- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
katılımcılar bi yazsın ben halledicem o işi mirak etme bebemyerimseniben
benide yazabilirsin listeye aybikecim..çok iyi düşünmüşsünüz..opuyorumnanaktan
ben de ben de varım :))))hihoyyyt
gizem arkadaşımız kasım anneleri topiğinde görmüş
çekiliş -hediyeleşme yapılımış..çok hoşuna gitmiş link verdi bende baktım çok duygulandım..
aylardır bizde burda ekim anneleri dostluğu kurduk hepimiz birbirimize elimizden geldiğince destek olduk..
birde hediyeleşelim güzel bi anı kalsın bizlere katılmak isteyenler ismini yazdırsın lütfen..
Hediyeleşmenin önemi büyüktür. Peygamber efendimiz, insanların birbirleriyle ilgilerini kesmemesi ve irtibatlarının kopmaması için hediyeleşmeyi emreder, hediyenin, alanı sağır ve kör ettiğini bildirirdi. Yani hediye sayesinde hediye verenin kötü sözlerini duyamaz, kötü işlerini göremez olur.
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Müsafeha edin, müsafeha kini, kırgınlığı giderir. Hediyeleşin, çünkü hediye, sevgiyi artırır, düşmanlığı giderir.) [İbni Asakir]
(Hediyeleşin, çünkü hediye, aradaki muhabbeti artırır.) [Beyheki]
notptt kargo heryere 3 tl ye gönderim yapıyor )
1.aybike_zehra
2.gizem
3.naz06
4.brnklc
5.seldus
bence geç kalındı yada henüz erken. şimdi herkes doğum telaşına düşecek. bebeklerle ilgilenilecek. herkes bir süre kopacak bu siteden. Yani birlik sağlanamaz diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim sadece.
Birde ben katılmak istesem şimdi dışarı çıkamıyorum hediye almam mümkün değil. haftaya doğum bekliyorum.sonrasında 40 gün dışarı çıkamıyacağım zaten. 40 gün sonrasındada konu soğur gider. CADIARZU
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorumm Şeniz