Hediyeleşme

kızlar kusra bakmayın sağlık sorunları fln derken bide internetimizde arıza var komşudan giriyorum
ben hediyeyi hazıladım öğleden sonra yollicam ama annelere alma olayını bilmiyordum sanırım bide anne eklediniz ben sadece kısçe cicileri aldım anne kız giysinler artık

bende sana soramadım ne sevdigini umarim gene begenirsin hediyeni. dün yolladim ben ups ile bugün yarın sana ulaşir herhalde.

annelere hediye alinmicak ögle karar verdik, ama isteyen kücük birseyler ekleyebilir dedik.

bunu duyduğuma sevindim içime su serptin
teşekkür ederim merak ve heycan içersinde bekliyroum bende 1 de çıkıcam dışarıya hem hediyeyi göndercemm hemde alya hanıma vesikalık çektircem vzie için istediler el kadar yavrucağın evsikalığı nasıl olucaksa:S

evet alyanın babasına vize verirlerse isviçreye gidicez..
dediğin usul vize ve pasaport işlemlerinde sorun çıkarabilir risk almak istemiyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:)
bu arada cashmir cim bugün kargoyu gönderdim tatlım..

teşekkür ederim canım. ulaştığında haber vermeye çalışırım..

elifcik ben hediyelerinizi ancak yeni alabildim canım çünkü memleketteydim dün geldim evime..yarın acık yer bulursam gönderecem ok..umarım beğenirsiniz...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…