- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.667
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Vosvoslu olan çok şirinmiş ama zevk meselesi tabi
Arabali olan guzel araba alip satiyorsa tam olur
Bence de vosvoslu olan.
olmaz bence uyduruk durur. Ya sadece kristalli alin ya da vosvoslu.Kristalli alıp evde vosvos kumbara var önüne onu koysam olur mu ki
Benimde kasimda evlilik yildonumum bende simdiden dusunuyorum .Hediye almayi seviyorum ama seçmek benim icin cok zor karar veremiyorum.Bu arada vosvoslu olan guzelmis.
Böle bişey ama bn masanın üstüne ypcmBenimde kasimda evlilik yildonumum bende simdiden dusunuyorum .Hediye almayi seviyorum ama seçmek benim icin cok zor karar veremiyorum.Bu arada vosvoslu olan guzelmis.
Gayet guzel bence , bende surpriz yapmayi dusunuyorum ne yapacagima karar vermedim ama cok guzel olsun istiyorum.Benim 20 inci evlilik yildonumun olucak .Fikirlerinden calabilirim .Kasımda aşk başkadır :))
Evwt hediye bulma olayı zor cidden.
Süpriz de düşünüyorum ben.
Bu helyumlu balonlar çok pahalı oluyor normal kalpli yirmi tane filan balon alıp şişirip ucundan tavana görünmeyecek şekilde bantlamayı düşünüyorum uçuyor gibi dursun diye uçlarınıda kurdele ile bağlayıp aşağı uzun bırakcm inş anlatabilmişimdir.
Altına gzl bi masa kurcam ymkler vs. Bi de kalpli pasta ya da kalpli seni seviyorum yazılı kurabiye ypcm. Bir de duvarlara ya da o balonların ucuna resimlerimizi ya da notlar yazıp bağlıycm..
Gayet guzel bence , bende surpriz yapmayi dusunuyorum ne yapacagima karar vermedim ama cok guzel olsun istiyorum.Benim 20 inci evlilik yildonumun olucak .Fikirlerinden calabilirim .
Cok guzel gorunuyor .Masanin ustunde de hos durur.Siz daha cok gencsiniz , umarim daha uzun yillar, evlilik yildonumunuzu en guzel kutlarsiniz.Böle bişey ama bn masanın üstüne ypcm Eki Görüntüle 2050021
Vosvos candır.
Eşiniz nasıl biri bilmiyorum ama erkekler sürpriz konusunda biraz odun olabiliyor.
Mesela şu balonlarla benim eşim epey bir dalga geçer :)
Öyle ucuna resimler, Notlar falan hiç anlamaz :)
Gerçi bende böyle şeylerin kadınlar tarafından hazırlanmasını sevmiyorum pek. Özel günler daha çok kadınlar için var, erkek sürprizi yapıversin :)
Nice mutlu yıllara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?