Hediye seçimi

Fridagibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
288
158
53
kızlar merhaba benim yakın bir arkadaşım Doğum yapacak ona hediye almak istiyorum ama aklıma güzel bişey gelmiyor klasik şeyler istemiyorum. Altın kıyafet çiçek falan değil daha özel bir hediye. Mesela o ben evlendiğimde çok güzel bir kitap hediye etmişti çok mutlu olmuştum. Yani manevi bişey önerebilir misiniz. Ya da “ bana şöyle bir hediye getirmişlerdi çok mutlu olmuştum” diyeceğiniz bişey var mı

kızlar merhaba benim yakın bir arkadaşım Doğum yapacak ona hediye almak istiyorum ama aklıma güzel bişey gelmiyor klasik şeyler istemiyorum. Altın kıyafet çiçek falan değil daha özel bir hediye. Mesela o ben evlendiğimde çok güzel bir kitap hediye etmişti çok mutlu olmuştum. Yani manevi bişey önerebilir misiniz. Ya da “ bana şöyle bir hediye getirmişlerdi çok mutlu olmuştum” diyeceğiniz bişey var mı

güzel bir bebek albümü olabilir

Sanırım altın takmasını beklerken kitap hediye geldiginde sevinecek kadar entellektuel olmam imkansiz .s

Yine de cevap hakkimi kullanayim:
Masal derlemeleri oluyor, baya da genis capli kalin kitaplar
Cocugunu her gece farkli bir masalla uyutmasi icin bu tarz bir kitap hediye edebilirsiniz
Altina altin, kitaba kitap ;)

Polaroid fotoğraf makineleri var fotoğrafı hemen çıkartan yanında albümü filmleri filan beraber satılıyor onlardan alabilirsiniz. Elinde karta basılmış fotoğraflarını çeker bebeğinin

Arkadasiniza guzel bir taki alin, bakimsiz lohusa gunlerine mahkum degilsin deyin :)

Onun disinda sut artirici icecekler, gaz giderici icecekler tam hastane hediyesidir, cok makbule gecer.

Yeni çıkan kalıba alçı falan dökülüp bebeğin el ayak izleri alınıyor . Ondan hediye alabilirsiniz bence muhteşem olur

Back
X