Hediyeleşme

hayırlı günler kızlar,dün için kusra bakmayın..
acile gittik dişimde iltihap olmuş kulağıma vuruyordu zaten..
bi müdahale yapılamazmış ağrı kesici vurdular popodan ama işe yaramadı antibiyotiğe başladım o bitene kadar müdahale edemeyiz dediler ALLAH düşmanımın başına vermesin sabaha kadar çektim şimdi biraz daha iyyim kulağıma verdiği baskı yok en azından..
neyse sabah eşimle çekilişi yaptık hemen açıklıyorum:
aybike-->cashmir
gizem1986-->esma_memo
naz06-->jade06
brnklc-->beyazz
seldus-->candyelif
haziran66-->merhem
blueflower-->musyas
seydahancer-->haziran66
zellda-->seldus
cashmir-->gizem1986
beyazz-->saime77
seyma-->selina79
merhem-->brnklc
musyas-->zellda
selina-->alyaduaninannesi
jade06-->seydahancer
saime77-->mer-bet
candyelif-->blueflower
gulefsan-->kuzularım
mer-bet-->nez06
rknydn55-->gulefsan
nesibe_82-->rknydn55
kuzularım-->şeyma
esma_memo-->nesibe82

not:10 gün süre olsun arkadaşlar daha fazla uzarsa ara açılır bu süre içinde hepinize hayırlı alışverişler:sm_cool:

Hadi bakalim o zaman

adresleri aramizda mi ayarlicaz simdi? özel mesaj olarak? herhalde ögle olucak degilmi?
sadece bebekleremi, annelerede alicaz mi birseyler?

ay o dis agriları cok kötü oluyor ya. cok ama cok gecmis olsun.

aaa çekiliş olmuş hadi hayırlısı :)) musyas canımmm opuyorumnanaktan
aybikem tekrar geçmiş olsun,kıyamam yaa diş ağrısını çok iyi bilirim... inşallah düzelir canım...

Hadi bakalim o zaman

adresleri aramizda mi ayarlicaz simdi? özel mesaj olarak? herhalde ögle olucak degilmi?
sadece bebekleremi, annelerede alicaz mi birseyler?

ay o dis agriları cok kötü oluyor ya. cok ama cok gecmis olsun.

benim alacağım kişi sensin hadi bakalım tanıt kendini..
BOY,KILO,HANGI RENK SEVERSİN,NELERDEN HOŞLANIRSIN NASIL GİYİNİRSİN,VE BEBEĞİNİN ÖZELLİKLERİ...

ADRESINIDE ÖZELDEN VERİRİSEN BU HAFTA HALLEDEYİM BEN..

benim boyum 1,67
kilom 71

kırmızı renkden hoşlanmam, spor giyinirim,

bebişimde suan 62 beden giymeye basladi, yani 3-6 almaya başladim artik, 0-3 kücük gelmeye başladı. sapka hic sevmez benim kızım.

bu kadar bilgi yetermi ???

aybikecim sende biraz kendinden yaz, bana kolaylık olsun. Adresini bekliyorum bende bu haftsonu almak istiyorum

sağol cnm cekilişer ıcın.yalnız bnm nik i nez06yazmıssın naz06 olucak bu durum da sanırım bn mer_bet e cıkmıs oluyorum

jade06 cnm ben mesaj attım sana bn sana alıyomusum bu arada

Son düzenleme:
mer_bet canım msn den görüşelim mi, nasıl uygun görür sünopuyorumnanaktan

bu arada aybikecim elleine sağlık, dişin için acil şifa diliyorum benimde çok ağrıyor.. çok sıkıntı veriyor...

adresınıde yazarsan sevınırm...kızdı dımı senın bıcırık holeyyyyyy :lepi: kıza almak çok zevkli...

eliiiiffff:)))) buyrunnnnnnnnn sanırım ben sana alacam oyyy zilli kısın hakkında bilgi ver..ben seni resimlerden tanıyorum ama sen yine de özelden msj at bilgi ver ok..

hihihih benim adasimda bana cikmis selda seldaya hediye gonderecek ama bana da bilgileriniz lazim.Oglusun icin ozellikle orda bulamadigin veya pahali buldugun birsey varsa bana soylersen gondereyim bence daha iyi olur hem isine yarayan birsey gondermis olurum ,elektronik urunler haric cunku Turkiye nin gumrugu elektronik esya kabul etmiyor onun disinda hersey gecerli.

Musyas canimm ben en basta ben turkiyeye gittigimde bana hediye alacak olan kisi o zaman gonderir demistim o yuzden simdi istemiyorum zaten seninle gorusuyoruz ben seni haberdar ederim geldim hediyemi isterim diye

adasım ben özeline yazarım bilgilerimizi istediğim bişey olmaz.sen ne istersen gönlünden ne gecerse ol..bi de eger ordan göndermek zor olursa göndermesen de olur canın saolsun..

adasım ben özeline yazarım bilgilerimizi istediğim bişey olmaz.sen ne istersen gönlünden ne gecerse ol..bi de eger ordan göndermek zor olursa göndermesen de olur canın saolsun..

ok canim bekliyorum,burdan gondermek zor degil canim sen merak etme oyle seyleri ben de o zaman kafama gore takilirim :hulya:

ayyy çok heyecanlandım şimdi delikafadulden ben merheme alıcam yalnız siteye h.sonu kısa süreliğine girebiliyorum o yüzden hediyeyi bebeğe mi anneye mi alıcaz, bir standardımız var mı vs. gibi bilgilere ihtiyacım var acil, bana yardımcı olur musunuz??
bi de şeymadan kopya çekiyim biraz: MERHEMCİM ......
-----------------------------------------------------------
BOY,KILO,HANGI RENK SEVERSİN,NELERDEN HOŞLANIRSIN NASIL GİYİNİRSİN,VE BEBEĞİNİN ÖZELLİKLERİ (kız/erkek) ...

ADRESINIDE ÖZELDEN VERİRİSEN BU HAFTA HALLEDEYİM BEN..
-------------------------------------
ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…