devam ediyorum.farklı sepetler aldım hatta.zaten satışını da yapıyorum bu sepetlerin.ama evet haklısın bayadır buraya bişey eklememişim.
şimdi yılbaşı için yeni çalışmalar da yaptım
en kısa zamanda eklerim buraya
tekrar teşekkürlerŞeniz

X