cıdden yapılmaya deger bunu arastırıcam tesekkur ederım :)Bence fener Bahçeli ama ikimizin resimleri ile özel gün ve anılarınızdan oluşan masa takvimi hem anlamlı Hemde özel günlerinizi hatırlar her ayda da farklı Fenerbahçeli formasıyla çekilmiş fotoğraflarınız olabilir hem uygun olur hem anlamlı tercih tabiki sizin
Rica ederim beğendiğine sevindimcıdden yapılmaya deger bunu arastırıcam tesekkur ederım :)
kesınlıkle oyle hanı ozel gunler gelıyor alıyosun bı sure sonra tıkanıyosun sıgara kullansa zıppo fılan yaptırırdım ama kullanmıyordaisme özel cüzdan yaptır içine de ikinizin fotosunu koy, valla o kadar özel gün var ki, hangi birinde ne süpriz yapcan tükeniyor bi süre sonra
kesınlıkle oyle hanı ozel gunler gelıyor alıyosun bı sure sonra tıkanıyosun sıgara kullansa zıppo fılan yaptırırdım ama kullanmıyorda
tesekkur ederım bakıcam :)ben geçenlerde kardeşime yaptırdım isme özel cüzdan çok beğendi hakiki deriden, hepsiburada da bile var artık böyle şeyler, bi düşün derim
Fiyat nedir cüzdanin acaba ?ben geçenlerde kardeşime yaptırdım isme özel cüzdan çok beğendi hakiki deriden, hepsiburada da bile var artık böyle şeyler, bi düşün derim
Fiyat nedir cüzdanin acaba ?
Tesekkür ederim . :)bende 60 lıraya ınstagram da bı sıteye yaptırmıstım gayet hpstu babam ıcın
Fiyat nedir cüzdanin acaba ?
http://www.ozdogandigital.com/kisiye-ozel-takvim-2/cıdden yapılmaya deger bunu arastırıcam tesekkur ederım :)
tesekkur ederım ılgılenıcem :)[/QUOTE
görsel olarakta görmeni istedim Can'ım rica ederimtesekkur ederım ılgılenıcem :)
macta cekıldıgımız resımlerden bırını pastaya bastırıp yanlarını sarı lacıvert yaptırmayı planlıyorum zaten. fenerıum urunlerının neredeyse cogu var onda malum cok sevıyor onları dusundum bende ama olmadıçiçek sepetinde fenerli pastalar falan var çok şeker reklam oldumu acep kiblenmiyim onlardan gönderebilirsinbirde feneriumdan bişey aldınmı hoş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?