• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDİYE

tugce41

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
74
30
8
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. Erkek arkadaşımın dogum gün yaklaştı. Böyle kupa yastık falan filan seklinde seyler basit geliyor. Hiç fikrim yok yardımcı olur musunuz. Hobi olarak ıkımız de Fenerbahçeye asıgız macçlara deplasmanlara gideriz sureklı. Fenerıum dan bı tısort alıp vermekte istemem açıkcası neler olabılır

Bence fener Bahçeli ama ikimizin resimleri ile özel gün ve anılarınızdan oluşan masa takvimi hem anlamlı Hemde özel günlerinizi hatırlar her ayda da farklı Fenerbahçeli formasıyla çekilmiş fotoğraflarınız olabilir hem uygun olur hem anlamlı tercih tabiki sizin

Fenerbahçe simgeli saat, çok hoş olur.

Bence fener Bahçeli ama ikimizin resimleri ile özel gün ve anılarınızdan oluşan masa takvimi hem anlamlı Hemde özel günlerinizi hatırlar her ayda da farklı Fenerbahçeli formasıyla çekilmiş fotoğraflarınız olabilir hem uygun olur hem anlamlı tercih tabiki sizin
cıdden yapılmaya deger bunu arastırıcam tesekkur ederım :)

isme özel cüzdan yaptır içine de ikinizin fotosunu koy, valla o kadar özel gün var ki, hangi birinde ne süpriz yapcan tükeniyor bi süre sonra

isme özel cüzdan yaptır içine de ikinizin fotosunu koy, valla o kadar özel gün var ki, hangi birinde ne süpriz yapcan tükeniyor bi süre sonra
kesınlıkle oyle hanı ozel gunler gelıyor alıyosun bı sure sonra tıkanıyosun sıgara kullansa zıppo fılan yaptırırdım ama kullanmıyorda

kesınlıkle oyle hanı ozel gunler gelıyor alıyosun bı sure sonra tıkanıyosun sıgara kullansa zıppo fılan yaptırırdım ama kullanmıyorda

ben geçenlerde kardeşime yaptırdım isme özel cüzdan çok beğendi hakiki deriden, hepsiburada da bile var artık böyle şeyler, bi düşün derim

çiçek sepetinde fenerli pastalar falan var çok şeker reklam oldumu acep kiblenmiyim onlardan gönderebilirsin :confused: birde feneriumdan bişey aldınmı hoş olabilir :KK51:

çiçek sepetinde fenerli pastalar falan var çok şeker reklam oldumu acep kiblenmiyim onlardan gönderebilirsin :confused: birde feneriumdan bişey aldınmı hoş olabilir :KK51:
macta cekıldıgımız resımlerden bırını pastaya bastırıp yanlarını sarı lacıvert yaptırmayı planlıyorum zaten. fenerıum urunlerının neredeyse cogu var onda malum cok sevıyor onları dusundum bende ama olmadı

Back
X