Hediye sıkıntısı

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.667
498
Evlilik yıldönümümüz kasımda. Şimdiden düşünüyorum.
Dükkanımız var eşim araba alıp satıyor bikaç kez heves etti sordu etti almadı bunları bn hediyeye karar verdim sayılır ama hangi tarz olsun bilemedim.. Yardım edeer misiniz sizce hangisi?

Sizce hangisi?

Benimde kasimda evlilik yildonumum bende simdiden dusunuyorum .Hediye almayi seviyorum ama seçmek benim icin cok zor karar veremiyorum.Bu arada vosvoslu olan guzelmis.

Kasımda aşk başkadır :))
Evwt hediye bulma olayı zor cidden.
Süpriz de düşünüyorum ben.
Bu helyumlu balonlar çok pahalı oluyor normal kalpli yirmi tane filan balon alıp şişirip ucundan tavana görünmeyecek şekilde bantlamayı düşünüyorum uçuyor gibi dursun diye uçlarınıda kurdele ile bağlayıp aşağı uzun bırakcm inş anlatabilmişimdir.
Altına gzl bi masa kurcam ymkler vs. Bi de kalpli pasta ya da kalpli seni seviyorum yazılı kurabiye ypcm. Bir de duvarlara ya da o balonların ucuna resimlerimizi ya da notlar yazıp bağlıycm..

Gayet guzel bence , bende surpriz yapmayi dusunuyorum ne yapacagima karar vermedim ama cok guzel olsun istiyorum.Benim 20 inci evlilik yildonumun olucak .Fikirlerinden calabilirim .

Vosvos candır.
Eşiniz nasıl biri bilmiyorum ama erkekler sürpriz konusunda biraz odun olabiliyor.
Mesela şu balonlarla benim eşim epey bir dalga geçer :)
Öyle ucuna resimler, Notlar falan hiç anlamaz :)

Gerçi bende böyle şeylerin kadınlar tarafından hazırlanmasını sevmiyorum pek. Özel günler daha çok kadınlar için var, erkek sürprizi yapıversin :)

Nice mutlu yıllara :)

Oo o süprizi odunluğundan düşünemez anca çiçek alır ymğe götürür hediye alır süprzden anlmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…