Hediye ??

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
26
Erkek için bu üst nasıl sizce aldım ama emin olamadım iptal mi etsem bilemedim doğum günü vs değil daha önce bana küçük bişey almıştı benim de içimden geldi almak istedim sizin fikirleriniz de önemli kk

https://i.hizliresim.com/5yX00L.png

Ben beğenmedim hem renk hem de desen detayı var erkeklerde bu kadar detaylı giysiler sevmiyorum ben. Tek renk tercih ederdim ille bu model olacaksa da

internette polonun sahtesi çok dikkat edin derim. Ayrıca siz beğendiyseniz sıkıntı olmamalı.

Az çok bu tarza yakın giyiyorsa güzel seçim olmuş. Mesela hediye almış olsaydım eşim hayatta giymezdi ama kuzenim bayılırdı:dondurma:

Düz lacivert daha iyi olur. Bu renk ve desen muhtemelen aldığın kişide böyle durmayacak ki zaten mankende bile çok hoş durmamış

Yani şimdi burda bu tshirte farklı bir sürü yorum gelir.
Önemli olan aldığın kişi bu tarz mı giyinyor?
Bu renklerden hoşlanıyor mu?

Bunlar tamamsa sence, güle güle giysin :)

Ne pis bilinçaltım varsa, bilmediğim resmi açarken tırsa tırsa açıyorum "İnşallah şey fotosu çıkmaz" diye. Ergenliğimiz msn zamanlarına denk geldik ya, ondan oldu, tik gibi kaldı.:olamaz:

Üst normal ne kötü ne iyi, bu renkler tek renk olsa zaten hasta kıyafeti gibi olur, ten rengine de bağlı alacağınız kişinin. Esmer, kavruk tene gitmez bu.

Sorunuz eksik olmuş bence, örneğin aldığınız kişi kaç yaşında? Genelde tişörtlerinin tipleri nasıl? Ben de erkek arkadaşıma polodan buna benzer bir tişört hediye etmiştim bayılmıştı kendisi 27 yaşında ve polo yaka tişört ve lacivert-yeşil renkleri çok seviyor mesela..

Ne pis bilinçaltım varsa, bilmediğim resmi açarken tırsa tırsa açıyorum "İnşallah şey fotosu çıkmaz" diye. Ergenliğimiz msn zamanlarına denk geldik ya, ondan oldu, tik gibi kaldı.:olamaz:

Üst normal ne kötü ne iyi, bu renkler tek renk olsa zaten hasta kıyafeti gibi olur, ten rengine de bağlı alacağınız kişinin. Esmer, kavruk tene gitmez bu.

Ayy direkt resim ekleniyor mu bilmiyorum o yüzden hizliresimden link aldım :)

Beyaz tenli aşırı kaslı yapılı birisi

Sorunuz eksik olmuş bence, örneğin aldığınız kişi kaç yaşında? Genelde tişörtlerinin tipleri nasıl? Ben de erkek arkadaşıma polodan buna benzer bir tişört hediye etmiştim bayılmıştı kendisi 27 yaşında ve polo yaka tişört ve lacivert-yeşil renkleri çok seviyor mesela..

25 yasinda bu tarz tshirt giyiyor ama beyaz renklerde genelde , bende farklılık olsun diye dusundum

Back
X