Hediyeleşme için birbirimizi tanıyalım...

daha iyleri sizlerin olsun
bende çok beğendim hediyeleri hepsi birbirinden güzel
el emeği bileklik çok ince bi detay olmuş çok duygulandım
ayrıca izmir tulumlarında da gözüm vardı :jeyyar: resmen gönlümü okumşsun

Ayh dimiii,brnklc Denizlidemiş,bana nie izmirli biri çıkmadı yaaa bilmiyorumkismile
Bide ben ve oğlum beşiktaşlı oldumuz için bayılmışdım tulumlaraa..Acaba İst.de yokmudurki :jeyyar:

valla toptan alsaydım iyi olurdu herhalde. yeri bana cok ters yoksa alırdım sanada. ama oraya gitmek baya zor oldu benim icin. bence zaten senin bebis buna girmez artik. ben en büyük boy aldim ve kızıma tam geldi.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim cook tsk ederim düşünmen yeterli.. evet benimkine tulumlar cok zor oluyor en fazla 2 kez giyiyor sonra küçülüyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim cook tsk ederim düşünmen yeterli.. evet benimkine tulumlar cok zor oluyor en fazla 2 kez giyiyor sonra küçülüyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende tulumların çoğunu kaldırdım tatlım,bacakları rahat hareket edemiyodu..
Bide bişey sorucam,iki kat giydiriyoruzya kuzular,alttaki pijama patikli üste o gün giydirdiğimz takım neyse o işde,sanki rahat hareket edemiyolar gibi gelio bana artık,kilotlu çorap giydiriyorum,sizler napıyosunuz??

ben cogu zaman patikli alt giydiriyorum bazen kilotlu corap. ama patikli alt sanki daha rahatmis gibi ondan onu daha cok kullaniyorum. erkek bebeklere zaten sanki cok dar seyler iyi degil gibi biliyorum ben, yoksa sonrasi icin mi gecerli o tam bilmiyorum acikcasi

ben cogu zaman patikli alt giydiriyorum bazen kilotlu corap. ama patikli alt sanki daha rahatmis gibi ondan onu daha cok kullaniyorum. erkek bebeklere zaten sanki cok dar seyler iyi degil gibi biliyorum ben, yoksa sonrasi icin mi gecerli o tam bilmiyorum acikcasi

Acaba benimkiler ufaldıdamı bana öle geliyo bilmiorumkii kafamçokkarıştı
Kilotlu çorapta sıcak tutuyo o yöndende güzel ama acaba dediğin gibi darmı olur CADIARZU

bizide bluflower bu tulumdan hediye yolluyormuş çok sevındık merakla beklıyoruz..

Bende tulumların çoğunu kaldırdım tatlım,bacakları rahat hareket edemiyodu..
Bide bişey sorucam,iki kat giydiriyoruzya kuzular,alttaki pijama patikli üste o gün giydirdiğimz takım neyse o işde,sanki rahat hareket edemiyolar gibi gelio bana artık,kilotlu çorap giydiriyorum,sizler napıyosunuz??

ben de artık tulum giydirmiyorum dediğin gibi patikli alt üzerine de pijama takımının altını bi de patik giydiriyorum..ayaklarını sıcak tutmak lazım gaz problemimiz için opuyorumnanaktan.patikli altlar daha rahat geliyor bana büyük giydiriyorum zten bacaklarını kasmamasına dikkat ediyorum..ama dısarı cıkarken kotunun ya da kadife pantolonlarının içine giydiriyorum kilotlu corap onlarında rahat olmasına dikkat ediyorum..ben genelde bol giydiriyorum yani azıcık ufaldımı bi büyük takıma geçiyorum sırnaşık şey

ELıF kargo geldi mi canım dagıtıcıya veridi görünüyor :))))

blueflower arkadaşım arzucugumun yolladıgı cicilerimiz geldi kesesine bereket çok ciciler gerçekten resimlerini enkısa zamanda eklicem kızlarrr

blueflower arkadaşım arzucugumun yolladıgı cicilerimiz geldi kesesine bereket çok ciciler gerçekten resimlerini enkısa zamanda eklicem kızlarrr

geldiğine ve beğendiğine çook sevindim canım iyi günlerde kullanın opuyorumnanaktan çok öptümm Şeniz

geldiğine ve beğendiğine çook sevindim canım iyi günlerde kullanın opuyorumnanaktan çok öptümm Şeniz

bnm zevkli arkim alırda begenmezmiyim büyüsün bişraz kızım hatta giydirir fotosunu çekeriz teyzesi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla büyümesinei falan bekleyemem hemen isterim fotolari :dance: merakdan catlarim ben burda.

olar giydiririm büyük olsada ayıpsbayanssulusmileaklinialirimsmileŞenizınızzzz

nesibe82 de kızıma bu hediyeyi göndermiş teşekkür ederiz.....

grnt007u.jpg

dün son gundu ama sanırım gndermeyenler var hanımlar 10 gun geçtiiii lutfen yollayalım..

X